Neseniai suzinojau, kad turiu baltme.Tuoj pat atsirado jos pazeistu plotu ant veido.Didziuli nerima isgyvenu - kaip paslepti, kuo maskuoti tas demes....prisiskaiciau formuose visko, o nuo ko pradet net nezinau.Kas geriau ar savaiminio idegio kremai ar krempudros? mano veido oda jautri, visada reaguojanti i bet koki krema...kaip reikes gyventi....ech
QUOTE(Amellie @ 2013 02 02, 22:54)
Yra Protopic , bet daktaras turi israsyti ... O kainuoja bijau sumeluoti , bet lygtais 100 lt . Protopic tinka tik veidui , nes veidas lengviausiai gydomas . Kitoms kuno vietoms tai bus tik pinigu ir laiko svaistymas .
Papildyta:
QUOTE(Kaitra37 @ 2013 03 30, 08:45)
Neseniai suzinojau, kad turiu baltme.Tuoj pat atsirado jos pazeistu plotu ant veido.Didziuli nerima isgyvenu - kaip paslepti, kuo maskuoti tas demes....prisiskaiciau formuose visko, o nuo ko pradet net nezinau.Kas geriau ar savaiminio idegio kremai ar krempudros? mano veido oda jautri, visada reaguojanti i bet koki krema...kaip reikes gyventi....ech
Pagrindinis klausimas turetu buti ne kuo maskuoti , o kaip isgydyti ta prakeikta Vitiligo .
Amino rugstis Tirozinas , vitaminas B6 ir Folio rugstis .
Nevalgyti jokiu miltiniu produktu , ryziu , negerti pieno .
Man padejo , tiksliau suveike kaip stebuklas .
Jeigu tik prasidejo Viti tai tikrai yra visi sancai isgyti arba bent jau mazu maziausiai sustabdyti plitima .
QUOTE(Ambrozija @ 2013 04 08, 17:27)
O kodel nevalgyti miltiniu produktu?
Todel , kad apie 70% pasaulio zmoniu yra alergiski glitimui esanciame kvietiniu miltu produktuose , ryziuose ir tt . Tiktai labai nedaug kas tai zino . Ir autoimunines ligos butent atsiranda nuo to glitimo .
Bet svarbiausia .
Pabandykit nevalgyt tokiu produktu bent savaite , skrajosit kaip ant sparnu .
Kotletukas ir agurkelis = skanumelis , kam dar ta duona ?
Nors aisku as ir pats kartais nesusilaikau ir sukertu koki sumusteka

QUOTE(Ambrozija @ 2013 04 09, 15:11)
O gal zinote gera dermatologa kuris ismanytu apie sia liga ?
didelės išmonės nebus - geriausia ką galės patart, tai te-pt kremukus, kurių poveikis nėra aišku ar bus veiksmingas

QUOTE(Ambrozija @ 2013 04 10, 08:22)
Bet noreciau suzinoti kas kenkia ir be saules...
soliariumai, procedūros sausinančios odą.... viskas taip kaip su sveika oda, tik čia dar labiau saugot reikia

QUOTE(Ambrozija @ 2013 04 10, 12:30)
O zalingi iprociai itaka daro ligos progresavimui?
Taip ! Po alkoholio vartojimo man atsirado nauja demele ir nustojo uzsitraukinet jau esancios kokiom dviem savaitem .
Sakau Taip ne todel , kad as ten daug zinau tisiog ant saves pastebejau .
O del saules tai as vengiu saules , nes idegis tik isryskintu demes ( as sviesiaodis tai ne taip ziauriai matosi ) . O ar padeda ar kenkia saule kai turi Viti tai turbut zino tik Sv. Petras ir STT

O del mediku ismanaciu apie Vitiligo tai galite buti ramus , kad ir ismano tai vistiek jiems nurodyta kist tuos brangius tepaliukus , kurie neveikia , nes ir neturi veikti . Arba isvis pradzioj dar aiskinsis puse valandos ar cia jums ne grybelis

Ne nebent PROTOPIC tai sita tepaliuka veidui visi forumuose giria , kad padejo . Paciam neteko bandyti .
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 04 10, 13:23)
Taip ! Po alkoholio vartojimo man atsirado nauja demele ir nustojo uzsitraukinet jau esancios kokiom dviem savaitem .
O del saules tai as vengiu saules , nes idegis tik isryskintu demes ( as sviesiaodis tai ne taip ziauriai matosi ) . O ar padeda ar kenkia saule kai turi Viti tai turbut zino tik Sv. Petras ir STT
O del mediku ismanaciu apie Vitiligo tai galite buti ramus , kad ir ismano tai vistiek jiems nurodyta kist tuos brangius tepaliukus , kurie neveikia , nes ir neturi veikti . Arba isvis pradzioj dar aiskinsis puse valandos ar cia jums ne grybelis
kaip man buvo
Ne nebent PROTOPIC tai sita tepaliuka veidui visi forumuose giria , kad padejo . Paciam neteko bandyti .

na bent mano gydytoja tai sakė, kad odos ligos yra labai sunkiai gydomos, o jei ir pasiseka kažką padaryt tai dažniausiai tik laikina būna.