Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:47)
Dar vienas klausimas, jei tarkim tfu..tfu..tfu.. butu kiausintakiai nepratekami, tai kas toliau? Iskart siulo dirbtini ar daro kazka?

Jei randa kad nepratekami, tai bando prapūsti, o jei nesiseka tai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 24, 09:52)
Jei randa kad nepratekami, tai bando prapūsti, o jei nesiseka tai nežinau  ax.gif

Aiskutis 4u.gif Na toliau ir nebesigilinsiu kol reikalo nera blush2.gif

Atsakyti
Jei randa kad nepratekami, tai bando prapūsti, o jei nesiseka tai nežinau  ax.gif

jei nesiseka prapūsti ir mato kad nieko padaryti negalima - tada siūlo pagalbines procedūras. Pas mane vienas kiaušintakis nepratekamas. Operavęs gydytojas siūlė IUI su pagalvojimu apie IVF. Pas ginę eisiu ketvirtadienį - pažiūrėsiu ką ji siūlys. 4u.gif
Atsakyti
as taip ir pagalvojau 4u.gif aciu uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(vilrai @ 2010 08 23, 21:26)
O po kelių dienų atsigavot ir normaliai jautėtės ir ėjot į darbą?
Aš tai kažkaip visai nenoriu nedarbingumą apturėti....

Aš irgi nenorėjau biggrin.gif Bet po to jau ir į darbą nesinorėjo lotuliukas.gif
Mane operavo trečiadienį, o į darbą ėjau kitą pirmadienį. Tada jau tikrai jaučiausi atsigavusi, lygiai po savaitės dar būtų anksti manau, pasvaigdavau kartais, sunku būdavo nusėdėti ilgesnį laiką ax.gif

QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:32)
Aiskutis.. O kada leidziama ND daryti po to?  blush2.gif

Mes jau bandėm savaitė po biggrin.gif Bet nelabai man patiko, geriau jau po 2 sav blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:32)
Aiskutis.. O kada leidziama ND daryti po to?  blush2.gif

Na, o mes turbut po 3d ND jau atlikome,,,is po leto bet bandem blush2.gif Nes matai, per LP mate kad jau yra grazuolis folikulas uzauges, o kai gryzau kaip tik turejo but laikas jam sprogt,,,,tad bandem iskarto po LP isnaudot ta cikla mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet deja, niekas nesigavo doh.gif Nors taip tikejomes kad po visokiu pakrapstymu uzkibs tas zirniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 08 24, 11:04)
Nors taip tikejomes kad po visokiu pakrapstymu uzkibs tas zirniukas  g.gif

Pabaksnot nepakanka ax.gif - reikia, kad žiužai pro kaklelį prasmuktų. O kaip jie prasmuks, jei moteris neatsipalaidavus, nesusijaudinus iki REIKIAMO LYGIO unsure.gif (ačiu Linutui mirksiukas.gif )
Aš už tai, kad verčiau vėliau, bet KOKYBIŠKAI ir su UGNELE wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilrai @ 2010 08 24, 07:03)
Na man penktadienį darys, o darbas tobulai sėdimas.

nesidrąskyk ir pirmadienį dar neskubėk-produktyvaus darbo nebus. kaip jau ir rašiau pažiūrėk pirma kiek sudėtinga ir ilga bus LP, tada jau spręsi

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 24, 11:12)
Pabaksnot nepakanka ax.gif - reikia, kad žiužai pro kaklelį prasmuktų. O kaip jie prasmuks, jei moteris neatsipalaidavus, nesusijaudinus iki REIKIAMO LYGIO  unsure.gif (ačiu Linutui  mirksiukas.gif )
Aš už tai, kad verčiau vėliau, bet KOKYBIŠKAI ir su UGNELE  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Zinai, Ice tea, kam lemta uztenka ir tik lasiuko spermos ir netyciuka turi, o kiti gali ir su upu ir be upo ta daryt- bet vis nera doh.gif
O suzinojus po LP kad man viskas gerai mirksiukas.gif , nes zinoma tikejaisi blogiausio, tai toks upas pakyla, kad ir su skaudziu pilveliu gali oi oi kaip megautis smileysex.gif Is karto po LP labai tikejomes STEBUKLO, bet va jau ruosiuosi IUI, nes kaip as sakau: AS IKI SIOL TIKIU KAD REIKIA LELIUKA NUSIPIRKTI UZ PINIGELIUS hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 08 24, 11:19)
Zinai, Ice tea, kam lemta uztenka ir tik lasiuko spermos ir netyciuka turi, o kiti gali ir su upu ir be upo ta daryt- bet vis nera  doh.gif
O suzinojus po LP kad man viskas gerai  mirksiukas.gif , nes zinoma tikejaisi blogiausio, tai toks upas pakyla, kad ir su skaudziu pilveliu gali oi oi kaip megautis  smileysex.gif  Is karto po LP labai tikejomes STEBUKLO, bet va jau ruosiuosi IUI, nes kaip as sakau: AS IKI SIOL TIKIU KAD REIKIA LELIUKA NUSIPIRKTI UZ PINIGELIUS  hihihi.gif

Net susigraudinau, perskaicius ta paskutini sakini verysad.gif Is tikruju, kitos ne nezino kaip kas vyksta, nesigilina, pasimyli belekada ir turi, nors neretai net nenori.. doh.gif
Ka padarysi, kiekvienai savo kelias link to. Kaip cia rase kazkuri mergina, dabar mes ziurim su pavydu y stumdancias vezimelius, veliau kazkas y mus taip ziures.. Amzinas ratas. 4u.gif
Atsakyti

pala, o man tai pasakė, kad SUNKIAI pratekami kiaušintakiai ir tiek žinių. neprapūtinėjo nieko.... pasiūlė pusmetį natūraliai pabandyt laimę, o paskui IVF...
ir jokių pūtimų... o aš kaip užsispazmavus, taip užsispazmavus... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 24 rugpjūčio 2010 - 10:59
QUOTE(loorena @ 2010 08 24, 11:19)
Zinai, Ice tea, kam lemta uztenka ir tik lasiuko spermos ir netyciuka turi

drinks_cheers.gif Kitos ir nuo paklodės pastoja doh.gif
Atsakyti