Jos turi neidegti o pudra tai maskuoja viska
QUOTE(laurameiziene24 @ 2012 04 10, 21:05)
Jos turi neidegti o pudra tai maskuoja viska
Jos ir neidega. O kas liecia pudra, tai as ir galvojau, kad su paprasta krempudra uzmaskuosiu ir busiu rami, taciau nei viena krem pudra neuzmaskuoja, nes uztepus po kurio laiko demes issiryskina ir dar labiau matosi kur baltos demes ant veido kur normaliai graziai uzsitepusi pudra. Vienintelis budas man uzmaskuoti demes, tai visai nieko netepti arba bandyti maskuoti su egipto zeme, kuri vienintele man padeda, bet reikia biski papluseti.
QUOTE(evelinute333 @ 2012 04 11, 12:44)
Jos ir neidega. O kas liecia pudra, tai as ir galvojau, kad su paprasta krempudra uzmaskuosiu ir busiu rami, taciau nei viena krem pudra neuzmaskuoja, nes uztepus po kurio laiko demes issiryskina ir dar labiau matosi kur baltos demes ant veido kur normaliai graziai uzsitepusi pudra. Vienintelis budas man uzmaskuoti demes, tai visai nieko netepti arba bandyti maskuoti su egipto zeme, kuri vienintele man padeda, bet reikia biski papluseti.
turite atsirinkti krempudrą. man užmaskuoja puikiausiai, net nesupranta dauguma kad ant veido yra

QUOTE(Agnikiii @ 2012 04 11, 12:57)
turite atsirinkti krempudrą. man užmaskuoja puikiausiai, net nesupranta dauguma kad ant veido yra 

Kokia krempudra naudojate?
Pasakykit mergytes,o kaip vyrui veida uzmaskuoti:)Gi nepadazysiu as jo....Rankos dar rankos,bet veida kazkaip noretusi pamaskuoti

QUOTE(Mergaite12 @ 2012 04 12, 09:58)

Kokia krempudra naudojate?
Pasakykit mergytes,o kaip vyrui veida uzmaskuoti:)Gi nepadazysiu as jo....Rankos dar rankos,bet veida kazkaip noretusi pamaskuoti

savaiminiu idegiu

QUOTE(Agnikiii @ 2012 04 11, 13:57)

o jus pati esate sviesaus ar tamsaus gymio, nes as tai sviesi esu.
QUOTE(evelinute333 @ 2012 04 12, 14:30)
o jus pati esate sviesaus ar tamsaus gymio, nes as tai sviesi esu.
tamsaus, tik tiek, kad jau paskutines kelias vasaras jau nesideginu visai, o siaip budavau net ziema tamsi vaiskciodavau, o dabar jau "pablukusi"

Sveikos ! Ka gi ,as cia naujoke .Sendien isgirdau diagnoze ,,Vitiligo''. Gryzus namo ivedziau i google kas tai yra ir stai paskaicius sita foruma akys pilnos asaru.Zinau man teks su tuo susitaikyti,bet nera taip lengva isgirst,kad manes laukia,,margas'' gyvenimas.Esu 29 m,seimoje sia liga niekas nera sirge,daktare nusprende,kad nuo streso.Paeme krauja,atsakyma zinosiu penktadieni,bet pagal daktare 100% vitiligo.
Norejau paklausti jusu,ar tos demes turi buti grynai baltos? Kiek skaitau dauguma raso,kad plemai ant veido,koju,ranku..o pas mane atsirado rausvi taskeliai ant peties,po krutine..zodziu butent ten,kur liemenukas eina..net galvojau,kad tai kontaktinis dermatitas (zinoma vis dar bandau save guosti,kad tai ne vitiligo).Demes pleciasi,ant nugaros jau vos ne zemelapis darosi..bet pas mane jos ne ryskiai baltos,o ruzavos.Beja pirmi taskeliai atsirado pasikaitinus soliariume..baisiausia,kad turiu dukra ir bijau,kad jai nebutu tas pats ,kas man..Bukit geros,parasykit kokios tiksliai spalvos tos demes.Ar baltos kaip popierius,ar sviesiai ruzavos..is anksto dekoju.
Norejau paklausti jusu,ar tos demes turi buti grynai baltos? Kiek skaitau dauguma raso,kad plemai ant veido,koju,ranku..o pas mane atsirado rausvi taskeliai ant peties,po krutine..zodziu butent ten,kur liemenukas eina..net galvojau,kad tai kontaktinis dermatitas (zinoma vis dar bandau save guosti,kad tai ne vitiligo).Demes pleciasi,ant nugaros jau vos ne zemelapis darosi..bet pas mane jos ne ryskiai baltos,o ruzavos.Beja pirmi taskeliai atsirado pasikaitinus soliariume..baisiausia,kad turiu dukra ir bijau,kad jai nebutu tas pats ,kas man..Bukit geros,parasykit kokios tiksliai spalvos tos demes.Ar baltos kaip popierius,ar sviesiai ruzavos..is anksto dekoju.
QUOTE(Lanuska @ 2012 04 17, 17:29)
apsižiūrėjau, tai tarkim ant rankų rausvesnės, kelių, alkūnių...o šiaip baltos
QUOTE(Lanuska @ 2012 04 17, 17:29)
Sveikos ! Ka gi ,as cia naujoke .Sendien isgirdau diagnoze ,,Vitiligo''. Gryzus namo ivedziau i google kas tai yra ir stai paskaicius sita foruma akys pilnos asaru.Zinau man teks su tuo susitaikyti,bet nera taip lengva isgirst,kad manes laukia,,margas'' gyvenimas.Esu 29 m,seimoje sia liga niekas nera sirge,daktare nusprende,kad nuo streso.Paeme krauja,atsakyma zinosiu penktadieni,bet pagal daktare 100% vitiligo.
Paguosiu, kad cia ne vezys ,o tik odos defektas. ir kaip as sakau,zmones turi zymiai daugiau visokiu bedu nei baltosios demeles.
Jei tai tikrai vitiligo,ismoksit maskuoti ir tuo gyvenimas nesibaigs....Tik neprogramuokit ,kad dukrai tas bus......
Ziema smagiau, vasara sunkiau......

pas mane baltos
na paraset tai lyg isgirdusi mirties diagnoze
nusiraminkit, gyvenimas yra nuostabus su dememis ar be ju, jas lengva paslepti...suprantu jus,nes anksciau man budavo didziausias issukis atsidaryti sia tema (!), as skaitydavau pro asaras, nes labai pergyvenau del to,bet niekada negalvojau,kad pati dalinsiu patarimus kitoms,kaip susigyventi su sia liga
dabar esu laimingesne negu bet kada anksciau, vitiligo yra tooooooks suuuudas palyginus su tuo,kas gyvenime gali nutikti,todel nesvaistykit laiko liudedama del to,kad neturesit lygios odos spalvos
stiprybes jums!

Labai dekoju uz komentarus..Tikrai dabar skaitau ir galvoju..juk ne apie mirtina liga pasake..bet zinot pirma mintis buvo,kad kazkas panasaus,juk busiu marga..labai bijau demiu ant veido..kiek skaiciau daugumai ant veido ir yra..
Kol kas dar turiu vilties iki penktadienio,kol bus atsakymai kraujo tyrimu..tik nzn ar ten is ju gali sprest..skaiciau,kad turi imti odos megini ir pan..
Kol kas dar turiu vilties iki penktadienio,kol bus atsakymai kraujo tyrimu..tik nzn ar ten is ju gali sprest..skaiciau,kad turi imti odos megini ir pan..