Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 07 22, 10:02)
Prieš metus kai buvo taip kad pamačiau vaiduoklį tai tą pačią dieną nuvariau kraujo nusileisti ir žymėjau B+ biggrin.gif Problema išspręsta hihihi.gif

Gudruolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 22, 09:38)
Tavo burtai veikia tongue.gif

jetaus nors tą sugebu wub.gif

QUOTE(bum @ 2010 07 22, 09:53)
Nu berods dar skiriu kur neigiamas o kur nevisai hihihi.gif

nu laukiam dar ax.gif

Atsakyti
BUM, nu šūdų krūva, stopudovai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 23, 11:41)
BUM, nu šūdų krūva, stopudovai  doh.gif

laugh.gif
Ale nu bent netepliojo nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 23, 11:48)
laugh.gif
Ale nu bent netepliojo nail.gif:

Bum praleidau vel darei IUI? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totorija: 23 liepos 2010 - 10:49
QUOTE(Totorija @ 2010 07 23, 11:49)
Bum praleidau vel darei IUI?  ax.gif

Jo, natūraliam cikle sumetėm čia.. gal biškį ir užvėlavom ax.gif Daugiau jaučiu nedarysiu. MB turtas pasitaisė, tai pabandysim kelis mėnesius natūraliai, o jei visviena nieko, belieka IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 23, 11:54)
Jo, natūraliam cikle sumetėm čia.. gal biškį ir užvėlavom ax.gif Daugiau jaučiu nedarysiu. MB turtas pasitaisė, tai pabandysim kelis mėnesius natūraliai, o jei visviena nieko, belieka IVF g.gif

Aisku. Mes tai ne nedarem IUI liepos men kaip norejau. Gerai kad pirmiausia pasidariau ta laporaskopija, buciau bereikalo dariusi tas IUi. Niekas niekur ten pas mane neteka, ne nebuciau pagalvoju. Cia tik vyra gydom, o kad man paciai reikia baisuliniu investiciju, kad nat ar bent su IUI pastociau, tai net nepagalvojom...
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 07 23, 11:57)
Aisku. Mes tai ne nedarem IUI liepos men kaip norejau. Gerai kad pirmiausia pasidariau ta laporaskopija, buciau bereikalo dariusi tas IUi. Niekas niekur ten pas mane neteka, ne nebuciau pagalvoju. Cia tik vyra gydom, o kad man paciai reikia baisuliniu investiciju, kad nat ar bent su IUI pastociau, tai net nepagalvojom...

O tai pavyko per LP padaryti kad pratekėtų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 23, 12:13)
O tai pavyko per LP padaryti kad pratekėtų? unsure.gif

Ne ne. niekas nepavyko.Tas nepratekamumas pas mane ne taip kaip daugeliui. Jau rasiau, gal tu atostogose buvai smile.gif man reikalinga operacija, ja daro tik Uk viena privati klinika ir Vokietijoj. Nieko niekas beveik nezino cia LT apie, kaip gyd leido suprasti, tik vadoveliuose skaite. Kolkas nieko nesigilinu ir nesidomiu, net normaliai nezinau savo diagnozes israsas ilgasis guli ligoninej, dar nera noro jo man tureti lotuliukas.gif sukaupsiu jegas, pasiruosiu moraliskai ir visaip kitaip ir pradesiu dometis. Gal atsiras dar kokia panele su tokia diagnoze, nes dabar viena kaip pirstas ir nieko nesuprantu. doh.gif Kaip supratau ta operacija kur man reikalinga tai atsieis ne viena ir ne du tukstantelius euru ar svaru. Tai kol kisenej vejas, kam cia nervuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 07 23, 12:20)
Ne ne. niekas nepavyko.Tas nepratekamumas pas mane ne taip kaip daugeliui.
man reikalinga operacija, ja daro tik Uk viena privati klinika ir Vokietijoj.
  Kaip supratau ta operacija kur man reikalinga tai atsieis ne viena ir ne du tukstantelius euru ar svaru. Tai kol kisenej vejas, kam cia nervuotis  smile.gif

o tai tada IVF jei? ten jau tas pratekamumas dzin-svarbu kiaušinėlis auga.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 23, 12:38)
o tai tada IVF jei? ten jau tas pratekamumas dzin-svarbu kiaušinėlis auga.

Taip kolkas tik IVF. Na tai as ta pati ir mastau, teka neteka, svarbiausia kad gimda sveika, be jokiu pakitimu daugiau viskas.
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 07 23, 12:44)
Taip kolkas tik IVF. Na tai as ta pati ir mastau, teka neteka, svarbiausia kad gimda sveika, be jokiu pakitimu daugiau viskas.

Man irgi atrodo kad jei ta operacija kainuoja kiek ir IVF tai gal geriau iš karto IVF daryt ir tiek g.gif
Atsakyti