QUOTE(Sublime @ 2010 07 18, 16:05)
O tau kortos tą patį rodo kai interpretuoji kitam žmogui?
Na, Dienos Kortos kitam žmogui aš nelabai ir traukiu, bet jei traukčiau, manau, kad Pentaklių Karalienę vis tiek interpretuočiau, kaip arba su moteriškomis užgaidomis susijusias išlaidas, ir/arba susitikimą su turtinga persona. Tai viena iš nedaugelio kortų, kurią sau jau "atidirbau", taip sakant. Gaila tik, kad ji visuomet man išlaidas, o ne pajamas rodo

O tokia graži karalienė, ech...
O bendrąja prasme, tai žinoma, kad kitam žmogui iškritusias kortas interpretuoju pagal "save", nes kitaip ir nemokėčiau

Na, tai nereiškia, kad esu tokia žinovė, kad esu sukūrusi savo sistemą, ar parašiusi knygą, beje, daugeliu atvejų "mano" reikšmės labai artimos Rider'io Waite'o tradicinėms reikšmėms, bet kaip sakiau, tos "mano" reikšmės atsiranda per laiką, kai pasivartai pusmečio-metų Taro dienoraštį ir jau pastebi kažkuriuos dėsningumus. Tarkim, Pakabintasis irgi viena iš tų kortų, kurios prasmė man jau susigulėjo: geri ketinimai, bet surištos rankos, pažadai iš šalies, neviltis, "daužymas kakta" į sieną, bejėgiškumas, neturėjimas kam pasiguosti, apmąsymai, svarstymai, NEbendravimas, o Pakabintasis (rx) - nieko negaliu pakeisti, stebiu iš šalies, bet man visai neskauda dėl to galvos, kaip sakant, dzin

Toks atsipūtimas, atsipalaidavimas, pasidavimas aplinkybių srautui be kovos ir kaip taisyklė, tas "nesispardymas" baigiasi gerai, manau, daug geriau, nei kad būčiau kėlus bangas.
Na, tikiuosi, iš to didelio rašto susidarei šiokį tokį vaizdą

Beje, tai buvo ne mokomoji medžiaga

Neabejoju, kad pati sau susikursi patikimą ir artimą Tavo pažiūroms sistemą