QUOTE(micefee @ 2011 07 11, 16:42)
Nesakau, kad visai nepatiko... Aš pati neseniai jį gavau, tai dar mažai naudojau. Šiaip šveičia neblogai, tik atrodo nelabai skalsus. Ir nežinau, ar čia naujas vaškas blogas, ar kalti aliejai esantys šveitiklio sudėty, bet po šveitimo nepavyko nusidepiliuoti kojų.

Žodžiu, kai visą sunaudosiu, tuomet pasakysiu, patiko ar ne.
turejau pries pora savaiciu sita kuno sveitikli. sunaudojau gal maziau nei per menesi, jo nera daug labai. siaip kvepia man jis skaniai ir sveicia visai neblogai, bet tikrai labai riebi oda lieka po jo naudojimo, kas mane nervina . ir perprausus kuna su duso geliu vistiek lieka tas riebumas. o po depiliacijos tai man patiko ji naudoti

pries irgi regis naudojau.
ka dar as turejau is burt's bees: ranku krema su bananais pries kelis metus, tai tikrai geras buvo, tada dar paakiu krema irgi patiko, tokios riebios konsistencijos, bet labai lengvai isigeria i paakius ir maitina, labai maza kieki reikia tepti, tada dar turejau ir vis dar teturiu citrinu kvapo apynagiu kremuka ta, tai jis man gal nelb, toks per riebus, na kartais tai siaip geras kai jau labai issausejusios apynages ar pirstu galai buna.