Sveikos.
Visai apleidau LP skyreli.

Visa dabar stimuliacijose ir siaip visokiu reikalu milijonas.

Gyvenam Norgeje, o as cia baisiai stresuoju, nes ne vieni gyvename, pilna cia zmoniu tam paciam name, kurie nervuoja. Tad as manau, kad del tokios nervuotos mamkos ir lelka nenori ateiti.

Verkiau ir as cia nesenai. Bet taaaip graudziai. Ir apskritai paskutiniu metu vos kas - i asaras. Vis gi nervukai silpni mano. O dar kai visi ciauska nesusotodami, kaip LT karsta, o pas mus cia su megztukeliu reikia i lauka listi, tai visai nesmagu pasidaro. O siandien jau saulute sviecia, nauja diena, nauja viltis, nauja nuotaika.
Jei si men vel mmm pareis, tai kol kas viska atidesime. Prisiskaiciau daug apie tas visas zoles, tai jauciu bandysiu zolem.

Mama mano visa gyvenima viska gydo zolem ir va, sveika, gyva, ir graziai beje atrodo.
QUOTE(kiskius @ 2010 07 26, 19:38)
butinai

biskuti nuverkiau posmeli, tai is kart galvoj prasviesejo..

sveika kartais ir paverkt vadinas..
Simtas procentu tave suprantu. Kartais reikia susikaupusia itampa islieti asaromis. Geriau taip, nei laikyti viska savyje. Turiu gimineje tokia moterele, faina moteris, bet visa gyvenima kente vyro isgertuves ir sunku gyvenima, laike savyje, visada sypsojosi ir atrode patenkinta gyvenimu. Bet atejo laikas, kai atsigule ji i spec istaiga pasigydyti nervukus. Ir dabar i ja ziurint kyla mintys - ar ji taip pat supranta ir mato pasauli kaip mes? Tad mergaites, geriau verkime, nei laikykime viska savyje. As pradedu analizuoti KODEL dievulis neduoda dabar vaikucio ir zinokite, randu begale paaiskinimu tam. Sutvarkius fizini kuna, reikia pamastyti apie emocine busena, reikia surikiuoti mintis, reikia stabilizuoti psichologini "kuna".
Prirasiau as cia paklodes...

Bet kai man buna sunku, irgi vis kazkas padrasina, pasako kazka tokio, i ka tikrai atkreipi demesi.
Bum, kaip tavo reikalai? Tu nesistimuliuoji? Ar tam nera poreikio? Kokioj stadijoj tu dabar?