sveikutytes!
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:28)
Labukas merginos,
Aš ryt pirmąkart einu konsultuotis dėl laparo. Labai bijau. Einu su gyd. siuntimu, bet galvoju kiek man tai kainuos? Kaip supratau, guldo į ligoninę, jei taip, tai kuriam laikui?
Gal galit daugiau papasakot apie tai, ar labai baisu?
Atsiprašau už kvailus klausimus, tiesiog viskas pirmąkart..
cia visos taip pradeda taigi tikrai nieko cia baisaus nera ir rasi cia palaikyma ir gera buri patareju
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:42)
Ačiū mergyt, supratau. Aš Radviliškio ligoninėje darysiuos. Pinigėlių neduosiu, nes paprasčiausiai neturiu.
as irgi nedaviau kad ir turejau...pinigai nesimeto o beto jie uz tai atlyginimus gauna...ar duosi ar neduosi vistiek ta pati padarys tik gal neapsokines tiek daug bet vistik isvados bus tos pacios...
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 12:55)
Ačiū begalo už palaikymą.
Gal dar gali papasakot kokie tyrimai atliekami pries? Kaip supratau mane paguldys, padarys tyrimus ir tik tada atliks viska?
man tai lygtais kiek atsimenu buvo daryti-biocheminis kraujo tyrimas, slapimo, kardiograma ir dar ten kazkokie db nebeatsimenu

tiesa tyrimai turi buti nesenesni nei 2savaiciu sita tai tikrai puikiai atsimenu
QUOTE(Rute @ 2010 08 19, 12:55)
Gal kas žinot kiek po LP maksimaliai gali būti tęsiamas nedarbingumo pažymėjimas?
man dave 10d bet gydytoja irgi primygtinai siule ilgiau pailseti bet sakiau aciu bet mane is darbo ismes