Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2010 12 10, 13:05)
1. Meškis-Širdžių ėdikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (kažkaip išsprūdo...)

first.gif
ievuschka, super thumbup.gif
Atsakyti
siūlau temą: Geriausias meilės įrodymas - AŠ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 14 gruodžio 2010 - 19:57
knyga apie meškiukų ne žaisliukų

QUOTE(ievuschka @ 2010 12 10, 12:05)
4. Meilė užaugina sparnus...

man šitas pacinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 12 14, 20:43)
knyga apie meškiukų ne žaisliukų

Kas čia, apie ką čia? Kažko nesupratau...
Atsakyti
Sveikos,

Facebooke pamačiau Pudros meškučius ir prikaustė bigsmile.gif . Dabar jau antra diena, kaip nenulipu nuo kompo ir negaliu atsistebėt ir atsidžiaugt, kokių grožybių jūs visos esat pridariusios wub.gif Vakar lėkiau pirkt žurnaliuko apie teddy meškiukų darymą ir nors nesu baisi rankdarbių mėgėja, esu pasiryžus savo dukrytei padaryt mielą mielą meškiuką, nesvarbu kiek laiko užtruksiu ir kiek kantrybės man tai kainuos biggrin.gif Panaršiau ir po užsienio saitus, daug visokių grožybių prisižiūrėjau ir dabar esu nusiteikusi pirkti medžiagas. Tai ir noriu jūsų paklausti, kur Lietuvoje labiausiai apsimoka susipirkti visas priemones. Labiausiai domina kailiukai. Mačiau, kad didelis pasirinkimas senasnaujas.lt, dar kažkas buvo rankdarbiuose, bet gal žinot taškų kur yra pigiau ir kokios dar elternatyvos moheros kailiukui. Labai labai lauksiu informacijos ir iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Su Naujaisiais metais!!! 4u.gif

Va dar viena Ievuška prisijungė biggrin.gif Net pirma susimaišiau doh.gif Sveika prisijungusi, čia nemažai tokių apsikrėtusių, tik švenčių metų temukė buvo nurimusi smile.gif Tikiuosi konkurso organizatorės sugrįš ir tema vėl atgys!

Ievuuska, gali parašyti man až - greitai planuoju užpirkimą Probear parduotuvėje - mes su merginomis dažnai ten apsiperkame. Ir lauksime pasirodant su meškiuku wink.gif
Atsakyti
nu nu ? tai kokia tema?
jezau, nu reik viskas susiimt.

galvojam galvojam smile.gif

o gal tiesiog - būk mano Valentina/-as ?
Papildyta:
arba- amour Teddy ...

kaip kas supras taip ir bus..
arba amūras teddy, arba meilė (pranc. - amour - meilė) Tediui.
arba na žodžiu interpretuojam kai pgalim ir kaip fantazija leidžia ir galimybės wink.gif
ane.

nu vsio. reik daba kategorijas kokias, salygas g.gif
Im Bear, padėk plyz, bo nepamenu kaip seniau būdavo, kad ko nepraleist rolleyes.gif
Papildyta:
a) meškiukas labiausiai atitinkantis temą
B ) meškiukas - saldainiukas ( na suprask toks kad pamatai ir susilydai....švelnybė meilybė, saldžialūpis toks)
c) lietuviškiausias Valentinas
d) geriausia Valentadienio dovana

dar kalusimas, - ar tik meškiai dalyvauja, ar ir zuikiai, ežiukai, bitutės, kačiukai ir etc?
gal tik meškiai?, na zuikius galim priimt, bo zuikio metai hihihi.gif

kas kažką tokio? +ái, -ái ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 04 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 01 04, 17:45)
nu vsio. reik daba kategorijas kokias, salygas  g.gif
Im Bear, padėk  plyz, bo nepamenu kaip seniau būdavo, kad ko nepraleist  rolleyes.gif
Papildyta:
a) meškiukas labiausiai atitinkantis temą
B ) meškiukas - saldainiukas ( na suprask toks kad pamatai ir susilydai....švelnybė meilybė, saldžialūpis toks)
c) lietuviškiausias Valentinas
d) geriausia Valentadienio dovana
dar kalusimas, - ar tik meškiai dalyvauja, ar ir zuikiai, ežiukai, bitutės, kačiukai ir etc?
gal tik meškiai?, na zuikius galim priimt, bo zuikio metai hihihi.gif
kas kažką tokio? +ái, -ái ?

Labukas, Žm@nytė!
Aš sakyčiau, kad gal geriau tų kategorijų atsisakyti? Nes labai jau sunku buvo praeitą kartą balsuoti - kiekvienas savaio įsivaizduoja geriausia dovana arba lietuviškiausia meškį... Tai gal išrenkame I, II ir III-čią vietas, o kas norės asmeniškai apdovanoti kokią nominacią, tai visada prašom 4u.gif
Tik prieš tai, kaip skelbti asmeninės nominacijas, reikės pasiulymų, kas gali apdovanuoti prizines vietas - čia jau gal per až pirmą susirašyti kas ką gali skirti ir tada nuspręsti už kokią vietą prizas. Kažkaip taip...

"Būk mano Valentinu" - graži tema wub.gif

O dėl kitų gyvunų - tada jau ir katinams reikia leisti dalyvauti - nes ir jų metai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jus ir saunuoles, tokius grozius kuriat!!!!
Tris kartus BRAVO jums visoms thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal vis dėl to kažkokį tai mini pasirodymą Valentino dienai darom?

Paliekam kaip pagrindinę temą "Būk mano Valentinas"
skiriam tris vietas, per až. derinam priziukus. Ir paskelbiam iki kada reikia atsiųsti 2-3 nuotraukas ir kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 11 sausio 2011 - 09:58
na jei bus konkursas bandysiu ir pas prisijungti. 4u.gif jei tik konkurse gali dalyvauti ir naujokes. blush2.gif biggrin.gif bus stimulas sukurti savo pirma meskuti ax.gif thumbup.gif o tam ruosiuosi jau laaabai senai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laur*: 17 sausio 2011 - 11:28
Mergaitės, tai kas konkurso organizatorius/koordinatorius?

Ir kur visos taisyklės -reikalavimai? (kiek nutraukų, kokio dydžio, kam siųsti, iki kada ir pan.). Ir su kuo prizus derinti, jei netyčia pavyktų kokį suorganizuoti mirksiukas.gif
Akivaizdu, kad norinčiųjų tikrai yra smile.gif
Ir aš mielai prisijungčiau. Tik aiškumo trūksta.
Atsakyti