QUOTE(gielux @ 2010 07 15, 13:14)
Sveikos
Kol kas esu tik temos aktyvi skaitytoja. Tik neseniai nusipirkau Taro, tai klausimu milijonas, bet va protingo nė vieno...tikiuosi kol kas. Labai daug informacijos reik sukramtyt.
Beje, lenkiu savo žilą galvą prieš Chiromantę, nes nubrėžė pagrindines gaires.
Tiesa, beskaitinėdama literatūrą radau apie nedominantinę ranką, kad ja traukiamos kortos, bet tikriausia čia vienas iš prietarų, arba pačių susikurtų ritualų
Jei neapsunkinsiu Jūsų, gal galite persiųsti, ar bent iš kur parsisiuntėt pasidalintumėt info. Nes užvaldęs knygų rijimo tarpsnis.
Na ka tu, gielux, as dar tiek visko nezinau, o apie ka cia kalbam - taigi abecele

bet ji labai reikalinga, kad atmetus visas nesamones, istraukiotas is ivairiausiu pakampiu, butu galima svaria galva nerti i Taro okeana

O del rankos - yra nuomone ir argumentai, kodel patartina kortas kelti kairiaja ranka, bet as keliu desine ir jokiu nesklandumu del to nekyla

Bet uztat turiu kita, niekur neaprasyta rituala, pries pradedama bendrauti su kortom...Taip, kad kortoms nera jokio skirtumo - kaip kur kada - viskas priklauso nuo seimininko
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 07 15, 13:23)
Chiromante, o kaip isvalyti ir ikrauti kortas?
Pirkau kalade,bet pakuote buvo praimta,naturalu visi nori paliesti,paciupineti.Taciau kitos nepraimtos nebeturejo,teko pirkti tokia.Ir man nepatinka kad jos buvo neaisku kieno ciupinetos
Yra daug budu, bet man labiausiai patinka sitas: paimi keturias cerkvines zvakeles (arba tikro vasko), kalade sudedi is eiles, padedi ant kokio nors paaukstinimo, zvakes pastatai kryziaus forma ir uzdegi.Kol dega zvakes, pati sedi salia ir medituoji, vizualizuoji ar siaip ramiai sedi ir mintimis buni su savo kalade. As, kadangi praktikuoju stichiju magija, tai tuo metu "kalbuosi su stichijom". Zvakes turi dadegti iki pat galo, - kad liepsnu koridorius "uzgriebtu ir paskutinias kortas. (tam reikia paaukstinimo).