Tobula,laikykis,pamatysi,ryt sypsen kels tokie pasivirkavimai
Man ir taip buna retkarciais.Atrodo sakes,pasaulio pabaiga,tiek isisriubauji,o kt diena supranti,kad nesupranti kas uzejo,problemos visai neproblemos buvo
Laikykis,mergyt
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 18:01)
jam nuolat skauda galva,pradejo isgerineti,nes tik tada nustoja ikyrus maudimas.[B]..
plečiančių:sermion, betascerc bandėt?
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 17:58)
mano šiandienos būsena
http://www.youtube.c...h?v=kGuIO-BIsYY
plius dar momentais nubliaunu posmelį
...gerai, kad šeimynos nėra 
http://www.youtube.c...h?v=kGuIO-BIsYY
plius dar momentais nubliaunu posmelį
Visockis yra Visockis...o apie ašaras aš pirmam poste susilaikiau parašyt... tokia jau ta 7 taurių įtaka...Praeis tas liūdesys
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 19:13)
Nu ramiai,moteryt,save plieki ir tave tai ramina,bet nieko,issiverksi gal geriau paliks.Manau,butu buvus iseitis vis gi nueiti su seima prie upes,db prisijunk,gamta labai ramina,mintys liudnos nueis i kita plana
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 18:02)
Tai čia tas pats, tik iš kitos pusės: kad prašyti patarimo, reikia tuo žmogum pasitikėti...o pasitikim mes tais, kas mus supranta ir padeda sunkią minutę...
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 18:20)
Tu pati juos naudojai?
esu vartojusi, pas mane bėdos su kraujotaka. jei sakai, kad išgėrus alkoholio, vyrui praeina galvos skausmas, tai tinka tie vaistai, jie plečia kraujagysles
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 17:01)
Sveikutes.Reikia pagalbos.Vyras paklause kada jam pagaliau pageres sveikata i
man rodos reikėtų klausti Ką turėčiau daryti kad pagerėtų sveikata?
QUOTE(dera1 @ 2010 07 17, 20:51)
Turbut jus teisi,aciu uz pataisyma
Na ka,mergytes pupytes,einu i lovyte,jau tieeek laiko kompe praleidziu,o info kaip negana taip negana,neprasvieseja akeles
QUOTE(Blue Rose @ 2010 07 17, 21:21)
Taika Jūsų namams
Oj oj, kaip seniai Taro temon nebuvau užėjus
Smagu matyti trykštantį entuziazmą pas naujai susidomėjusias merginas/moterytes
Oj oj, kaip seniai Taro temon nebuvau užėjus
Smagu matyti trykštantį entuziazmą pas naujai susidomėjusias merginas/moterytes
Ačū
Papildyta:
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 21:05)
Turbut jus teisi,aciu uz pataisyma
Ryt pabandysim dar karta.O siandien maniskis gavo silumini smugi dirbdamas ryte darbe
Na ka,mergytes pupytes,einu i lovyte,jau tieeek laiko kompe praleidziu,o info kaip negana taip negana,neprasvieseja akeles
Ziurekit ir jus neperkaiskit
Tobula,imk
,ryt bus zymiai geresne dienele 
Iki ryt
Laba ryta
Na ka,nauja,grazi diena,vakarykste ateitis siandien yra dabartis,liuks
O jau prisapnavau sianakt kiek visko
Kad su malunsparniu skridau virs kaimo tvenkiniu ir pamatem is aukstai 3 skirtingus gyvunus zolese besislepiancius
Seskiuka,bebriuka ir dar kazkoki.Po to gryzom pas bobule ejom valgyti.Dar dukryte prastai miegojo,karsta,tai kur cia nesapnuosi
Na ka,siandien mano dienos kortos-Tauriu 5,Lazdu karaliene apvirtusi ir Pentakliu 4.
Tauriu 5 rodo mano isgyvenima viduje,baime ateiciai turbut,kazkoki susitaikyma.Lazdu karaliene ir pentakliu 4 man rodos patvirtina,kad mano nuotaikos ir baimes ne is oro,yra tam pagrindo,nes laukia didelis taupymas,ribojimas galimybiu ir pan.Pakomentuokite jei nesunku
Chiromante,gal patikesi savo mazuju arkanu reiksmes,labai vertinciau tokia dovana
Beje,Tobula,kaip nuotaikytes syryt?Turbut graziai po vakar siandien atrodai
Maniskis paziurejo kokius yra vaistus geres,tai 3 rusiu rado pleciancius,net nuo migrenos ir ten is vis labai stiprius,bet ykyrus maudimas nepraeina.Po to daktarai nieko nerasdami raminamuosius tik skirdavo...Tad jei nuo migrenos nepadejo,ar pades paprasti pleciantys?..Pasiskaitysiu apie tavo rekomenduotus vaistukus.
O jau prisapnavau sianakt kiek visko
Na ka,siandien mano dienos kortos-Tauriu 5,Lazdu karaliene apvirtusi ir Pentakliu 4.
Tauriu 5 rodo mano isgyvenima viduje,baime ateiciai turbut,kazkoki susitaikyma.Lazdu karaliene ir pentakliu 4 man rodos patvirtina,kad mano nuotaikos ir baimes ne is oro,yra tam pagrindo,nes laukia didelis taupymas,ribojimas galimybiu ir pan.Pakomentuokite jei nesunku
Chiromante,gal patikesi savo mazuju arkanu reiksmes,labai vertinciau tokia dovana
Beje,Tobula,kaip nuotaikytes syryt?Turbut graziai po vakar siandien atrodai