Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 20, 09:44)
čia kaip vieni vaistai nuo PKS, realiai skirti diabetikams, tai išrašydami giniai perspėja, nes nuo anotacijos pakrauptum ir ginių išdurnintum  lotuliukas.gif

A jo, pasitaiko, arba būna kad skiria vyrui vaistus, o anotacijoj rašo kad skirta moterims sergančioms krūties vėžiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 20, 10:29)
A jo, pasitaiko, arba būna kad skiria vyrui vaistus, o anotacijoj rašo kad skirta moterims sergančioms krūties vėžiu hihihi.gif

aga, nu ką laikaisi wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Siandien buvau ligoninej pasitart del laparo, tai greiciausiai darysiuos spali, nes rugseji po mmm neiseis. Beto, mano gimtadienis bus, tai nesinori jo praleist ligoninej biggrin.gif
Tai man kol kas ziures kiausintakiu praeinamuma su tais melynais dazais.
Pries tai dar darysiuos chlamidiju, ureaplazmu ir kazkokiu dar ten zarazu tyrima.
Jau ramiau kazkaip pasidare, tikiu, kad viskas bus ok.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 20, 15:15)
Tai man kol kas ziures kiausintakiu praeinamuma su tais melynais dazais.

Tai tau histeroskopiją darys rolleyes.gif
Atsakyti
Gyd sake laparoskopija, tikrai taip isgirdau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 20, 15:33)
Gyd sake laparoskopija, tikrai taip isgirdau. smile.gif

Tau gal tiesiog darys diagnostinę LP ir tuo pačiu pratekamumus pažiūrės mirksiukas.gif
Bet tu tada pakalbėk ir dėl histeroskopijos- pažiūrės gimdą iš vidaus rolleyes.gif Ir jei ras kokių nors brudų, tai tuo pačiu pašalins mirksiukas.gif

Manau nesusipainiojau ir nesuklaidinau tavęs blush2.gif
Atsakyti
Vava, greiciausiai diagnostine LP ir pratekamumas wink.gif nes sake bus dvi dienos ligoninej tik. Mhm, turesiu omeny ir del gimdos, aisku butu gerai tuo paciu viska. smile.gif
Atsakyti
sveikutytes!

QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:28)
Labukas merginos,

Aš ryt pirmąkart einu konsultuotis dėl laparo. Labai bijau. Einu su gyd. siuntimu, bet galvoju kiek man tai kainuos? Kaip supratau, guldo į ligoninę, jei taip, tai kuriam laikui?
Gal galit daugiau papasakot apie tai, ar labai baisu?
Atsiprašau už kvailus klausimus, tiesiog viskas pirmąkart..

cia visos taip pradeda taigi tikrai nieko cia baisaus nera ir rasi cia palaikyma ir gera buri patareju mirksiukas.gif
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:42)
Ačiū mergyt, supratau. Aš Radviliškio ligoninėje darysiuos. Pinigėlių neduosiu, nes paprasčiausiai neturiu.

as irgi nedaviau kad ir turejau...pinigai nesimeto o beto jie uz tai atlyginimus gauna...ar duosi ar neduosi vistiek ta pati padarys tik gal neapsokines tiek daug bet vistik isvados bus tos pacios...

QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:55)
Ačiū begalo už palaikymą.  4u.gif
Gal dar gali papasakot kokie tyrimai atliekami pries? Kaip supratau mane paguldys, padarys tyrimus ir tik tada atliks viska?

man tai lygtais kiek atsimenu buvo daryti-biocheminis kraujo tyrimas, slapimo, kardiograma ir dar ten kazkokie db nebeatsimenu ax.gif tiesa tyrimai turi buti nesenesni nei 2savaiciu sita tai tikrai puikiai atsimenu

QUOTE(Rute @ 2010 08 19, 12:55)
Gal kas žinot kiek po LP maksimaliai gali būti tęsiamas nedarbingumo pažymėjimas?  4u.gif

man dave 10d bet gydytoja irgi primygtinai siule ilgiau pailseti bet sakiau aciu bet mane is darbo ismes
Atsakyti
Aciu ir tau Lauraz5, cia tikrai jauciu palaikyma ir po siandieninio pokalbio su gine, nebebijau. As pacios proceduros kazkaip iskart nebijojau, esu ir baisesniu operaciju turejus, sakydama apie baime, turejau ir turiu omeny tyrimo rezultatus.. Baisu suzinoti kazka blogo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 20, 19:17)
sakydama apie baime, turejau ir turiu omeny tyrimo rezultatus.. Baisu suzinoti kazka blogo.  smile.gif

mano atveju as buvau laiminga is vienos puses kad rado priezasti nepastojimo...tik kad ta diagnoze ir buvo blogoji puse...bet bent jau db zinom kas ir kur ir ka daryti nebeplaukiojam dausose nezinodami nei ka daryti nei kas yra...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 20, 19:44)
mano atveju as buvau laiminga is vienos puses kad rado priezasti nepastojimo...tik kad ta diagnoze ir buvo blogoji puse...bet bent jau db zinom kas ir kur ir ka daryti nebeplaukiojam dausose nezinodami nei ka daryti nei kas yra...

Tai taip, cia yra dvi puses.. Ir as galvoju, jei vienintele iseitis butu dirbtinis apvaisinimas, kazin ar eitume toliau, vien del finansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 20, 20:10)
Tai taip, cia yra dvi puses.. Ir as galvoju, jei vienintele iseitis butu dirbtinis apvaisinimas, kazin ar eitume toliau, vien del finansu  doh.gif

na negalvok apie taip blink.gif gal neprireiks doh.gif o mes irgi mastem apie tai...jau MB ir nuo IUI dejavo del kainu ir keike LT valdzia kad nera ivesta jokiu kompensavimo priemoniu...keike susirietes...na jo norint daryti IVF mums tektu susipaudus ir letena ciulpiant gyventi ir taupyti apie metus gerus... doh.gif ir tai garantijos gi nera kad pasiseks doh.gif
Atsakyti