QUOTE(Vaima @ 2013 04 16, 07:38)
Na tas mazius 7

, mums jis mazius .
O jus koki tirozina geriat ? po kiek ir t.t folio kiek ir dar ka ?kaupiuosi daryt uzsakyma, bandysiu, o gal prades keisti kas ir man

viltis durniu motina, bet blogiau nebus
Oi 7 metu tai koks cia mazius , truputi tirozino gali vartot drasiai .
Nera reikalo ten fanatiskai skaiciuot tu mili mikro gramu , gerdavau tablete vitamino b6 ir tablete folio rugsties visos tos tabletes standartines ir nereikia sukti sau galvos . Ten b6 tai atrodo buvo dienos doze , o folio rugsties dviguba dienos doze . Tai vaikui aisku tokiu doziu nereikia

.
Jei jau toks kudutis ir su vitiligo tai as jums kaip pats buves kudutis vaikas is sirdies patariu - nupirkit jam bokso maisa ir tegul po truputuka sportuoja , nes jei dar nepatiria tai labai greitai prades patirti bendraamziu spaudima ir neduok dieve patycias ir mokejimas duot i snuki bus pats svarbiausias dalykas jo gyvenime , nes viena karta neapsigynus ... psichika bus sulauzyta visam gyvenimui ir nepasitikejimas savimi neleis buti tuo kas istikruju esi ... sorry , kad as cia nuo temos nukrypau .
Ir patikekit as neabejoju , kad jis jau dabar jaucia itampa viduje , o vitiligo to tik ir laukia .
As pats buvau miltiniu ir saldumynu vaikas ir atrodziau kaip mumija, vaikyste prabego ligoninese . Taip , kad miltinius ir visokius slmasta ryzius i siuksline meskit jau siandien .
Jei ne Olego Lapino sugudravimas ir taktinis manes izeidimas privertes mane sportuoti , buciau ir likes gyvu lavonu .
PS. Aisku pramogos delei galima su medikais pasikonsultuoti , bet praleidus kelis vakarus su google galima suzinot daugiau negu visi tie medikai kartu sudejus . Vieninteliai tikri medikai yra chirurgai , visi kiti yra pasenusiu ziniu, pavarge nesiotojai , eiliniai darbininkai , jiems nusispjaut jau seniai ant svetimu problemu nenori nei matyt nei girdet .
Ai , o apie tirozina tai tiks betkoks koki tik galesit gauti , as asmeniskai SCITEC NUTRITION vartoju .