Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 18, 09:14)

Na as irgi buciau labai laiminga, jei Chiromante nusprestu pasidalinti tomis ypatingomis reiksmemis, kuriomis jau dalis apdalinta  wub.gif Tada manau butu galima tiksliau ir sklandziau interpretuoti ir dar butu paprasciau del to, kad nebeziurineciau vienos ar kitos kortos reiksmes, per kokius 3-5 leidinius, kad rasti kazka gero ir tinkamo. Na o kai paziuri reiksmes is kokiu 3-5 leidiniu, tada visai pasimetimas . Gal Chiromante susimils 

Joooo... aš irgi pasvajoju...kaip būtų nuostabu... rožinės drambliuko svajonės.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 18, 12:42)
Joooo... aš irgi pasvajoju...kaip būtų nuostabu... rožinės drambliuko svajonės....  blush2.gif

Na, as labai tikiuosi, nes lentynoje tikrai nedulketu schmoll.gif
Atsakyti
Šiandienos mano kortos ir vėl viską aiškiai, kaip ant delno rodo:
Kardų 6 Kardų 2 Diskų 10

Važiuosiu sutikti sesers thumbup.gif

O kaip jum sekasi su dienos kortų interpretacijom?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 18, 10:28)
rabas rytas smile.gif  4u.gif , mano šios dienos korta ax.gif  ax.gif  ax.gif  vėl septynios taurės dry.gif, ir dar ištraukiau aukštyn kojom, ar tai reiškia- apversta?
oi, žiūriu šalia dar kortytė iškritusi unsure.gif -lazdų dviakė.Reikšmę suprantu, o kartu su septyniom taurėm kaip interpretuoti? unsure.gif

Taip, tai - apversta korta.
O dėl tų dviejų kortų interpretavimo - vakare pasiskaityk, gal tuomet viskas susidėlios į vietas 4u.gif
Atsakyti
Aš dienos kortą tik kartais betraukiu, pagal nusiteikimą, taip sakant. Va, šiandien išsitraukiau Pantaklių Karalienę (man jis visada rodo pinigines išlaidas) ir pagalvojau: nu, čia dabar: kojos iš namų kelti neketinu, išlaidų kaip ir neplanuoju, o va, baigėsi tuo, kad visai netikėtai apsilankiau pas pasiturinčią ponią užmiesčio namuose, o vėliau ir piniginių išlaidų apturėjau (malonios išlaidos- skirtos hobiui).

O apie sapnus su Taro, tai kiek pamenu, būtent taip šias kortas "jaukintis" ir pradėjau- pasikišdama po pagalve nakčiai. Žinoma, kiekvienai tai individualu, todėl ir paklausiau apie tai, nes aš su Taro kortom po pagalve tooookių sapnų prisapnuoju, kad ojojoj. Šiaip jau ir taip sapnuoju dažnai, tai kai pradėjau nakvot su kortom, per daug nesureikšminau suintensyvėjusių sapnų, tik vėliau atkreipiau į tai dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 07 18, 15:50)
Aš dienos kortą tik kartais betraukiu, pagal nusiteikimą, taip sakant. Va, šiandien išsitraukiau Pantaklių Karalienę (man jis visada rodo pinigines išlaidas) ir pagalvojau: nu, čia dabar: kojos iš namų kelti neketinu, išlaidų kaip ir neplanuoju, o va, baigėsi tuo, kad visai netikėtai apsilankiau pas pasiturinčią ponią užmiesčio namuose, o vėliau ir piniginių išlaidų apturėjau (malonios išlaidos- skirtos hobiui).

O tau kortos tą patį rodo kai interpretuoji kitam žmogui?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 18, 13:46)
Na, as labai tikiuosi, nes lentynoje tikrai nedulketu  schmoll.gif

Pritariu,jei butu reikalinga tik del smalsumo,tikrai nedrystume prasyti biggrin.gif

QUOTE(Sublime @ 2010 07 18, 16:21)
Šiandienos mano kortos ir vėl viską aiškiai, kaip ant delno rodo:
Kardų 6  Kardų 2  Diskų 10

Važiuosiu sutikti sesers  thumbup.gif

O kaip jum sekasi su dienos kortų interpretacijom?

Oho,kortytes.Paskaiciau is dvieju saltiniu,kuriuos turiu,tai kova be kovos taip sakant,tinkamo momento islaukus butu finansine sekme.As taip issifruoju pagal tai,ka turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 18, 16:05)
O tau kortos tą patį rodo kai interpretuoji kitam žmogui?

Na, Dienos Kortos kitam žmogui aš nelabai ir traukiu, bet jei traukčiau, manau, kad Pentaklių Karalienę vis tiek interpretuočiau, kaip arba su moteriškomis užgaidomis susijusias išlaidas, ir/arba susitikimą su turtinga persona. Tai viena iš nedaugelio kortų, kurią sau jau "atidirbau", taip sakant. Gaila tik, kad ji visuomet man išlaidas, o ne pajamas rodo doh.gif O tokia graži karalienė, ech...

O bendrąja prasme, tai žinoma, kad kitam žmogui iškritusias kortas interpretuoju pagal "save", nes kitaip ir nemokėčiau blush2.gif Na, tai nereiškia, kad esu tokia žinovė, kad esu sukūrusi savo sistemą, ar parašiusi knygą, beje, daugeliu atvejų "mano" reikšmės labai artimos Rider'io Waite'o tradicinėms reikšmėms, bet kaip sakiau, tos "mano" reikšmės atsiranda per laiką, kai pasivartai pusmečio-metų Taro dienoraštį ir jau pastebi kažkuriuos dėsningumus. Tarkim, Pakabintasis irgi viena iš tų kortų, kurios prasmė man jau susigulėjo: geri ketinimai, bet surištos rankos, pažadai iš šalies, neviltis, "daužymas kakta" į sieną, bejėgiškumas, neturėjimas kam pasiguosti, apmąsymai, svarstymai, NEbendravimas, o Pakabintasis (rx) - nieko negaliu pakeisti, stebiu iš šalies, bet man visai neskauda dėl to galvos, kaip sakant, dzin biggrin.gif Toks atsipūtimas, atsipalaidavimas, pasidavimas aplinkybių srautui be kovos ir kaip taisyklė, tas "nesispardymas" baigiasi gerai, manau, daug geriau, nei kad būčiau kėlus bangas.
Na, tikiuosi, iš to didelio rašto susidarei šiokį tokį vaizdą smile.gif Beje, tai buvo ne mokomoji medžiaga biggrin.gif Neabejoju, kad pati sau susikursi patikimą ir artimą Tavo pažiūroms sistemą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 07 18, 19:05)
Na, Dienos Kortos kitam žmogui aš nelabai ir traukiu, bet jei traukčiau, manau, kad Pentaklių Karalienę vis tiek interpretuočiau, kaip arba su moteriškomis užgaidomis susijusias išlaidas, ir/arba susitikimą su turtinga persona. Tai viena iš nedaugelio kortų, kurią sau jau "atidirbau", taip sakant. Gaila tik, kad ji visuomet man išlaidas, o ne pajamas rodo  doh.gif  O tokia graži karalienė, ech...

O bendrąja prasme, tai žinoma, kad kitam žmogui iškritusias kortas interpretuoju pagal "save", nes kitaip ir nemokėčiau  blush2.gif Na, tai nereiškia, kad esu tokia žinovė, kad esu sukūrusi savo sistemą, ar parašiusi knygą, beje, daugeliu atvejų "mano" reikšmės labai artimos Rider'io Waite'o tradicinėms reikšmėms, bet kaip sakiau, tos "mano" reikšmės atsiranda per laiką, kai pasivartai pusmečio-metų Taro dienoraštį ir jau pastebi kažkuriuos dėsningumus. Tarkim, Pakabintasis irgi viena iš tų kortų, kurios prasmė man jau susigulėjo: geri ketinimai, bet surištos rankos, pažadai iš šalies, neviltis, "daužymas kakta" į sieną, bejėgiškumas, neturėjimas kam pasiguosti, apmąsymai, svarstymai, NEbendravimas, o Pakabintasis (rx) - nieko negaliu pakeisti, stebiu iš šalies, bet man visai neskauda dėl to galvos, kaip sakant,  dzin  biggrin.gif Toks atsipūtimas, atsipalaidavimas, pasidavimas aplinkybių srautui be kovos ir kaip taisyklė, tas "nesispardymas" baigiasi gerai, manau, daug geriau, nei kad būčiau kėlus bangas.
Na, tikiuosi, iš to didelio rašto susidarei šiokį tokį vaizdą smile.gif Beje, tai buvo ne mokomoji medžiaga  biggrin.gif Neabejoju, kad pati sau susikursi patikimą ir artimą Tavo pažiūroms sistemą  mirksiukas.gif

Tai cia apversto reiksme kiek suprantu? rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, apverstos kortos žymimos (rx), na, lietuvaitės dažniausiai naudoja (a) ax.gif
Atsakyti
*****,vyras labai nenori islekt i uzsieni,nors viena pazystama pries gera pusmeti sake,kad ypac jam labai reikalinga kelione dar siais metais,pakeisti aplinka,tada ir santykiai bus geri ir su pinigais liuks.O jis nenori.Bijo...O jam cia nera gerai,mums nera...Dabar uzdaviau klausima kaip vyrui sektusi isvaziavus dirbti i uzsieni-istraukiau zvaigzde!Tada paklausiau kaip sektusi neisvaziavus dirbti i uzsieni-Lazdu 6(apv.).Kaip ir viskas aisku.Dabar noriu paklausti vis delto isvaziuosim abu ar ne,bet nzn kaip suformuluoti klausima,kad nebutu TAIP arba NE..

Va,ismasciau pati-kokia tikimybe,kad jis isvaziuos i uzsieni?Iskrito velnias unsure.gif Tada klausiau kokia tikimybe,kad jis neisvaziuos uzdarbiauti?Istraukiau Isimylejelius.

Tai bandau aiskinti tuo,kad jis tures padaryti sunku sau sprendima ir isvaziuotu,o pasiliktu,jei gautu kazkoki pasiulyma cia,Lietuoje?Jis gavo,bet tai pinigu neatnes...
Tada klausiau kaip jam apsispresti del keliones?(Bemaisant 2 k iskrito is kalades Lazdu 2 verysad.gif )istraukiau apversta pentakliu 1. Na,padekite,mamukai suprasti viska,susigaudyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 18 liepos 2010 - 17:51
sveikos, diena kaip ir vakar surrender.gif :liūdeys, keista nostalgija, būsena keista, gan kūrybinga, bet darbai akivaizdžiai atspindi būseną topsecret.gif :liūdni, tokie dugiaprasmiai, lyg norėčiau, kas kiti suprastų kaip jaučiuosi. Šiandienos muzika- baladės bigsmile.gif
Visą dieną dėl žaibo nebuvo elektros, dabar tik tarnybos sutvarkė 4u.gif
Atsakyti