Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 08 10, 09:47)
cololytas, kažkaip klizmos mintis nesužavėjo, tai sakiau geriau pati patridaliosiu hihihi.gif

labutis!!!prisiminiau tikrai cololytas!!!!bet jau nuo jo paskui myzau per uzpakali is pradziu net nesupratau bajerio....jo merginos kurios ruosiates teks draugauti su wc,kuri ten sake kad gulde 7.30 man sake atvykt iki12 ir kita diena po paguldymo dare LP.

QUOTE(loorena @ 2010 08 11, 09:12)
Tik va po operacijos ziauriai norejau valgyt, o man niekas ta diena nedave, bet nieko atvyko MB su sese, tai kai prinese visko. Aisku su saiku, bet truputi uzvalgiau  mirksiukas.gif

joooo jau po LP mano pirmi zodziai buvo :"noriu sviestines bandeles",gydytoja:"negalima...ir isvis bandeliu valgyti negalima" lotuliukas.gif o jau tooookia alkana buvau...tai po kiek laiko kai isvemiau viska ka isgeriau sesute suleido vaistuku nuo pykinimo...tada visalaik grauziau bananus...

smagu matyti naujas LP mergaites!!!nes skyrelis pastaruoju metu visai tuscias buvo....

seniai matyta loorena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 08 11, 08:12)
Tai as kaip jau ir rasiau diena pries, nuo 3val isgeriau 2pakelius to cololyt, t,y 2litrus vandens su tais milteliais, aisku skonis ziaurus, bet kentet galima  doh.gif, issividuriavau juodai, ir daugiau nieko burnoje neturejau, tai jau atvykus buvau rami- nebebuvo is ko nei ten pvz apsvemt nei apsitriest Tik va po operacijos ziauriai norejau valgyt, o man niekas ta diena nedave, bet nieko atvyko MB su sese, tai kai prinese visko. Aisku su saiku, bet truputi uzvalgiau  mirksiukas.gif

Tai tą stebuklingą vaistuką pačios sau prisirašėt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilrai @ 2010 08 11, 19:29)
Tai tą stebuklingą vaistuką pačios sau prisirašėt ?  ax.gif

man tai sesute liepe nusipirkt ir paaiskino kaip gert.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 11, 18:32)
man tai sesute liepe nusipirkt ir paaiskino kaip gert.

Tai ir man dar pasakys.
Atsakyti
kaip sekasi mergaitem?kas naujesnio pas naujoke ir ne tik? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 13, 17:42)
kaip sekasi mergaitem?kas naujesnio pas naujoke ir ne tik? mirksiukas.gif  blush2.gif

Nenoriu labai susireikšminti..bet ar čia aš ta naujoke? blush2.gif

Jei aš - tai šiuo metu dirbu su savo mintimis, kad jos galvotų, taip kaip noriu aš smile.gif Knygą "Paslaptis" paskaičiau, tai pagalvojau, kad reikia išbandyti tą giriamą traukos dėsnį.
Atsakyti
QUOTE(vilrai @ 2010 08 13, 21:44)
Nenoriu labai susireikšminti..bet ar čia aš ta naujoke?  blush2.gif

Jei aš - tai šiuo metu dirbu su savo mintimis, kad jos galvotų, taip kaip noriu aš smile.gif Knygą "Paslaptis" paskaičiau, tai pagalvojau, kad reikia išbandyti tą giriamą traukos dėsnį.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na as turiu galvoje naujokes sitame skyrelyje lotuliukas.gif dar papasakok kiek planuojat?ir siaip kas pas jus blogai?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 13, 20:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na as turiu galvoje naujokes sitame skyrelyje lotuliukas.gif dar papasakok kiek planuojat?ir siaip kas pas jus blogai?

lotuliukas.gif Tai ne taip jau ir perspaudžiau susireikšmindama lotuliukas.gif

Kažkada senai senai, prieš keturis metus, sugalvojom su vyru, kad jau norim vaikučio. Dievulis pagalvojo kitaip ir pabloginos vyro situaciją. Metus to dar nežinojom ir aš turėjau puikius kraustymosi iš proto metus, kai dirbom vaikų klausimu. Po to patikrinom mane, brangųjį..ir paaiškėjo, kame šuo pakastas. Na o po to vyko sveikatos taisymas. Deja ne tiek sėkmingas kiek norėtųsi. Pagelbėti žada daktariukai. O tuom tarpu ir aš užsiauginau miomą, kurį sugalvojo didėti. Tai vat viskas susivedė į tai, kad man reikia LP. Pažiūrės ar pratekami ir pašalins miomą. O po to turėtume ilgai ir laimingai gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilrai: 15 rugpjūčio 2010 - 18:45
QUOTE(vilrai @ 2010 08 15, 19:44)
lotuliukas.gif  Tai ne taip jau ir perspaudžiau susireikšmindama lotuliukas.gif

Kažkada senai senai, prieš keturis metus, sugalvojom su vyru, kad jau norim vaikučio. Dievulis pagalvojo kitaip ir pabloginos vyro situaciją. Metus to dar nežinojom ir aš turėjau puikius kraustymosi iš proto metus, kai dirbom vaikų klausimu. Po to patikrinom mane, brangųjį..ir paaiškėjo, kame šuo pakastas. Na o po to vyko sveikatos taisymas. Deja ne tiek sėkmingas kiek norėtųsi. Pagelbėti žada daktariukai. O tuom tarpu ir aš užsiauginau miomą, kurį sugalvojo didėti. Tai vat viskas susivedė į tai, kad man reikia LP. Pažiūrės ar pratekami ir  pašalins miomą. O po to turėtume ilgai ir laimingai gyventi  mirksiukas.gif

labai graziai papasakota...net neabejok kad taip ir bus mirksiukas.gif o sis laukimas man puikiai pazystamas...nes laukiu lygiai tiek pat kiek ir tu
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 11, 14:57)
Man tai visai patiko išsivalyti organizmą, be to pora kilų po LP pamečiau biggrin.gif
Kažkaip tą rytą visai nesinorėjo valgyti nieko, o prabudus po LP net nuo vandens pykino (gal kad vokelio nedaviau lotuliukas.gif )

man irgi visai patiko issivalyt organizma, mielu noru ta procedura karta i menesi atlikciau biggrin.gif
Atsakyti
Kam siųsti info dėl laparoskopijos sąrašėlio papildymo?
2010.08.13, gyd. Žiobakas, endo II, dešinys kiaušintakis nepratekamas, kairė kiaušidė apimta endo židinukais, nuo gimdos pašalintas darinukas (ne mioma, greičiau polipas).
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 08 16, 10:16)
Kam siųsti info dėl laparoskopijos sąrašėlio papildymo?
2010.08.13, gyd. Žiobakas, endo II, dešinys kiaušintakis nepratekamas, kairė kiaušidė apimta endo židinukais, nuo gimdos pašalintas darinukas (ne mioma, greičiau polipas).

dėl Vilniaus man. blush2.gif arba tiesiai Linutas. nurodyk dar kurioj ligoninėj ir kuri laporoskopija greituole tu mirksiukas.gif
Atsakyti