Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Pjero tikrai simpatiškas, matosi, kad prancūzas, nors ir skaito lietuviškai smile.gif

O gal padarom Kalėdinį virtualų meškų konkursą? Pvz. "Miško žvėrelių Kalėdos"

Darom dviem kategorijomis :
1. pagal autorinę iškarpą
2. pradedančiųjų; Tam, kad galėtų prisijungti tos, kas siuva pirmuosius meškučius.

Ką Jūs manote? Gal kuratoriumi projektėlio galėtų būti, Im Bear? Ji juk visus konkursėlius organizuodavo.
Atsakyti
Labukas! 4u.gif

Pedingtonai, tavo Pjero labai fainas! Ypac kepuryte patiko! thumbup.gif

Ievut, as tai tik UZ sussitikima, bet butu faina ka nors nauja ismokti ax.gif

Deja, Arbatele, konkurselio kuruoti negalesiu, nes prisiemiau daug atsakomybes del kitu dalyku iki Naujuju metu... Bet gi gal kas kitas is musu mergaiciu galetu tuo uzsiimti?
Atsakyti
Ačiū, Im-bear ir Arbatėle 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl susitikimų: man smagu ir tik susitikti, bet jei ką pasimokyti, tai su malonumu. Bet jei susitikę dalinamės patirtimi, tai manau - jau mokomės smile.gif

Dėl konkurso kol kas nuomonės nelabai turiu, aišku ne prieš, bet darbų tai tikrai žinau, kad iki kaklo turiu smile.gif O Kalėdų metas man pats užimčiausias, nors kai pagalvoju, tai man ir dabar valandų paroje trūksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 23 rugsėjo 2010 - 12:20
Labas rytas.
Kaip suprantu niekam nebereikia nieko ax.gif
Galiu konkursėlį kuruoti ir aš ax.gif Tik, kad atsirastų, kas dalyvaus. Laukiu pasiūlymų dėl terminų ir temos.

Merginos, negi nieko nepasiuvote? g.gif Ar tik nenorite rodyti? Im Bear, kur tu su savo didžiaakėmis gražuolėmis?
Atsakyti
As uz ax.gif
Atsakyti
Ale ką aš žinau... kažkaip gal jau užtenka man tų rodymųsi ir gyrimųsi ax.gif Na, siūnam sau ir tiek, nebesinori kiekvieno meškio, pavykusio ar nelabai, kišti visiems panosiai ir laukti pagyrų lotuliukas.gif
O konkursui tai aš turbūt nebeturiu jėgų kol kas schmoll.gif Nors meškiukus siūnu siūnu, ir myliu, ale kad jau baisiai daug tų konkursų turėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 09 28, 12:51)
kažkaip gal jau užtenka man tų rodymųsi ir gyrimųsi  ax.gif

drinks_cheers.gif Va ir man dažnai tokios mintis ateina, Zhuvycia biggrin.gif
O dar ir laiko visai nėra tas naujas nuotraukas visaip redaguoti, kad būtų galima tinkamai šitame forume parodyti doh.gif

Tai kad, Arbatelė, tegul tie didžiaakiai lieka mano bloge mirksiukas.gif Kam įdomu visada gali ten užsukti ir pažiūrėti, o ir facebooke automatiškai pasirodo tas pats blogo įrašas thumbup.gif

Bet vieną meškutę šiandien jums parodysiu biggrin.gif Ji siūta pagal mano pirktą Monicos Spicer naują iškarpą (jau seniai norėjau pasiūti meškiuką pagal kito autoriaus iškarpą)
- ši meškutė padovanota mano gerai draugei gimtadienio proga ax.gif

Meškutė Anželina 11 cm, viskozė

user posted image

O daugiau nuotraukų yra mano bloge ))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 28 rugsėjo 2010 - 15:20
Man graži ši meškutė Andželika wub.gif

Dėl gyrimosi.
Tada savo darbų rodymas Facebooke ar bloge tas pats gyrimasis hihihi.gif Tik auditorija didesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 09 28, 17:18)
drinks_cheers.gif  Va ir man dažnai tokios mintis ateina, Zhuvycia  biggrin.gif
O dar ir laiko visai nėra tas naujas nuotraukas visaip redaguoti, kad būtų galima tinkamai šitame forume parodyti  doh.gif

Tai kad, Arbatelė, tegul tie didžiaakiai lieka mano bloge  mirksiukas.gif  Kam įdomu visada gali ten užsukti ir pažiūrėti, o ir facebooke automatiškai pasirodo tas pats blogo įrašas  thumbup.gif

Bet vieną meškutę šiandien jums parodysiu  biggrin.gif Ji siūta pagal mano pirktą Monicos Spicer naują iškarpą (jau seniai norėjau pasiūti meškiuką pagal kito autoriaus iškarpą)
- ši meškutė padovanota mano gerai draugei gimtadienio proga  ax.gif

Meškutė Anželina 11 cm, viskozė

user posted image

O daugiau nuotraukų yra mano bloge ))))

Ši nuostabi gražuolė, buvo man padovanota wub.gif ax.gif Tik nepavydėkit mirksiukas.gif Ji tikrai dar nuostabesnė nei nuotraukose .Ačiū, Im-bear 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl rodymosi, tai aš mielai pasirodyčiau, tik kad nieko nepasiuvu paskutiniu metu...Minčių daug, o rankos nekyla...Gyvenimas įsuko mane i tikrą sūkurį...Taigi, ir konkurse nedalyvaučiau.Bet man labai malonu žiūrėti i Jūsų šedevrus, tiesiog siela atsigauna matant tuos mielus grožius wub.gif
Atsakyti
Tikrai graži dovana, Deimushka. Mes vis tiek šiek tiek tau baltai pavydime smile.gif tongue.gif

Dėl konkurso: nereikia, tai nereikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 10 06, 09:07)
Tikrai graži dovana, Deimushka. Mes vis tiek šiek tiek tau baltai pavydime smile.gif  tongue.gif

Dėl konkurso: nereikia, tai nereikia irnesakyk.gif

nu kaip cia greit nusprendei kad nereik biggrin.gif

kaip tik susiruosiau noret dalyvaut verysad.gif
Atsakyti
Aš nenusprendžiau, jei yra norinčių - organizuojam smile.gif Aš tikrai tik UŽ
Gulbele, ar siūsi?
Atsakyti