Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

Tobula,laikykis,pamatysi,ryt sypsen kels tokie pasivirkavimai biggrin.gif Man ir taip buna retkarciais.Atrodo sakes,pasaulio pabaiga,tiek isisriubauji,o kt diena supranti,kad nesupranti kas uzejo,problemos visai neproblemos buvo biggrin.gif Laikykis,mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 18:01)
jam nuolat skauda galva,pradejo isgerineti,nes tik tada nustoja ikyrus maudimas.[B]..

plečiančių:sermion, betascerc bandėt?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 17:58)
mano šiandienos būsena doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=kGuIO-BIsYY

plius dar momentais nubliaunu posmelį doh.gif ...gerai, kad šeimynos nėra biggrin.gif

Visockis yra Visockis...o apie ašaras aš pirmam poste susilaikiau parašyt... tokia jau ta 7 taurių įtaka...Praeis tas liūdesys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 17 liepos 2010 - 17:11
http://www.youtube.c...h?v=Ed_Q72xg1GE

http://www.youtube.c...feature=related

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 19:13)

Nu ramiai,moteryt,save plieki ir tave tai ramina,bet nieko,issiverksi gal geriau paliks.Manau,butu buvus iseitis vis gi nueiti su seima prie upes,db prisijunk,gamta labai ramina,mintys liudnos nueis i kita plana 4u.gif Nebandem turbut,as kazkaip bijau vartot ka,kol gydytojas nepasako,baisu nusigydyt.Bet paziuresiu.Tu pati juos naudojai?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 17, 18:02)
smile.gif  ne, reikėjo mano peties- išsikalbėti, paverkti. Pasiūliau, žinoma smile.gif

Tai čia tas pats, tik iš kitos pusės: kad prašyti patarimo, reikia tuo žmogum pasitikėti...o pasitikim mes tais, kas mus supranta ir padeda sunkią minutę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 18:20)
Tu pati juos naudojai?

esu vartojusi, pas mane bėdos su kraujotaka. jei sakai, kad išgėrus alkoholio, vyrui praeina galvos skausmas, tai tinka tie vaistai, jie plečia kraujagysles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 17:01)
Sveikutes.Reikia pagalbos.Vyras paklause kada jam pagaliau pageres sveikata i

man rodos reikėtų klausti Ką turėčiau daryti kad pagerėtų sveikata? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 17, 20:51)
man rodos reikėtų klausti Ką turėčiau daryti kad pagerėtų sveikata?  blush2.gif

Turbut jus teisi,aciu uz pataisyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ryt pabandysim dar karta.O siandien maniskis gavo silumini smugi dirbdamas ryte darbe doh.gif

Na ka,mergytes pupytes,einu i lovyte,jau tieeek laiko kompe praleidziu,o info kaip negana taip negana,neprasvieseja akeles biggrin.gif Ziurekit ir jus neperkaiskit 4u.gif Tobula,imk oro_buckis.gif ,ryt bus zymiai geresne dienele 4u.gif
Atsakyti
Taika Jūsų namams 4u.gif
Oj oj, kaip seniai Taro temon nebuvau užėjus blush2.gif
Smagu matyti trykštantį entuziazmą pas naujai susidomėjusias merginas/moterytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 07 17, 21:21)
Taika Jūsų namams  4u.gif
Oj oj, kaip seniai Taro temon nebuvau užėjus  blush2.gif
Smagu matyti trykštantį entuziazmą pas naujai susidomėjusias merginas/moterytes  wub.gif

Ačū smile.gif Prašom, prašom prisijungt, jeigu jau užėjot bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 17, 21:05)
Turbut jus teisi,aciu uz pataisyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ryt pabandysim dar karta.O siandien maniskis gavo silumini smugi dirbdamas ryte darbe doh.gif

Na ka,mergytes pupytes,einu i lovyte,jau tieeek laiko kompe praleidziu,o info kaip negana taip negana,neprasvieseja akeles biggrin.gif Ziurekit ir jus neperkaiskit 4u.gif Tobula,imk  oro_buckis.gif ,ryt bus zymiai geresne dienele 4u.gif

Iki ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta yahoo.gif Na ka,nauja,grazi diena,vakarykste ateitis siandien yra dabartis,liuks biggrin.gif

O jau prisapnavau sianakt kiek visko doh.gif Kad su malunsparniu skridau virs kaimo tvenkiniu ir pamatem is aukstai 3 skirtingus gyvunus zolese besislepiancius lotuliukas.gif Seskiuka,bebriuka ir dar kazkoki.Po to gryzom pas bobule ejom valgyti.Dar dukryte prastai miegojo,karsta,tai kur cia nesapnuosi smile.gif

Na ka,siandien mano dienos kortos-Tauriu 5,Lazdu karaliene apvirtusi ir Pentakliu 4.

Tauriu 5 rodo mano isgyvenima viduje,baime ateiciai turbut,kazkoki susitaikyma.Lazdu karaliene ir pentakliu 4 man rodos patvirtina,kad mano nuotaikos ir baimes ne is oro,yra tam pagrindo,nes laukia didelis taupymas,ribojimas galimybiu ir pan.Pakomentuokite jei nesunku 4u.gif
Chiromante,gal patikesi savo mazuju arkanu reiksmes,labai vertinciau tokia dovana 4u.gif

Beje,Tobula,kaip nuotaikytes syryt?Turbut graziai po vakar siandien atrodai biggrin.gif 4u.gif Maniskis paziurejo kokius yra vaistus geres,tai 3 rusiu rado pleciancius,net nuo migrenos ir ten is vis labai stiprius,bet ykyrus maudimas nepraeina.Po to daktarai nieko nerasdami raminamuosius tik skirdavo...Tad jei nuo migrenos nepadejo,ar pades paprasti pleciantys?..Pasiskaitysiu apie tavo rekomenduotus vaistukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 18 liepos 2010 - 08:25