na as kiek prisimenu,tai man pirmos demes atsirado ant nugaros kai man buvo kazkur 12m. ir buvau katik grizusi is Turkijos (o ten,aisku,be saiko deginausi)

jos buvo baltos,bet jokiu puslyciu nebuvo,kaio jus sakot...as patarciau jums palaukti tyrimu rezultatu (lygtai minejot,kad daretes) ir tada bus aisku

del soliariumo nezinau,niekada nejau ten ir nesiruosiu eiti...nera informacijos,kad bent vienam zmogui padejo tas vitix gelis ir soliariumas, o kad atsirado rudu taskiuku tai cia neskaitau,kad padejo,nes man ir vasara pastebiu kad kai kurios demes susitraukineja,o kai kurios pleciasi nuo saules

be to labai brangus tas vitix gelis,maza tubele virs 100lt, tai jei as tepciau visas demes,man butu viena tubele vienam kartui

esu bandziusi gydytis homeopatiniais vaistais pas labai gera gydytoja, gal 1,5 metu maitinausi super sveikai, dariausi ivairius tyrimus, bet nei vienas tyrimas neparode,kad mano organizmui kazko truksta.mama atsimenu dare kazkokius tepaliukus naminius, na zodziu niekas man nepadejo

ir nebenoriu bandyti,nes istikruju yra taip,kad kuo maziau kreipi demesio i sia liga,tuo maziau streso, o kuo maziau streso, tuo geriau, nes si liga butent ir yra dazniausiai del streso

del ko man- nezinau, gal paveldejau,nes mano teta maciau jog turi sia liga