Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 16, 10:21)
dėl Vilniaus man.  blush2.gif  arba tiesiai Linutas. nurodyk dar kurioj ligoninėj ir kuri laporoskopija greituole tu  mirksiukas.gif

Tai įmesiu info tiesiai Linutui 4u.gif
Negreituolė - Žiobakas sakė kad dabar kažkaip mažai laparoskopijų daro, darbo nedaug turi.. tai aš jį įdarbinau, kad ties manim padirbėtų. smile.gif

Turiu klausimą, nesanksčiau nebuvo aktualu, tai ir neužfiksavau. Kada po laparo atėjo ciklas? vėlavo? nevėlavo? kiek daugmaž vėlavo? man darė histero su laparo kartu, tai dabar norisi daugmaž pasiskaičiuoti kada turėtų būti naujas ciklas..
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 10:42)
Turiu klausimą, nesanksčiau nebuvo aktualu,

žinok aš praėjus savaitei po LP pradėjau vel BT matuot, tai mmm atėjo po 24 dienų
Atsakyti
Man dabar teplioja.. ir sakyčiau vakar taip visai neblogai su išskyrom teptelėjo.. tai net nežinau ar čia nuo dabar skaičiuoti ciklo pradžią.. įtariu, kad gimda valosi.. tai logiškai mąstant gal nuo dabar reiktų skaičiuot ciklo pradžią.. net nežinau. pati operacija atlikta 7 ciklo dieną - tai ten nei kas užaugt normaliai spėjo, nei ovuliuot..
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 11:04)
Man dabar teplioja.. ir sakyčiau vakar taip visai neblogai su išskyrom teptelėjo.. tai net nežinau ar čia nuo dabar skaičiuoti ciklo pradžią.. įtariu, kad gimda valosi.. tai logiškai mąstant gal nuo dabar reiktų skaičiuot ciklo pradžią.. net nežinau. pati operacija atlikta 7 ciklo dieną - tai ten nei kas užaugt normaliai spėjo, nei ovuliuot..

aš žinok sakyčiau valosi tai ką tau tvarkė viduj apie kiaušidę, nemanau kad tai naujas ciklas
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 16, 11:09)
aš žinok sakyčiau valosi tai ką tau tvarkė viduj apie kiaušidę, nemanau kad tai naujas ciklas

Supratau. Ačiū. Bandysiu tiesiog ramiai laukt nieko neskaičiuodama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 11:14)
Supratau. Ačiū. Bandysiu tiesiog ramiai laukt nieko neskaičiuodama.  4u.gif

gydytojas turėjo pasakyt,kad teplios po tokios procedūros. kantrybė jei baigsis, BT pamatuok
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 16, 11:19)
gydytojas turėjo pasakyt,kad teplios po tokios procedūros. kantrybė jei baigsis, BT pamatuok

jis ir įspėjo, kad teplios.. dėl pačio tepliojimo nepergyvenu, dėl ciklo ilgio susibalamutijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 11:25)
jis ir įspėjo, kad teplios.. dėl pačio tepliojimo nepergyvenu, dėl ciklo ilgio susibalamutijau  biggrin.gif

man žinok kokias 1.5 savaitės vėlavo mmm. gavosi nei kad naujas ciklas tie tepliojimai, nei senas ciklas normalus. žodžiu, atsipalaiduok ir lauk, o geriausia dar ir ND padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 08 16, 12:00)
  žodžiu, atsipalaiduok ir lauk, o geriausia dar ir ND padaryt  mirksiukas.gif
kažkaip labai man ne iki jų dabar.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 10:42)
Turiu klausimą, nesanksčiau nebuvo aktualu, tai ir neužfiksavau. Kada po laparo atėjo ciklas? vėlavo? nevėlavo? kiek daugmaž vėlavo? man darė histero su laparo kartu, tai dabar norisi daugmaž pasiskaičiuoti kada turėtų būti naujas ciklas..

siaip man po LP prasidejo kraujavimas po 2dienu...man gin kuri dare LP sake kad nuo sito kraujavimo pradzios ir skaiciuoti ciklo pradzia...
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 12:32)
kažkaip labai man ne iki jų dabar..  lotuliukas.gif

palauk, praeis savaitė ir užsimanysi, kad nelaukt tuščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 12:32)
kažkaip labai man ne iki jų dabar..  lotuliukas.gif

praeis nesijaudink group.gif
Atsakyti