Jungiuosi ir as i jusu gretas.Baltme turiu kokius 3 metus.Nustate man ja 2gydytojai,pas viena ejau privaciai.Tik nervina mane tie gydytojai,kad plika akimi nustatineja,pasakai,kad yra baltu taskiuku ir jie neidega ir jiems to uztenka,kad nustatyt baltme.Pas mane nusetas visas kunas,ypac labai daug ant koju ir ranku,laaaabai daug baltu taskiukiu ir ju vis daugeja,kyla i virsu.Pradejo atsiradineti vis daugiau.Arteja pavasaris,vasara ir mane ima del to depresija,greit negalesiu nei sortu nei trumpu rankoviu nesiot.Baisu pagalvot,kad tie visi taskiukai susijugs ir busiu baisi.Bandau sau pajuokauti,kad reiks vaziuot ir arabu krastus,priimt ju tikejima ir tada nieks nematys ,mano baltu taskiuku po tais rubais

.
Internete manau vaistu vis gundausi nusipirkti,bet bijau ,kad nebutu tik pinigu svaistymas (kaip gydytojas Grusauskas sake,kad tie tepalai nieko nepadeda tik pinigus ismesiu,nes tai nepagydoma).Iodu kaip tie vaistai:VITILIGEL;VITILIGOHERB;VITILIGOORGANICS ,gal kuri bandete?nes kainos nemazos...