Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(vilrai @ 2010 08 23, 21:26)
O po kelių dienų atsigavot ir normaliai jautėtės ir ėjot į darbą?
Aš tai kažkaip visai nenoriu nedarbingumą apturėti....

sveikute, man asmeniškai savaitės buvo per akis atsistatymui. vienam darbe gavosi 10 dienų po LP poilsio, o kitam - pasiemiau savaitei atostogas biggrin.gif nes mažiau finansų taip prarandi, jei negaila gadinti atostogų ax.gif
manau, kad jeigu nenori nedarbingumų ir dirbi sėdimą darbą, tai galima ir po kelių dienų eiti, bet sekančią dieną dirbti tai jau laikyčiau didvyriškumu, kuris visai nebūtinas... blush2.gif bet čia aš savo nuomonę parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip visai nenoriu nedarbingumą apturėti....

dirbu pedagoginį darbą privačiam sektoriuje, tai po 10dienų stovėjau prieš savo mokines ir ....siūbavau, gerai kad tik 2 darbo dienos ir vėl savaitgalis. manau tų dviejų savaičių reiktų, bet tai priklauso nuo operacijos sudėtingumo. mirksiukas.gif imk kiek duos-paskui pratęsi
Atsakyti
Ačiū mergaitės.
Na man penktadienį darys, o darbas tobulai sėdimas.
Bus matyti. smile.gif
Atsakyti
mergaites turiu kvaila klausima blush2.gif paskaiciau sarasiuka ko reikia ir nesugalvoju niekaip kam reikalingi du vokeliai blush2.gif
Atsakyti
Labas is ryto wink.gif

O as suku galva ar rugseji darytis ar atidet spaliui, patarkit wink.gif
Man tikrins kiausintakiu praeinamuma, mmm turi buti 5 rugsejo, kokia 10-11 turetu baigtis. Tarkim 12-13 diena butu laparo wink.gif O 18 d. einu y pamerges wink.gif
Kaip manot speciau susisukt?
Kazkaip norisi kuo greiciau ta atlikti ir zinoti kokia situacija..
Papildyta:
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 24, 08:50)
mergaites turiu kvaila klausima  blush2.gif  paskaiciau sarasiuka ko reikia ir nesugalvoju niekaip kam reikalingi du vokeliai  blush2.gif

Man atrodo cia gydytojai ir anesteziologui dovanu blush2.gif Bent jau as taip supratau tongue.gif
Bet as asmeniskai nieko neduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 24, 08:50)
mergaites turiu kvaila klausima  blush2.gif  paskaiciau sarasiuka ko reikia ir nesugalvoju niekaip kam reikalingi du vokeliai  blush2.gif

Anesteziologui ir operuojančiam gydytojui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:03)
O as suku galva ar rugseji darytis ar atidet spaliui, patarkit wink.gif
Man tikrins kiausintakiu praeinamuma, mmm turi buti 5 rugsejo, kokia 10-11 turetu baigtis. Tarkim 12-13 diena butu laparo wink.gif O 18 d. einu y pamerges wink.gif

Jei ruošiesi būti miegančia-gulinčia pamerge tai darykis rugsėjį tongue.gif
Aš tai atkelčiau spaliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, supratau lotuliukas.gif
Naiviai tikejaus, kad gal spesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:15)
Ice tea, supratau  lotuliukas.gif
Naiviai tikejaus, kad gal spesiu biggrin.gif

mirksiukas.gif tiesiog vis tiek pilve bus pjūviai, kurie tempia pirmą mėnesį. Kažin ar norėsi visas vestuves prasėdėti be šokių ir kvailionių ax.gif
Aš tai nors į darbą grįžau po 10 dienų bet dar gerą savaitę buvau "neįgali" blush2.gif O ir šiaip per savo durną galvą- ale man jau viskas gerai, išėjau pasivaikščioti po parką siūlus išsiėmus, tai pilvas iškart ir išsižiojo- tai dabar turiu NUOSTABŲ randą bamboje doh.gif Nors man jis tikrai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 24, 09:20)
mirksiukas.gif tiesiog vis tiek pilve bus pjūviai, kurie tempia pirmą mėnesį. Kažin ar norėsi visas vestuves prasėdėti be šokių ir kvailionių  ax.gif
Aš tai nors į darbą grįžau po 10 dienų bet dar gerą savaitę buvau "neįgali"  blush2.gif O ir šiaip per savo durną galvą- ale man jau viskas gerai, išėjau pasivaikščioti po parką siūlus išsiėmus, tai pilvas iškart ir išsižiojo- tai dabar turiu NUOSTABŲ randą bamboje  doh.gif Nors man jis tikrai fainas  wub.gif

Aiskutis.. O kada leidziama ND daryti po to? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:32)
Aiskutis.. O kada leidziama ND daryti po to?  blush2.gif

Kada tik noras užeina mirksiukas.gif
Aš asmeniškai labai bijau visokių kraujų, žaizdų ir pan., o ir maniškis toks atsargus- tipo tu pirma "užsitrauk" tas žaizdas, tai mes gal tik po kokių dviejų savaičių išdrįsom blush2.gif
Atsakyti
Išoperavo penktadienį, pirmadienį važiavau į darbą kelioms valandoms. Praktiškai visą savaitę važinėjau į darbą kelioms valandoms - kai pavargdavau namo išvažiuodavau ilsėtis biggrin.gif Po savaitės - praktiškai galiu darbe sedėti visą dieną - nebesijaučia nuovargio ir tempimo. Darbas sėdimas ir lengvas. 4u.gif

QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:03)
Susisukt tai spėtum, bet atsigauti - ne. Visgi po LP atsargiau elgiesi, o ir pavargsti gerokai greičiau.

Kad suprastumėt kaip kartais būna po LP... 4u.gif 7 d. po operacijos nuėjau į pardą pietų nusipirkt. Rezultate - nesugebėjau panešti 2-3 kg pirkinių (daugiau tikrai nebuvo, net sakyčiau apie 2 kg viskas svėrė) doh.gif Teko pirkti du maišelius ir dalinti svorį perpus. Gerai, kad eiti netoli, taip ir būčiau iš pardos grįžusi be nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 24, 09:37)
Kada tik noras užeina  mirksiukas.gif
Aš asmeniškai labai bijau visokių kraujų, žaizdų ir pan., o ir maniškis toks atsargus- tipo tu pirma "užsitrauk" tas žaizdas, tai mes gal tik po kokių dviejų savaičių išdrįsom  blush2.gif

Mmm.. aiskutis smile.gif Teisingai sakai istikruju, skubejimas man sveikatos neprides.. 4u.gif
Dar vienas klausimas, jei tarkim tfu..tfu..tfu.. butu kiausintakiai nepratekami, tai kas toliau? Iskart siulo dirbtini ar daro kazka?
(zn, kad nereikia galvot apie blogiausia, tiesiog megstu apgalvot visus variantus, nemoku pro rozinius akinius ziuret.. blush2.gif

QUOTE(Rute @ 2010 08 24, 09:41)
Susisukt tai spėtum, bet atsigauti - ne. Visgi po LP atsargiau elgiesi, o ir pavargsti gerokai greičiau.

Kad suprastumėt kaip kartais būna po LP...  4u.gif  7 d. po operacijos nuėjau į pardą pietų nusipirkt. Rezultate - nesugebėjau panešti 2-3 kg pirkinių (daugiau tikrai nebuvo, net sakyčiau apie 2 kg viskas svėrė)  doh.gif Teko pirkti du maišelius ir dalinti svorį perpus. Gerai, kad eiti netoli, taip ir būčiau iš pardos grįžusi be nieko.

Vaje.. aisku.. Apsisarvuosiu kantrybe 4u.gif Gerai, kad jus esat 4u.gif
Atsakyti