Įkraunama...
Įkraunama...

Burt's Bees

Amber tau daug firmu pinigus turetu moket biggrin.gif kau kelinta preke SM isgarsinai biggrin.gif

Ne karve kainuoja sveitiklis bandysiu ir as mirksiukas.gif juolab , kad tokie puikus atsiliepimai visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 25, 17:53)
Amber tau daug firmu pinigus turetu moket biggrin.gif kau kelinta preke SM isgarsinai biggrin.gif
Ne karve kainuoja sveitiklis bandysiu ir as  mirksiukas.gif  juolab , kad tokie puikus atsiliepimai visur smile.gif

Reiks rimtai susimastyt.. lotuliukas.gif reklamos guru tiesiog lotuliukas.gif zinai kai buna youtubei, kai atsiuncia firmos produktus isbandyt ir tu ten pasakoji.. ot noreciau.. bet tikrai negaleciau s.. apibudint kaip superduper produkto schmoll.gif yra produktu, kur kitos alpsta, o man netinka ir vsio, tai taip ir pasakau..
Atsakyti
o kokia kaina to scrubo ir ar yra LT jo pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 25, 18:27)
o kokia kaina to scrubo ir ar yra LT jo pirkti? 4u.gif

Drugstore.com gaunas pigiau apie 20lt, bet siuntimas is usa, o feelunique gaunas 34lt bet nemok siuntimas, o lietuvoj nzn, bet turbut yra.. tik kokia kaina nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 16, 23:21)
Turiu tokią kaukę...<..>
Pore refining
user posted image

gal kuri matėt kur nors ją dar pirkti? žinau, kad išėmė iš prekybos, bet taip užsinorėjau pamėgint.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 09, 13:15)
gal kuri matėt kur nors ją dar pirkti? žinau, kad išėmė iš prekybos, bet taip užsinorėjau pamėgint..  4u.gif

O nuo kada ji išimta? Prieš kokį porą savaičių mačiau lyg tai šiaulių akro douglase.
Atsakyti
nežinau nuo kada, bet SM'e rašė moterys, kad išimta. ir niekur pirkt neberandu. iki šiaulių baisiai toli, nes iš Klaipėdos aš. Bandysiu laimę kosmetikos išparduotuvėj smile.gif
Atsakyti
nusipirkau Burts bees sensitive daily moisture cream....turiu pasakyti labai patinka!!!!!
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 11, 16:42)
Nesakau, kad visai nepatiko... Aš pati neseniai jį gavau, tai dar mažai naudojau. Šiaip šveičia neblogai, tik atrodo nelabai skalsus. Ir nežinau, ar čia naujas vaškas blogas, ar kalti aliejai esantys šveitiklio sudėty, bet po šveitimo nepavyko nusidepiliuoti kojų.  doh.gif Žodžiu, kai visą sunaudosiu, tuomet pasakysiu, patiko ar ne.  biggrin.gif

turejau pries pora savaiciu sita kuno sveitikli. sunaudojau gal maziau nei per menesi, jo nera daug labai. siaip kvepia man jis skaniai ir sveicia visai neblogai, bet tikrai labai riebi oda lieka po jo naudojimo, kas mane nervina . ir perprausus kuna su duso geliu vistiek lieka tas riebumas. o po depiliacijos tai man patiko ji naudoti biggrin.gif pries irgi regis naudojau.
ka dar as turejau is burt's bees: ranku krema su bananais pries kelis metus, tai tikrai geras buvo, tada dar paakiu krema irgi patiko, tokios riebios konsistencijos, bet labai lengvai isigeria i paakius ir maitina, labai maza kieki reikia tepti, tada dar turejau ir vis dar teturiu citrinu kvapo apynagiu kremuka ta, tai jis man gal nelb, toks per riebus, na kartais tai siaip geras kai jau labai issausejusios apynages ar pirstu galai buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 22 rugpjūčio 2011 - 01:32
Gal kas galėtų pakomentuoti šią priemonę..?
radiance daily cleanser
user posted image
Atsakyti
o man kuno sveitiklis- laaaabai patiko wub.gif kvapas,konsistencija thumbup.gif jau labai noriu antro,bet kito kvapo.o man tas riebumas atvirksciai labai patinka,kaip istepta po gero aliejaus 4u.gif jau draugem sumasciau,situ parsiust kaledom 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėte kurį nors Body butter ar Body lotion? kuris kvapas geriausias?ir ar veiksmingas? ax.gif
Atsakyti