Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(kristina15 @ 2012 02 26, 21:36)
Sveikos,

Na va, užsisakiau iš Cure Herbals: Anti Vitiligo Oil 100 ML. Pamėginsiu ir žiūrėsiu, gal padės. smile.gif

Butinai pranesk kaip sekesi kovoti su demem.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Jei trumpai, tai baltme turiu nuo 8 metų (tai jau beveik 14 metų) doh.gif Dėmių dar vis atsiranda. Iš tikrųjų, tai tiek perskaičiau ir vistiek nesuprantu - tai yra naudos iš tepaliukų ar ne? g.gif Norėčiau pradėt teptis ir eiti į soliariumą iki vasaros , o paskui po saulute kaitintis jau vacation4.gif biggrin.gif Bet suabejojau ar verta g.gif Beje, gal kas žinot kokią (-į) gydytoją, kuri suteiktų bent kiek optimizmo? Nekalbu apie gydytojus, kurie sako, kad nepagydoma ir siūlo tik PUVA.
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu gretas.Baltme turiu kokius 3 metus.Nustate man ja 2gydytojai,pas viena ejau privaciai.Tik nervina mane tie gydytojai,kad plika akimi nustatineja,pasakai,kad yra baltu taskiuku ir jie neidega ir jiems to uztenka,kad nustatyt baltme.Pas mane nusetas visas kunas,ypac labai daug ant koju ir ranku,laaaabai daug baltu taskiukiu ir ju vis daugeja,kyla i virsu.Pradejo atsiradineti vis daugiau.Arteja pavasaris,vasara ir mane ima del to depresija,greit negalesiu nei sortu nei trumpu rankoviu nesiot.Baisu pagalvot,kad tie visi taskiukai susijugs ir busiu baisi.Bandau sau pajuokauti,kad reiks vaziuot ir arabu krastus,priimt ju tikejima ir tada nieks nematys ,mano baltu taskiuku po tais rubais smile.gif .
Internete manau vaistu vis gundausi nusipirkti,bet bijau ,kad nebutu tik pinigu svaistymas (kaip gydytojas Grusauskas sake,kad tie tepalai nieko nepadeda tik pinigus ismesiu,nes tai nepagydoma).Iodu kaip tie vaistai:VITILIGEL;VITILIGOHERB;VITILIGOORGANICS ,gal kuri bandete?nes kainos nemazos...
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2012 02 28, 11:54)
Jungiuosi ir as i jusu gretas.Baltme turiu kokius 3 metus.Nustate man ja 2gydytojai,pas viena ejau privaciai.Tik nervina mane tie gydytojai,kad plika akimi nustatineja,pasakai,kad yra baltu taskiuku ir jie neidega ir jiems to uztenka,kad nustatyt baltme.Pas mane nusetas visas kunas,ypac labai daug ant koju ir ranku,laaaabai daug baltu taskiukiu ir ju vis daugeja,kyla i virsu.Pradejo atsiradineti vis daugiau.Arteja pavasaris,vasara ir mane ima del to depresija,greit negalesiu nei sortu nei trumpu rankoviu nesiot.Baisu pagalvot,kad tie visi taskiukai susijugs ir busiu baisi.Bandau sau pajuokauti,kad reiks vaziuot ir arabu krastus,priimt ju tikejima ir tada nieks nematys ,mano baltu taskiuku po tais rubais smile.gif .
Internete manau vaistu vis gundausi nusipirkti,bet bijau ,kad nebutu tik pinigu svaistymas (kaip gydytojas Grusauskas sake,kad tie tepalai nieko nepadeda tik pinigus ismesiu,nes tai nepagydoma).Iodu kaip tie vaistai:VITILIGEL;VITILIGOHERB;VITILIGOORGANICS ,gal kuri bandete?nes kainos nemazos...

Ką Grušauskas apie šią ligą sakė? Aš iš tiesų specialiai dėl vitiligo net nebuvau pas gydytojus... Mano mamai ir močiutei jau seniai nustatyta ši liga, todėl viskas aišku ir apie mane. Tik kiek teko lankytis dėl kitų problemų pas dermatologus, tai nieko "linksmo" nepasako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 28, 12:00)
Ką Grušauskas apie šią ligą sakė?

Pasake tiek,kad ji neisgydoma,kad jeigu noriu gali man prirasyt vaistu (vitix ir pan.),bet kas is to tik pinigus ismesiu i bala.Sake,kad susigyvenciau su tuo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2012 03 02, 10:54)
Pasake tiek,kad ji neisgydoma,kad jeigu noriu gali man prirasyt vaistu (vitix ir pan.),bet kas is to tik pinigus ismesiu i bala.Sake,kad susigyvenciau su tuo ir viskas.

hmm g.gif
Atsakyti
as gal cia ir ne visai i tema,bet koki gera krema nuo saules VEIDUI esat atradusios?su aukstu spf smile.gif jau reikes tuoj pradeti tepliotis smile.gif o del savaiminio idegio kremu,tai merginos,jie tikrai padeda,galima puikiai viska uzsimaskuoti,aisku vargo yra,bet verta thumbup.gif man labai patinka st moriz putos,vasara visa ruda vaiksciojau,demes uzmaskuotos,niekas net neitare,kad as i saule net nelendu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 08 kovo 2012 - 19:00
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 08, 19:00)
as gal cia ir ne visai i tema,bet koki gera krema nuo saules VEIDUI esat atradusios?su aukstu spf smile.gif jau reikes tuoj pradeti tepliotis smile.gif o del savaiminio idegio kremu,tai merginos,jie tikrai padeda,galima puikiai viska uzsimaskuoti,aisku vargo yra,bet verta thumbup.gif man labai patinka st moriz putos,vasara visa ruda vaiksciojau,demes uzmaskuotos,niekas net neitare,kad as i saule net nelendu biggrin.gif  thumbup.gif

Aš naudoju jau pora metų šitą thumbup.gif pasitvirtino wub.gif
user posted image

gal galit imesti foto arba tikslų pavadinimą maskuojamojo ax.gif
Atsakyti
user posted image
va toks smile.gif labai daug yra tu savaiminio idegio kremu,svarbu issirinkti savo ir paieskoti,o ieskoti ne tik maximose is visokiu nivea ir garnier,o internete,nes yra labai geru ir kokybisku savaiminiu smile.gif as siai vasarai pirksiu xen-tan,labai isgirtas,bet sita irgi naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 08, 19:00)
as gal cia ir ne visai i tema,bet koki gera krema nuo saules VEIDUI esat atradusios?su aukstu spf smile.gif jau reikes tuoj pradeti tepliotis smile.gif o del savaiminio idegio kremu,tai merginos,jie tikrai padeda,galima puikiai viska uzsimaskuoti,aisku vargo yra,bet verta thumbup.gif man labai patinka st moriz putos,vasara visa ruda vaiksciojau,demes uzmaskuotos,niekas net neitare,kad as i saule net nelendu biggrin.gif  thumbup.gif

aš visada su vaikišku tepuosi smile.gif
Atsakyti
Na parašysiu atsiliepimus apie visų išgirtą Biržų gydytoją. Na kitas ji ligas ji ir išgydo, bet baltmės asmeniškai mano sūnui ji neišgydė, o gėrėm ir vitaminus ir kremus tepėm, bet deja baltmė ant veido labai išplito liko ruda tik nosytė ir kakta, ant kūno dar nematyt ax.gif Dabar jau turim apsaugą nuo saulės ir sėdėsim tik pavėsyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2012 03 09, 15:43)
Na parašysiu atsiliepimus apie visų išgirtą Biržų gydytoją. Na kitas ji ligas ji ir išgydo, bet baltmės asmeniškai mano sūnui ji neišgydė, o gėrėm ir vitaminus ir kremus tepėm, bet deja baltmė ant veido labai išplito liko ruda tik nosytė ir kakta, ant kūno dar nematyt ax.gif  Dabar jau turim apsaugą nuo saulės ir sėdėsim tik pavėsyje biggrin.gif

labai gaila, kad ir jums nepadejo sad.gif, nes man jokio poveikio po jos gydymo irgi nebuvo.
Atsakyti