Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(laisla @ 2011 08 29, 09:27)
Įsivaizduok - dabar tau nudegė labai labai jautrus odos plotas, todėl parausti turėjo ypač. O nebus nieko, paraudimas praeis ir viskas. Bent man taip būna. smile.gif

Taip ir bus. smile.gif Balta dėmė neturi odos pigmento (melanino). Saulės procedūros čia ne prie ko. Kaip tik reiktų vengti būti saulėje, tuomet ir dėmės nebus ryškiai matomos. Bent aš taip darau
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 08 29, 17:56)
Taip ir bus. smile.gif  Balta dėmė neturi odos pigmento (melanino). Saulės procedūros čia ne prie ko. Kaip tik reiktų vengti būti saulėje, tuomet ir dėmės nebus ryškiai matomos. Bent aš taip darau

Matot, mergaitės, jau keleri metai ta vieta išvis nenudegdavo, na neparausdavo, likdavo balta, tai stipriai suregavau pamačius pokyčius blush2.gif Šiandien jau beveik balta liko.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 08 29, 17:56)
Taip ir bus. smile.gif  Balta dėmė neturi odos pigmento (melanino). Saulės procedūros čia ne prie ko. Kaip tik reiktų vengti būti saulėje, tuomet ir dėmės nebus ryškiai matomos. Bent aš taip darau

Oi, aš tai tą žinau, man nereikia sakyti smile.gif O saulė čia dar ir kaip prie ko, nes paraudonuoja stipriai nudegus tas baltas vietas, šiaip sau neraudonuoja, kažko nesupratot saulyt33. Ir žinoma, nereikia būti saulėje, bet kartais pasitaiko pabūti, tada man plaštakos ypač nudega raudonai, o paskui praeina.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 08 29, 20:38)
Oi, aš tai tą žinau, man nereikia sakyti  smile.gif O saulė čia dar ir kaip prie ko, nes paraudonuoja stipriai nudegus tas baltas vietas, šiaip sau neraudonuoja, kažko nesupratot saulyt33. Ir žinoma, nereikia būti saulėje, bet kartais pasitaiko pabūti, tada man plaštakos ypač nudega raudonai, o paskui praeina.

Sakydama saulė ne prie ko turėjau omeny, kad ji nepadės norint, paslėpti baltas dėmes, o priešingai gali pakenkti. 4u.gif
Atsakyti
Turiu dar vieną klausimuką. Ar čia ta pati vitiligo, kai dėmelė yra rudesnė, tamsesnė nei oda, o ne balta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 09 01, 14:14)
Turiu dar vieną klausimuką. Ar čia ta pati vitiligo, kai dėmelė yra rudesnė, tamsesnė nei oda, o ne balta? g.gif

Manau cia vadinasi pigmentine deme. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 09 01, 14:04)
Manau cia vadinasi pigmentine deme.  g.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu namuciu. Turiu sia bedele nuo brendimo pastebejau nuo 12 metu aplink akis. Stipriai neplinta turiu ant klubu kaulu aplink akis o sia vasara mazyte demele atsirado ant rankos. Manau pats laikas vel apsilankyti pas gydytoja. labai bijau kad stipriai nepradetu plisti sad.gif
p.s. galvojau kad as tik save dalmantinu vadinu smile.gif)) o pasirodo ir daugiau taip galvojanciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutee_7 @ 2010 07 25, 15:38)
Man mama sake, jog baltme atsirado, kai buvau apie 3metuku.. galima sakyti nuo kudikystes, nes taip jau tiksliai ir mama nebepamena! Yra migruojancios ir lokaliosios baltmes, mano tos neplintancios. Bandziau vitix geli, PUVA terapija - atsirado daug rudu taskiuku, jie isliko, nors gydyma baigiau pries puse metu!! Netgi soliariume buvau per daug nudegus vienakarta, tai irgi taskiuku atsirado... labai noriu pabandyti DermaBest Novitil tepala, uzsisakiau ji, ziuresiu kas bus  rolleyes.gif Gal yra bandziusiu?

Galima paklausti per kur uzsisakei si tepaliuka/geli??
Atsakyti
Turiu maskavimo priemonę skirtą maskuoti vitiligo. Deja, man spalva per šviesi...Gal kuri norėtų?.. ax.gif

Apie Drula Pigment Creme

Jei susidomėjote, skelbimą rasite ČIA
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2011 09 04, 15:16)
Turiu maskavimo priemonę skirtą maskuoti vitiligo. Deja, man spalva per šviesi...Gal kuri norėtų?..  ax.gif

Apie Drula Pigment Creme

Jei susidomėjote, skelbimą rasite ČIA

O kokia spalvyte gaunasi?Ar jus labai tamsi pati?
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu baltmę jau beveik 2 metus ant veido, tai tenka labai gerai prisipudruoti,kadangi esu pati tamsi sad.gif norečiau paklausti ar ne per vėlu man bus ją gydyti su PUVA spinduliais? ar kas gyde su PUVA? gal kam praėjo? daug kas sako kad kol liga neisisenėjo tai galima ją išgydyti ar tai tiesa?
Atsakyti