Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

Čia aš gaunu dekreta, ar vyrui tvarkant dok CB reikia tai nurodyti kad yra paildomos pajamos iš LT
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 07, 23:02)
Neesu girdejus, kad CB forma butu galima is interneto atsisiusti  biggrin.gif , reikia skambinti ir prasyti, kad atsiustu forma.

Galima pati taip dariau tik kompe nebeturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 07, 23:02)
Neesu girdejus, kad CB forma butu galima is interneto atsisiusti  biggrin.gif , reikia skambinti ir prasyti, kad atsiustu forma.

Vat ir atsisiunciau tongue.gif CTC situ negalima atsisiusti, reikia jiems skambinti. ax.gif
Atsakyti
sveiki.turiu toki klausima.draugas isvaziavo visam laikui i lt ir paliko savo banko kortele mums.mes ten pervedinejam pinigus i jo saskaita.lt jis legaliai dirba.ar jam lt kaip tikrins jo pajamas tai ir matys kad turi saskaita uk? ar nematys? ACIU
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 10 08, 12:29)
Vat ir atsisiunciau tongue.gif CTC situ negalima atsisiusti, reikia jiems skambinti.  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dolyte, labai sveikinu su gimusiu mazyliu! daug daug sveikateles jums abiems! wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, smile.gif
mes su vyru ir dukrele esam naujokai Anglijoje,atsikrausteme pries menesi,as laukiu kol man atsius NIN, o vyras dar tik eis i pokalbi,jis dirba per agentura,as esu su dukrele.Norejau paklausti ar kreipiantis del child benefito reikia abiems buti susitvarkius tuos home ofisus ar kaip?skaiciau forume bet jau visai galva susisuko biggrin.gif tikra painiava smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2010 10 10, 15:06)
sveikos merginos,  smile.gif
mes su vyru ir dukrele esam naujokai Anglijoje,atsikrausteme pries menesi,as laukiu kol man atsius NIN, o vyras dar tik eis i pokalbi,jis dirba per agentura,as esu su dukrele.Norejau paklausti ar kreipiantis del child benefito reikia abiems buti susitvarkius tuos home ofisus ar kaip?skaiciau forume bet jau visai galva susisuko biggrin.gif tikra painiava smile.gif aciu

pagal viska, privalote abu tureti HO, bet ar CB reikia - negaliu pasakyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lirina @ 2010 10 08, 14:57)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
dolyte, labai sveikinu su gimusiu mazyliu! daug daug sveikateles jums abiems! wub.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2010 10 10, 15:06)

mums reikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2010 10 10, 17:06)

na, jei tu vaikutį prižiūri, tai kaip HO susitvarkysi?
jei vyras dirba, tai pildykit ir siųskit formą child benefitui gauti, mes gavom, nors aš neturiu nei HO nei NIN mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysime twarkytis aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti