QUOTE(Jautuke @ 2010 07 16, 00:48)
Sveiki,
Galvojau neteks man cia klaust patarimo, uzteks paskaitinet, bet visgi atsirado keblumu, tai reikia pasitikslinti
Kalbu apie taxu susigrazinima. Zodziu, galvojau nueisiu i ju biura su P60 forma, duos jie man uzpildyt popierius ir viskas. Bet, vietoj liepe skabint i helpline ir ten pasake, kad tureciau visas formas pastu issiust. Diktavo adresa, bet aisku sunkiai as supratau ta tikslu adresa
ar yra kazkoks pagrindinis biuras, kur butent tureciau siusti, ar galiu i bet kuri padalini issiust? UK reguliariai dirbu nuo praeitos Liepos, keiciau darba, buvau gavus p45, bet daviau darbdaviui ir nebeturiu. O darbdavys irgi zioplas daiktas, gal nebus kur pasimetus ta forma po tiek laiko. Nes kiek supratau, turiu abi tas formas issiusti... O jei negausiu tos P45, tai teks viena forma siusti? 
Beje, nesenai persikrausciau, bet tas adresas dar niekur nepakeistas, ka man daryti, jei noriu is ju gauti atsakyma butent i dabartini adresa?
Galvojau neteks man cia klaust patarimo, uzteks paskaitinet, bet visgi atsirado keblumu, tai reikia pasitikslinti

Kalbu apie taxu susigrazinima. Zodziu, galvojau nueisiu i ju biura su P60 forma, duos jie man uzpildyt popierius ir viskas. Bet, vietoj liepe skabint i helpline ir ten pasake, kad tureciau visas formas pastu issiust. Diktavo adresa, bet aisku sunkiai as supratau ta tikslu adresa

Beje, nesenai persikrausciau, bet tas adresas dar niekur nepakeistas, ka man daryti, jei noriu is ju gauti atsakyma butent i dabartini adresa?
tikiuosi ne reklama cia bus, bet jeigu ka, as skambinu i
EUROFIRMA LTD
Unit 3.28, 75 Whitechapel Road, London, E1 1DU
Phone: 020 7377 0777; 079 1745 1203 ir paklausiu