Vakar išsitraukiau šios dienos kortą -VII Vežimas. Atrodo labai aiški pozityvi korta. Bet va pasirodė kad interpretavimas jos gana sudėtingas( man...). Ačiū Sublime, būtent jos atsiųstoje knygoje radau tuos žodžius, kurie mane "pažadino":
Rinkis siaurą kelią, nežengdama keliu plačiu, kuriuo eina didžiuma apgautųjų. Daryk teisingą pasirinkimą, drąsiai ir ryžtingai ženk tuo keliu atsiduodama Aukščiausiųjų Jėgų valiai, ir tu neišklysi iš teisingo kelio.
Vertimas mano,prašau atleisti, toks....nekokybiškas... labai sudėtinga savo žodžiais nusakyti ką jaučiu matydama tą kortą. Bet tai būtent tai.
kaip jūs apibūdintumėte šį Arkaną?
Na man labiau patinka nuo virsaus korta atversti. As asmeniskai maisau maisau kalade, kol pajauciu, kad jau noriu atversti - ir atverciu
Tik kartais nukeliu kaire ranka pastumdama i prieki, o dazniausiai net nenukeliu. Kaip Chiromante sako, kad reikia daryti taip, kaip norisi.

Įtariu, kad visos skaito
Tiems, kas linkę viska mistifikuoti, įkeliu straipsnį smegenėlių 'praravėjimui'
TORSINIAI LAUKAI

TORSINIAI LAUKAI
QUOTE(Sublime @ 2010 07 15, 20:25)
Įtariu, kad visos skaito
TORSINIAI LAUKAI

TORSINIAI LAUKAI
Ačiū labai

O gal kartais turi Kovalkovienės "Taro pradedantiesiems"? Prieš gerus 1,5 metų ieškojau , bet niekur neradau, bet po tiek laiko vistiek norėtųsi pažiūrėt ką ji ten pateikia

sakykit ar skeptras yra lazdos?
ar pazas- valetas?
naudoju laptopo klaviatura,nerandu raidziu o tiek daug norejau papasakoti
del šiandienos juk man iškrito zynys, tai kortas teko mesti visai netiketiems zmonems, viskas pildesi simtu proc
. bet noriu, kad man paiškintumet tokia kortu pozicija
Klausimas kaip seksis pakeitus gyvenamąją vietą, iškrito štai kas
------------Taurių pažas----------Skeptrų karalius (pati korta iškrito ant staalo pirma)--------------------Likimo ratas. Aš kortas interpretavau gana pozityviai ir manau, kad mums verta keisti gyvenama vietą. O kaip jums atrodo ?
Į klausimą koks mano santykis su kortomis iškrito Kalavijų septynakė
.

naudoju laptopo klaviatura,nerandu raidziu o tiek daug norejau papasakoti

del šiandienos juk man iškrito zynys, tai kortas teko mesti visai netiketiems zmonems, viskas pildesi simtu proc

Klausimas kaip seksis pakeitus gyvenamąją vietą, iškrito štai kas
------------Taurių pažas----------Skeptrų karalius (pati korta iškrito ant staalo pirma)--------------------Likimo ratas. Aš kortas interpretavau gana pozityviai ir manau, kad mums verta keisti gyvenama vietą. O kaip jums atrodo ?
Į klausimą koks mano santykis su kortomis iškrito Kalavijų septynakė

QUOTE(tobula @ 2010 07 15, 23:08)
Taip

Skeptrai - Lazdos
Pažas - Valetas
Manęs nenustoja stebinti Klimt'o kaladė

QUOTE(tobula @ 2010 07 15, 23:08)
Taip.
Sveikos, visos, tai va, prieš porą savaičių, sau visai netikėtai, nusipirkau taro kortas. nors prieš tai nei čiupinėjus, nei mačius gyvai, tokio daikto nebuvau. tiesiog staiga supratau, kad mirtinai jų noriu, kažkodėl į rankas pačios 'įlipo' Mantagna kortukės, bet jos nevisai tradicinės (dabar jau žinau) ir literatūros internete apie jas mažai, gal kuri netyčia kur nors, ką nors matėte?
QUOTE(Dagda @ 2010 07 15, 23:39)
Sveikos, visos, tai va, prieš porą savaičių, sau visai netikėtai, nusipirkau taro kortas. nors prieš tai nei čiupinėjus, nei mačius gyvai, tokio daikto nebuvau. tiesiog staiga supratau, kad mirtinai jų noriu, kažkodėl į rankas pačios 'įlipo' Mantagna kortukės, bet jos nevisai tradicinės (dabar jau žinau) ir literatūros internete apie jas mažai, gal kuri netyčia kur nors, ką nors matėte?
Na, pradeti nuo tokiu retesniu kaladziu sudetinga, nes tikrai mazai literaturos ir nelabai yra su kuo pasikonsultuoti

Na merginos, saunuoles...Neitiketina, kaip greitai tobulejat....
Ypac tos, kurios tik ka pradejot....Ir labai dziugu, kad pradejot iskart nuo auksto lygio, o ne nuo turgaus...
Dabar,- kad butu smagiau nuo savo pasiekimu, pasiskaitykit kokias Kauno ar kitu miestu bureju temas ir moteru komentarus...Manau, kad visai kitom akim skaitysit atsiliepimus...

o aš pasimetusi
, ką tik daviau vyrui traukti kortą dėl ateities, iškrito tauriu penkakė, man ji nepatiko, liepiau dar traukti, gavom- tauriu keturake
,na sakau- trauk trečia- skeptrų dešimkė

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 16, 00:41)
Na merginos, saunuoles...Neitiketina, kaip greitai tobulejat....
Ypac tos, kurios tik ka pradejot....Ir labai dziugu, kad pradejot iskart nuo auksto lygio, o ne nuo turgaus...
Dabar,- kad butu smagiau nuo savo pasiekimu, pasiskaitykit kokias Kauno ar kitu miestu bureju temas ir moteru komentarus...Manau, kad visai kitom akim skaitysit atsiliepimus...

Na, manau, kad kiek merginos jau pazenge ir as tame tarpe siek tiek, tai didziaja dalimi jusu nuopelnas, nes gauname is jusu neikainojamos informacijos, kuri visur kitur yra labai klaidinanti, nes jos daug ir ivairios. Tad daug lengviau atsirinkti kas prie ko, kai turime tokia galimybe ir garbe klausti jusu

Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 16, 01:06)
o aš pasimetusi
, ką tik daviau vyrui traukti kortą dėl ateities, iškrito tauriu penkakė, man ji nepatiko, liepiau dar traukti, gavom- tauriu keturake
,na sakau- trauk trečia- skeptrų dešimkė 

Na o kodel Tauriu 5 blogai? Ji sako, kad vyksta pokyciai, kurie gali atnesti siokiu tokiu praradimu, bet dar ne viskas prarasta. Situacija keiciasi ir kad viskas butu i gera, reikia labai gerai viska apgalvoti. Juk dazniausia tik kazka praradus imanomas kazko naujo atradimas. Pvz. zmogus neprarades seno darbo, neatras naujo (na dazniausiai), nes aisku galima dirbti ir ne viename darbe, bet esme aiski. Tiesiog labai gerai reikia viska apmastyti ir viskas bus i gera. Galima gi paklausti, ka reikia daryti, kad viskas butu labai gerai

O del to, kad nepatiko korta, kitu nebutina traukti

Tu juk turbut nori, kad kortos tiesa sakytu, kad ir kokia ji butu? Ar nori, tik kad viska labai graziai rodytu?