Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(loorena @ 2010 08 19, 10:18)
Viskas mums visoms bus gerai, cia tik laiko klausimas

o jis bėga ne mūsų naudai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 19, 10:32)
o jis bėga ne mūsų naudai  schmoll.gif

Sutinku 100 proc,,,, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 08 19, 09:38)
Sveikutes,
Ziuriu jus kaip visad sau linksmai snekuciuojates, apie bezdaliukus kalbat  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif O as mergytes, sulaukiau jau po LP 5 mmm, ir viskas- atsibodo naturaliai bandyt ir laukt,,,Uz geros savaiteles bus atleikama man pirmoj IUI  mastau.gif labai to laukiu, va Clost. geriu  ziuresim kas cia mums gausis
Geros dieneles!!!!

labai labai laikysiu už tave kumštukus wub.gif , būtinai parašyk kaip tau seksis viskas,gal jau apskaičiavot mazdaug kiek kainuos tas malonumas visas? blush2.gif mes esam vienodose situacijose tik kad as dar IUI nepasirižau o tu jau..man ir jau praėjo 5 mm po LP ir pas ta pacia gine eisiu tik nz dar kada.. daretes jus testa po sueities? as dar apie ji pagalvoju jo atsakymai man labai rupi g.gif
Papildyta:
miarginos o musu R@MKE natūraliai pastojo po LP? būkit geros priminkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia zylute @ 2010 08 19, 11:03)
labai labai laikysiu už tave kumštukus wub.gif , būtinai parašyk kaip tau seksis viskas,gal jau apskaičiavot mazdaug kiek kainuos tas malonumas visas? blush2.gif  mes esam vienodose situacijose tik kad as dar IUI nepasirižau o tu jau..man ir jau praėjo 5 mm po LP ir pas ta pacia gine eisiu tik nz dar kada.. daretes jus testa po sueities? as dar apie ji pagalvoju jo atsakymai man labai rupi g.gif
Papildyta:
miarginos o musu R@MKE  natūraliai pastojo po LP? būkit geros priminkit blush2.gif

Na, del pinigeliu tai manau iki 1000lt apsieisim,,,o gal ir kokiu 800lt uzteks,,,bijau dar pasakyt, Matai, man si karta, bandys su Clost,,,tai kaip suprantu, jie yra pigesni ir paprastesni vaistukai, O jei nepavyks si karta, tada jau su kitokiais vaistukais bandysim,,,tai tie vaistai sake apie 1000lt kainuoja + 500lt IUI doh.gif
O ta testa sueities mes nedare, planavom bet nebesusiderinom, na jei IUI darys, tai jau tada nebesvarbus tas testas,,,, mirksiukas.gif
Zalia zylute, zinok, reikia tik prisiverst, mes juk 6m kaip vede- ir tiek laiko pratempem guma,,,,jau butu vaikas ir i mokykla beveik ejes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 08 19, 11:12)
Na, del pinigeliu tai manau iki 1000lt apsieisim,,,o gal ir kokiu 800lt uzteks,,,bijau dar pasakyt, Matai, man si karta, bandys su Clost,,,tai kaip suprantu, jie yra pigesni ir paprastesni vaistukai, O jei nepavyks si karta, tada jau su kitokiais vaistukais bandysim,,,tai tie vaistai sake apie 1000lt kainuoja + 500lt IUI  doh.gif
O ta testa sueities mes nedare, planavom bet nebesusiderinom, na jei IUI darys, tai jau tada nebesvarbus tas testas,,,, mirksiukas.gif
Zalia zylute, zinok, reikia tik prisiverst, mes juk 6m kaip vede- ir tiek laiko pratempem guma,,,,jau butu vaikas ir i mokykla beveik ejes  lotuliukas.gif

tas tai taip ..mes du metai planuojam visos SM ir realiam gyvenime kurios pradejo kartu plnauoti jau vaikus turi o mes... verysad.gif
as kaip ir linkusi viskam riztis,bet MB stabdis,na tas tesatas butu galutinis irodymas jei jis teigiamas tai ir paaiškėtų nevaisingumo priežastis, tada jau ir jis suvoktų kad kito kelio nėra tik IUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia zylute: 19 rugpjūčio 2010 - 10:24
Sveikos,
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 19, 08:55)
dėkui  smile.gif  jau antras po LP (po KT kurso)  unsure.gif  taip vietos sau nerandu, tiek vėl egzistencijos klausimų galvoj kaip kokie kralikai krušasi  verysad.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 08 19, 09:24)
Nezina ikas man pasidare, bet dabar jau man dzin  irnesakyk.gif Perdegiau galutinai.. Uztai susitvakakiau ir per nauja uzsiimu akvariumistika  thumbup.gif Ir isigijau mikroskopa tai dabar mikro pasaulis sudomino (aiksu ir vyro grikiukus jau spejau istirti (tai maniskis juokiasi, kad nori jau moters, o ne su analiziniais indeliais zaisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Ir gerai kad susiradai veiklos thumbup.gif Teisingai darai, reikia prisigalvoti daug naujų dalykų, tai suteikia gyvenimo džiaugsmą, reikia gyventi ir džiaugtis, kas ten žino, o gal rytoj koks branduolinis karas nusimato tongue.gif

QUOTE(loorena @ 2010 08 19, 10:18)
Na, labai daug vilciu neteikiam, nes labai bijom kad galim poto labai liudet ir  cray.gif Bet zinoma sirdyje taip norisi tiket, kad tai bus pirmas ir paskutinis tas IUI  mirksiukas.gif

Nusiteik kad čia naujas jūsų kelias, jei ne su pirma IUI tai su antra at trečia būtinai pavyks mirksiukas.gif

QUOTE(loorena @ 2010 08 19, 11:12)
O jei nepavyks si karta, tada jau su kitokiais vaistukais bandysim,,,tai tie vaistai sake apie 1000lt kainuoja + 500lt IUI  doh.gif

Nu nu, negi tiek daug vaistų tau reiktų? Manau pakaktų ir 600 lt tiem vaistam, man maximum su visais vizitais apie 1500 lt kainuodavo rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas merginos,

Aš ryt pirmąkart einu konsultuotis dėl laparo. Labai bijau. Einu su gyd. siuntimu, bet galvoju kiek man tai kainuos? Kaip supratau, guldo į ligoninę, jei taip, tai kuriam laikui?
Gal galit daugiau papasakot apie tai, ar labai baisu?
Atsiprašau už kvailus klausimus, tiesiog viskas pirmąkart..
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:28)
Labukas merginos,

Aš ryt pirmąkart einu konsultuotis dėl laparo. Labai bijau. Einu su gyd. siuntimu, bet galvoju kiek man tai kainuos? Kaip supratau, guldo į ligoninę, jei taip, tai kuriam laikui?
Gal galit daugiau papasakot apie tai, ar labai baisu?
Atsiprašau už kvailus klausimus, tiesiog viskas pirmąkart..

paprastai po operacijos dauguma gydytojų vienai nakčiai palieka savo ramumui pastebėt, kitas paleidžia dar tą pačią dieną, bet tada reikia kad namie kas būtų. kainuos tiek kiek pati duosi kišenėn jei duosi, čia vėliau patarsim. LP baisi tik kol atsigauni po narkozės-tada juokiesi iš kitų kaip ir mes. mirksiukas.gif kur eini?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 19, 12:36)
paprastai po operacijos dauguma gydytojų vienai nakčiai palieka savo ramumui pastebėt, kitas paleidžia dar tą pačią dieną, bet tada reikia kad namie kas būtų. kainuos tiek kiek pati duosi kišenėn jei duosi, čia vėliau patarsim. LP baisi tik kol atsigauni po narkozės-tada juokiesi iš kitų kaip ir mes.  mirksiukas.gif  kur eini?

Ačiū mergyt, supratau. Aš Radviliškio ligoninėje darysiuos. Pinigėlių neduosiu, nes paprasčiausiai neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:28)
Aš ryt pirmąkart einu konsultuotis dėl laparo. Labai bijau.

Viskas bus gerai mirksiukas.gif Nieko ten baisaus irnesakyk.gif Čia kaip ir pas dantistą- drebi iki tol kol atsisėdi į kėdę, paskui gauni vaistų ir kriukis baigtas tongue.gif
Pasikalbėsi rytoj ir viskas paaiškės mirksiukas.gif Svarbiausia žinok, kad tu NE VIENA group.gif
O dėl laiko ligoninėj, tai labai įvairiai, bet standartas yra 2-4 dienos ligoninėj, o po to savaitė ramybės namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 19, 12:48)
Viskas bus gerai  mirksiukas.gif Nieko ten baisaus  irnesakyk.gif Čia kaip ir pas dantistą- drebi iki tol kol atsisėdi į kėdę, paskui gauni vaistų ir kriukis baigtas  tongue.gif
Pasikalbėsi rytoj ir viskas paaiškės  mirksiukas.gif Svarbiausia žinok, kad tu NE VIENA group.gif
O dėl laiko ligoninėj, tai labai įvairiai, bet standartas yra 2-4 dienos ligoninėj, o po to savaitė ramybės namuose  mirksiukas.gif

Ačiū begalo už palaikymą. 4u.gif
Gal dar gali papasakot kokie tyrimai atliekami pries? Kaip supratau mane paguldys, padarys tyrimus ir tik tada atliks viska?
Atsakyti
Gal kas žinot kiek po LP maksimaliai gali būti tęsiamas nedarbingumo pažymėjimas? 4u.gif
Atsakyti