Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Ixsiul @ 2010 10 04, 13:13)
ar gi niekas us tuo nera susidures?

Galima samdyti aukle lietuve,jos maziau kainuoja,nei darzeliai,nes jie tikrai labai brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2010 10 04, 16:45)
Galima samdyti aukle lietuve,jos maziau kainuoja,nei darzeliai,nes jie tikrai labai brangus doh.gif

Bet samdydami lietuve aukle negausit kompensacijos nei cento, tad jei labai sunku su pinigeliais, geriau pasiskaiciuoti kas labiau apsimoka. Aisku pirmiausia reikia gauti Tax creditus. Nes jei tik pradesit juos tvarkytis ir noresit gauti kompensacija, galit labai nusivilti - kartais juos tvarko labai ilgai, o moketi tai reikia darzeliui is kart. Bet jei juos jau gaunat - pranesat jiems ir jie kita savaite paskaiciave pradeda jums moketi (aisku jei priklauso). Be to, pranesti galima ir pries 7 dienas pradedant lankyti darzeli, tad atsakymas iki to laiko jau net turetu atetiti.
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 10 03, 18:04)
sveika,
na reik 3 payslipu, jei gauna alga kas men., jei kas sav., reik daugiau, taip pat reikia paskutiniu 2 men. banko statement-isklotines.
galit eiti tiesiai i councila, ten duos formas, arba galit uzpildyti ir nunesti, formas taip pat galit rasti jusu councilo svetainej online.
cb laiskas, tai tas laiskas kuri atsiuncia is child benefit, mes jo neturejom, tiesiog jie pasizymejo, kad mes laukiam atsakimo is cb.
dar reik nuomos sutarties, kaip ir rase rade, visu gyvenanciu asmens tapatybes patvirtinanciu dokumentu, zodziu turekit visus dokumentus, kokius turit. jei kazko truksta, nelaukit, kuo greiciau paduosit prasyma, tuo greiciau prades moket, moka nuo tos dienos, kai priima dokumentus, o jei ko truksta tai proceso eigoj galima atnest, tai pat ir payslipa, mums irgi taip buvo.
sekmes jums 4u.gif

Jei nuomos sutarties neturite tai nesukite galvos ji nebutina nusineskite knygele kur mokat nuoma irgi tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringafo @ 2010 10 06, 08:54)
Jei nuomos sutarties neturite tai nesukite galvos ji nebutina nusineskite knygele kur mokat nuoma irgi tinka smile.gif

Kas per knygele? g.gif Kur ja galima isigyt?
Papildyta:
QUOTE(Lina R. @ 2010 10 06, 09:03)
sveikos mamytes,gal kuri zinote kur reikia kreiptis del nemokamu kompiuteriu vaikams?aciukas 4u.gif (gaunantiems tax creditus)

Pirma kart girdziu kad galima ir kompiuterius gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2010 10 06, 11:11)
Kas per knygele? g.gif  Kur ja galima isigyt?
Papildyta:

Pirma kart girdziu kad galima ir kompiuterius gaut g.gif

mano drauge gavo,bet nepamena internetinio adreso,o kad galima gauti tai ir vaikams mokykloje sake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2010 10 06, 09:36)
mano drauge gavo,bet nepamena internetinio adreso,o kad galima gauti tai ir vaikams mokykloje sake mirksiukas.gif

idomu g.gif gavo,bet nepamena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2010 10 06, 11:36)

o kam ji?
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2010 10 06, 12:04)
idomu g.gif gavo,bet nepamena  g.gif

tai buvo pries metus jau beveik mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena visoms.MB si men.isvaziuoja dirbt i Liverpool,greit ir as ten su dukra vaziuosim.Norejau pasitikslint ar taip imanoma:issiimant NIN reikia eiti i jobcenter (kiek zinau tan gali skirti nemokamai verteja),mane domina ar ten galima gauti vaiko pasalpos forma?Gal ir kitokiu galima,nes nemanau,kad is karto galesiu eiti dirbti,su darzeliu turbut sunkoka.Labai prasau-apsvieskit mane.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 07, 08:21)
Laba diena visoms.MB si men.isvaziuoja dirbt i Liverpool,greit ir as ten su dukra vaziuosim.Norejau pasitikslint ar taip imanoma:issiimant NIN reikia eiti i jobcenter (kiek zinau tan gali skirti nemokamai verteja),mane domina ar ten galima gauti vaiko pasalpos forma?Gal ir kitokiu galima,nes nemanau,kad is karto galesiu eiti dirbti,su darzeliu turbut sunkoka.Labai prasau-apsvieskit mane.

4u.gif sveika,
na sioj temoj labai daug rasyta apie tai, paskaitykit, jums tikrai pravers si informacija mirksiukas.gif del tu formu child benefit, tai job centre ju neduoda, tegu paklausia ten, jam duos telef.nr., kuriais paskambine galima uzsisakyti, beje skambuciai mokami. viska galima rasti internete, child benefit forma galima atsisiusti, uzpildyti ir kartu su vaiko gim. liudyjimu registruotu pastu issiusti formoje nurodytu adresu.cia daugiau info -http://www.hmrc.gov.uk/forms/ch2-online-stubb.htm
stai forma -
http://www.hmrc.gov..../ch2-online.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lirina: 07 spalio 2010 - 07:37
Labai aciu uz atsakyma,bet mum sunkoka su kalba,todel pas jus klausiu.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 07, 08:41)
Labai aciu uz atsakyma,bet mum sunkoka su kalba,todel pas jus klausiu.

...temoj ,čia, tai parašyta LT kalba biggrin.gif ..persiskaitykit nuo pirmo pusl.,....ale ot tinginės 4u.gif
Atsakyti