Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Tino @ 2010 07 15, 10:43)
bet žinokit, merginos, aš esu šoke - atėjo mmm, o šiandien 15 CD  verysad.gif  kas čia su tuo mano organizmu  g.gif  visiškai išsiderino, lygtai nieko tokio negėriau, viskas gerai, stresų didelių nebuvo. nuo streso yra porą kartų gyvenime taip buvę per 20 metų, bet dabar - jokio protingo paaiškinimo... jau netgi nusiteikiau laukti po tos O teigiamo NT, o čia še tau kad nori... gal nuo karščio pablūdo organizmas...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Oho, gal tikrai karštis tavo organizmui stresą įvarė unsure.gif Kas kad galvoje nejauti, bet kūnas gi jaučia g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 15, 11:19)
Oho, gal tikrai karštis tavo organizmui stresą įvarė unsure.gif Kas kad galvoje nejauti, bet kūnas gi jaučia g.gif

O aš dabar atsisėdus dirbdama galvoju, kad gal čia man jau kaip tik užkibo ir neįsitvirtino - persileidimas įvyko? nes labai jau greitai ir staigiai viskas prasidėjo, ne taip, kaip mmm. ar gali būti persileidimas po kelių dienų po užkibimo?

sorry, merginos, kad aš čia ne į temą, bet esu pakankamai žalia persileidimų klausimu, o noriu sėdėti vien šioje temoje, kur visas jau pažįstu ir gal kartu sulauksime visos nestuke.gif po LP bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 15 liepos 2010 - 10:29
Sveikos mergaitės, aš jau po laparaskopijos namie. Pas mane gdytoja padarė GN ir nuotrauka parodė nepratekamus kiaušintakius, po to sekė lapar. Jos metu nustatyta, kad dešinysis kiaušintakis lengvai užsipildo, o kairysis nepratekamas nuo istminės dalies. Tai va, kaip ir teikiantis vilties ženklas.... smile.gif Kolkas jokio gydymo neskyrė, bandyt per pusmetį natūraliai pastoti, jei ne tada žiūrėsim ..., taikysim papildomus būdus. Na liko dar vyro turtą patikrint... Sėkmės visom ir linku kuo greičiau tapti nestuke.gif

ačiū rugegele1 už padarąsinimus ir visom kitom už palaikymą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 15 liepos 2010 - 11:03
QUOTE(Doli @ 2010 07 15, 12:02)
Sveikos mergaitės, aš jau po laparaskopijos namie. Pas mane gdytoja padarė  GN ir nuotrauka parodė nepratekamus kiaušintakius, po to sekė lapar. Jos metu nustatyta, kad dešinysis kiaušintakis lengvai užsipildo, o kairysis nepratekamas nuo istminės dalies. Tai va, kaip ir teikiantis vilties ženklas....  smile.gif Kolkas jokio gydymo neskyrė, bandyt per pusmetį natūraliai pastoti, jei ne tada žiūrėsim ..., taikysim papildomus būdus. Na liko dar vyro turtą patikrint... Sėkmės visom ir linku kuo greičiau tapti  nestuke.gif

ačiū rugegele1 už padarąsinimus ir visom kitom už palaikymą

šaunuolė - štai ir atlaikei smile.gif dabar bent jau viskas aišku bus. tik kodėl ne pirma vyro turtą tyrėt, tai nesupratau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 07 15, 11:27)
O aš dabar atsisėdus dirbdama galvoju, kad gal čia man jau kaip tik užkibo ir neįsitvirtino - persileidimas įvyko? nes labai jau greitai ir staigiai viskas prasidėjo, ne taip, kaip mmm. ar gali būti persileidimas po kelių dienų po užkibimo?

sorry, merginos, kad aš čia ne į temą, bet esu pakankamai žalia persileidimų klausimu, o noriu sėdėti vien šioje temoje, kur visas jau pažįstu ir gal kartu sulauksime visos  nestuke.gif  po LP  bigsmile.gif

Ne ne, kai persileidimas tai būna kartu su mmm arba dar vėliau. O tu tikra kad tau O neįvyko pirmom ciklo dienom? Aš irgi vieną kartą taip praėjau matuot kokią 7 cd, žiūrau kad rodo 37, jau keikiau tą BT, o po to atėjo mmm 15 cd biggrin.gif Pasitaiko.. ax.gif

Sveikos mergaitės, aš jau po laparaskopijos namie. Pas mane gdytoja padarė  GN ir nuotrauka parodė nepratekamus kiaušintakius, po to sekė lapar. Jos metu nustatyta, kad dešinysis kiaušintakis lengvai užsipildo, o kairysis nepratekamas nuo istminės dalies. Tai va, kaip ir teikiantis vilties ženklas....  smile.gif Kolkas jokio gydymo neskyrė, bandyt per pusmetį natūraliai pastoti, jei ne tada žiūrėsim ..., taikysim papildomus būdus. Na liko dar vyro turtą patikrint... Sėkmės visom ir linku kuo greičiau tapti  nestuke.gif

Nu va, o tu bijojai kad abu bus nepratekami thumbup.gif Tik nelabai supratau nuo kokios dalies kairysis nepratekamas g.gif Ir per LP nieko su juo nepadarė? Per dešinį bandysit? O vyrą tai tikrai tirti reikia pirmu punktu ax.gif
Atsakyti
na gavosi taip, kad ciklo pr. apsilankiau pas gydytoją tai iškart ir padarėm nuotrauką, ją juk reikia 8-12 сiklo dieną daryt, tad vyras gausis pabaigai smile.gif

Kairysis nuo istminės dalies, tai yra nuo gimdos krašto užaugęs kiaušintakis, tokiu atveju chirurginis gydymas neefektyvus, jei abu būtų nepratekami nuo gimdos krašto tai vienintėlis būdas pastoti tik IVF. Taip man gydytoja po GN paaiškino. L. džiaugiuosi gydytoja, viską paaiškino, rūpestinga, neturiu jokių priekaištų.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2010 07 15, 12:32)
na gavosi taip, kad ciklo pr. apsilankiau pas gydytoją tai iškart ir padarėm nuotrauką, ją juk reikia 8-12 сiklo dieną daryt, tad vyras gausis pabaigai smile.gif

Kairysis nuo istminės dalies, tai yra nuo gimdos krašto užaugęs kiaušintakis, tokiu atveju chirurginis gydymas neefektyvus, jei abu būtų nepratekami nuo gimdos krašto tai vienintėlis būdas pastoti tik IVF. Taip man gydytoja po GN paaiškino. L. džiaugiuosi gydytoja, viską paaiškino, rūpestinga, neturiu jokių priekaištų.

4u.gif

Smagu ,kad gera nuotaika ir viskas neblogai ,kai ištirs vyra ir viskas bus gerai tai tik griebkit gandra už uodegos lotuliukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 07 15, 10:43)
bet žinokit, merginos, aš esu šoke - atėjo mmm, o šiandien 15 CD  verysad.gif  kas čia su tuo mano organizmu  g.gif  visiškai išsiderino, lygtai nieko tokio negėriau, viskas gerai, stresų didelių nebuvo. nuo streso yra porą kartų gyvenime taip buvę per 20 metų, bet dabar - jokio protingo paaiškinimo... jau netgi nusiteikiau laukti po tos O teigiamo NT, o čia še tau kad nori... gal nuo karščio pablūdo organizmas...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tikrai idomiai cia su tuo tavo ciklu g.gif g.gif bet hormonai pas tave daryti ane? g.gif visai nuprotejo tas tavo organizmas...pamirso cikliskuma 4u.gif vistiek tokie nesamoningi nutikimai turetu parodyti kelia i jusu problema g.gif nesuprantu kaip gali nieko nerasti g.gif

QUOTE(Tino @ 2010 07 15, 12:06)
šaunuolė - štai ir atlaikei smile.gif dabar bent jau viskas aišku bus. tik kodėl ne pirma vyro turtą tyrėt, tai nesupratau... g.gif

na va kaip ramiai moteriskute praejo LP isbandymus thumbup.gif sau ramiai tykiai lotuliukas.gif kitos tai sriubauja buna iki LP kokia savaitele kad baisiausiai bijo...saunuole! 4u.gif bet del gyvatuku sutinku 100%kad visus tyrimukus reikejo nuo vyriskio ir pradeti mirksiukas.gif o galbut tas uzakes kiausintakis ir nera pagrindine priezastis?
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 07 15, 13:54)
Smagu ,kad gera nuotaika ir viskas neblogai ,kai ištirs vyra ir viskas bus gerai tai tik griebkit gandra už uodegos lotuliukas.gif  sėkmės 4u.gif

siūlau griebt iš kart už kaklo - taip patikimiau, kad nepabėgs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės, aš išvis pirmą kart rimčiau susiduriu su gydytojais, prieš operaciją anesteziologas relanijumo suleido kad nusiraminčiau, nes labai bijojau. O narkoze visai man patiko, tokia apkvaitusi... smile.gif buvau.
Laparaskop. nusprendžiau darytis iškart kaip glima greičiau, po to kai padarė GN, tad praėjus 5 dienom jau gulėjau operacinėjė. Gydytoja siųlė daryti santariškėse, bet ji būtų galėjusi tik rugsėjo mėn., tad jei būčiau laukusi laparoskop. iki rugsėjo, kaip siūlė gydytoja tai būčiau save sugraužusi ir kankinusi savo blogom mintim ..., tai va lieka tik siūliukus ištraukti dar savaitėlę pailsėti ir po to ND ruošti. Tikiuosi ciklas nebus išsikraipęs.., ne skai gydytojos paklausiau ar po operacijos kraujuosiu, ji pasakė jei dabar nekraujuoji tai vėliau irgi nekraujuosi, na buvo pas mane tik vienas krešuliukas, o ciklas turėtu būti toks koks buvo, na palauksim ir sužinosim...
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 15 liepos 2010 - 17:01
Sveikutes, mergaites!
nezinau, kas dabar koreguoja saraseli, bet galit prie manes pazymeti nestuke.gif mirksiukas.gif
Laparoskopija turejau geguzes 4 diena antakalnyje, pas gyd. O. Tamasauska. Iskart po LP geriau duphastona kad issauktu mm, paskui turejau stimuliacija ir po jos uzkibo!
Taigi, gerinu statistika, tikiuopsi taip ipusiu daugiau optimizmo ir jums wink.gif
Sekmes visoms! :*
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 07 20, 12:30)
Sveikutes, mergaites!
nezinau, kas dabar koreguoja saraseli, bet galit prie manes pazymeti  nestuke.gif  mirksiukas.gif
Laparoskopija turejau geguzes 4 diena antakalnyje, pas gyd. O. Tamasauska. Iskart po LP geriau duphastona kad issauktu mm, paskui turejau stimuliacija ir po jos uzkibo!
Taigi, gerinu statistika, tikiuopsi taip ipusiu daugiau optimizmo ir jums wink.gif
Sekmes visoms! :*

Nagi nagi sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti