Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

As siandiena apstulbusi ir nezinau jau kuo tiketi doh.gif ginekologas pasake kad esu sveika ir kad menesines stringa del svorio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 13, 20:24)
Man ginė sakė, kad nei echo, nei OT tiksliai O neparodo  schmoll.gif Ypač OT rezultatai nereiškia įvykusios O rolleyes.gif

na, tai bent šiek tiek guodžia ax.gif
o tai kas pagal ją parodo O?
Papildyta:
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 07 13, 20:37)
As siandiena apstulbusi ir nezinau jau kuo tiketi doh.gif ginekologas pasake kad esu sveika ir kad menesines stringa del svorio blink.gif

nesąmonė blink.gif pasižiūrėk, kiek nutukusių pastoja ir išnešioja vaikus. čia jau kai nebėra problemų, tai tada belieka viską suversti svoriui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 07 13, 19:43)
na, tai bent šiek tiek guodžia  ax.gif
o tai kas pagal ją parodo O?

Tiksliai nustatyti O įmanoma matuojant BT mirksiukas.gif Nes sakė OT reaguoja į hormonų pakitimus (nes dažnai jie pakinta per O), taigi tie pakitimai gali būti ne visada per O mirksiukas.gif O dėl echo sakė, kad galima tik daryti prielaidas apie O pagal tam tikrus niuansus, bet tai vėl nėra 100 proc garantija, nes kiekviena ginė gali savaip matyti ir interpretuoti tai, ką mato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 13, 20:47)
Tiksliai nustatyti O įmanoma matuojant BT  mirksiukas.gif Nes sakė OT reaguoja į hormonų pakitimus (nes dažnai jie pakinta per O), taigi tie pakitimai gali būti ne visada per O  mirksiukas.gif  O dėl echo sakė, kad galima tik daryti prielaidas apie O pagal tam tikrus niuansus, bet tai vėl nėra 100 proc garantija, nes kiekviena ginė gali savaip matyti ir interpretuoti tai, ką mato  mirksiukas.gif

labai ačiū už atsakymą smile.gif gal kada susiruošiu ir BT matuot. ech, ko tik nepadarysi dėl bendro rezultato nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 07 13, 19:53)
labai ačiū už atsakymą smile.gif gal kada susiruošiu ir BT matuot. ech, ko tik nepadarysi dėl bendro rezultato  nestuke.gif

Tiesiog parašiau, ką man sakė mano ginė 4u.gif Aš pati bandžiau matuotis BT, bet kažkaip patingėjau blush2.gif Yra ten kelios sąlygos, kad teisingą BT rodytų, kurių man nelabai išėjo laikytis ax.gif Gal kada nors ateityje dar pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti

Svoris gali buti viena is priezasciu,bet tikrai ne pagrindine priezastis.
As irgi turiu nemazai virsvorio bet sekmingai isnesiojau ir pagimdziau vaikuti.O po gimdymo sulaukiu naturalios o ir naturaliu mm.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 13, 19:07)
o as irgi visokiu minciu turiu g.gif  g.gif o jei patikrintu ar tos pabaisos saaugos neuzgule man kiausintakiu ir vel tai pagalvojau o jei gerti skatinamuosiu ir auginti folikulus paskui sprogdukai o veliau gal naturlaliai ND???idomus butu variantas...gal kas bandete?

Tai taip, čia vadinama stimuliacija, daug merginų ją darosi biggrin.gif Asmeniškai atskirai nuo IUI man neteko darytis, nes pas mus visos problemos vyriškos būdavo..

QUOTE(Tino @ 2010 07 13, 20:01)
įdomiai - O įvyko (pažiūrėjau echoskopu), o OT nerodo  lotuliukas.gif 
gal kam nors taip buvo, merginos?  nes nebežinau, ką begalvoti g.gif  g.gif  g.gif

Man tie OT iš vis šešėlių moklas schmoll.gif Bandžiau kažkada pradžioj tai visviena nesupratau kada ten teigiamas kada dar nelabai biggrin.gif Dabar turiu elektoninį OT tai lengviau biškį hihihi.gif

Siūlau keisti ginių į rimtesnį biggrin.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 07 13, 20:47)
Tiksliai nustatyti O įmanoma matuojant BT 

Na nelabai tiksliai, bet įmanoma biggrin.gif Tiksliau čia jau post factum matai ar buvo jin ar ne. Geriausia aišku abu kartu naudoti OT + BT. Tiksliai tik echo parodo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites wink.gif
Noriu paliket geros likusios savaiteles, geru jums naujienu, geru ND blush-anim-cl.gif . O as kraunuosi tases, deduosi palapines ir vyksim siandien su draugais bei SB prie ezeru 5 dienom, i Moletus tourist5.gif Tik va kad lietus Kaune,,,, mastau.gif irnesakyk.gif Tikiuosi pavyks nuo visko pailset, ir nesulyt labai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 07 14, 08:54)
Labas rytas, mergaites wink.gif
Noriu paliket geros likusios savaiteles, geru jums naujienu, geru ND blush-anim-cl.gif  . O  as kraunuosi tases, deduosi palapines ir vyksim siandien su draugais bei SB prie ezeru 5 dienom, i  Moletus  tourist5.gif Tik va kad lietus Kaune,,,, mastau.gif  irnesakyk.gif Tikiuosi pavyks nuo visko pailset, ir nesulyt labai  hihihi.gif

gerai ir linksmai jums pailset 4u.gif
Atsakyti
[quote=Linutas,2010 07 13, 10:17]

Topoleta, gal tau irgi kaip ir man per daug streso organizmui del operacijos ir issiderino hormonai. As to tau nelinkiu, bet prolaktina butu neblogai pasidaryt.. mirksiukas.gif

Tai pas mane tas stresas jau 4 metai blink.gif smile.gif . T.y. kad mm ne ateina, vat atejo su (gormonais) pries pat LP ir dabar vel dinfo. Rytoj eisiu pas nauja gin. Odeta., gal gales man jinai papasakoti kas su manim.
Prolakinas ne aukstas. Bet visi visi kiti moteriski gormonai zemi g.gif
Ansciau geriau ddele doze Estradiolio bet ne padejo, paskutinius 6 me. Climen gorm.preparata, bet po LP gyd. kuri operavo sake ne gerti, bet man atrodo kad man kaz ka vistiek reikia gerti, nes gormonai patis ne susitvarko verysad.gif
Papildyta:
loorena, geru tau atostogu!
As buvau praeita savaite prie juros, tik rai siek tiek moraliskai pailsejau, nes jau stogas pradejo vaziuoti del visu situ mano bedu ax.gif
Atsakyti
Aš kalbėjau su trimis gydytojais klausimu: kaip įsitikinti pilnaverte O?:
*BT (temperatūra per O pakrinta, paskui užkyla)
*OT (laukti ryškių abiejų brūkšnelių, tame tarpe gali būti LH hormono pasvyravimų, todėl galimi vaiduokliai)
*Gleivių stebėjimas (dažnai atsiranda EGG WHITE-kiaušinio baltymas kelnaitėse, nors ne pas visas)
*Laisvo skysčio atsiradimas už gimdos (matomas echoskopu)
*PRG tyrimas (atsakymas turėtų būti virš 20)
*Atsiranda ovuliaciniai skausmai
*Sustiprėja lytinis potraukis (ypač)

cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 14, 10:31)

Gražus implantacinis pakritimas mirksiukas.gif
Atsakyti