QUOTE(Zhuvycia @ 2010 09 13, 10:35)
Nu gerai, ir aš jau nebeišlaukau - tarsiu žodį.
Arbatėle, tavo meškiai skiriasi nuo kitų meškų internete, oi kaip skiriasi
Pedingtonai - nu tu žinai, ką aš apie Teodorą manau
Kitom pasakysiu, kad Teodoras man, ar nebus tik pats gražiausias (bent jau Pedingtono) meškiukų. Kažkaip parašiau "gražiausias" ir net pamaniau, tai per silpnas žodis apibūdinant meškius. Jis - gyvas, jo kelnės dar gyvesnės, snukutis padaužiškas bet kartu ir protingas, toks nekvailas vaikas, gal Valdorfo mokyklą lankantis?
O jau Ievushka su savo darbeliais tai mane išvis... nuolat nokautuoja. O ypač man, kaip aksesuarų mylėtojai, jos aksesuarai
Na nuoooostabūs, nepakartojami, o meškiukų tonavimas, o nuotaikytė, nugroiūt galima
Labai puiku (ale va vardus tai, pšeprašom, būtau parinkusi jau ne tokius... per daug jau šie nuvalkioti ir netinkantys tokiems išieškotiems meškiams, sorry
)
Na va... O aš tai siūnu siūnu, jau pasiuvau seniai meškiuką, ale va aksesuarai biškį stabdo. NU, bet greit greit
Arbatėle, tavo meškiai skiriasi nuo kitų meškų internete, oi kaip skiriasi

Pedingtonai - nu tu žinai, ką aš apie Teodorą manau

O jau Ievushka su savo darbeliais tai mane išvis... nuolat nokautuoja. O ypač man, kaip aksesuarų mylėtojai, jos aksesuarai

Na va... O aš tai siūnu siūnu, jau pasiuvau seniai meškiuką, ale va aksesuarai biškį stabdo. NU, bet greit greit

visiskai pritariu

groooziai