Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

mama_gulbe, friends.gif

Žm@nytė, aš tik iš mamos_gulbes posto supratau, kad tu pasiulei organizuoti Valentinini konkursą lotuliukas.gif Klausyk, čia geresnė idėja ir laiko pakankamai žveriukui sukūrti thumbup.gif Reikia susirasti praeitų konkursų sąlygas ir skelbti Valentininį konkursą drinks_cheers.gif Ar apsiimsi tą padaryti? Reiktų gal dėl tinkamo pavadinimo pamąstyti?
Merginos, pajudėkime biggrin.gif Siūlykime gražų pavadinimą konkursui Valentino dienos proga bigsmile.gif

Aš tai būtinai kokį prizą skirsiu 4u.gif
Atsakyti
nėra to blogo kas neišeitų į gerą , tik koks čirkšt ir tema atgyja biggrin.gif , dar žiū koks ir konkursas netyčia susiorganizuos ir galbūt sudalyvaus kas net dabar ir nenorėtų ax.gif

valentinui tai gerai lotuliukas.gif , gal netgi daugiau kas spėtų laugh.gif

man pirma šovusi mintis
mano didėjanti meilė (ne)pirmam meškiukui lotuliukas.gif

Im-bear na nežinau,ar čia dėkoti,kad tokį virusą užnešei, susirgo tiek žmonių, kai kas nepagydomai, kai kas bangomis, ir vis naujų atsiranda............. 4u.gif , reiks pagalvoti kaip atsidėkoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Prieš Kalėdas greičiausiai visos dirbame nykštukais, todėl laiko ir nelieka konkursams. Kai pradėjome organizuoti Kalėdinį meškutinį konkursą, tai norinčių tebuvo 3-4. Sutikit, mažoka.

Prie Valentino konkurso prisijungčiau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 12 07, 12:50)
Sveikos. Prieš Kalėdas greičiausiai visos dirbame nykštukais, todėl laiko ir nelieka konkursams. Kai pradėjome organizuoti Kalėdinį meškutinį konkursą, tai norinčių tebuvo 3-4. Sutikit, mažoka.

Prie Valentino konkurso prisijungčiau ir aš.

gal iir nebuvo tu net 4 sad.gif

tai jau tuomet galima ruostis valentinukui meskiukui wub.gif bigsmile.gif
gal prisijungs daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 07 gruodžio 2010 - 14:37
QUOTE(Calykusu* @ 2010 12 06, 18:03)
norėjau padaryti tiesiog dvi dovanėles draugams, sutaupyti šiek tiek laiko ir...

kitų laiko sąskaita? na mums gi irgi reiktų ieškoti 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2010 12 06, 21:11)
Žm@nytė-ale tikrai, gal sulijo mano kiškutę? vargšytė...

gal tu jai skėtį ar ką blush2.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 12 06, 22:50)
as pritarciau ir dalyvauciau Valentininiam konkurse smile.gif nors ir esu pasiryzus iki kaledu pasiuti  savo suplanuota meskiuka

thumbup.gif

QUOTE(Im-bear @ 2010 12 06, 23:32)
: Klausyk, čia geresnė idėja ir laiko pakankamai žveriukui sukūrti  thumbup.gif  Reikia susirasti praeitų konkursų sąlygas ir skelbti Valentininį konkursą  drinks_cheers.gif  Ar apsiimsi tą padaryti? Reiktų gal dėl tinkamo pavadinimo pamąstyti?
Merginos, pajudėkime [B]  Siūlykime gražų pavadinimą konkursui Valentino dienos proga 

thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 07, 01:08)
valentinui tai gerai  , gal netgi daugiau kas spėtų laugh.gif

man pirma šovusi mintis
mano didėjanti meilė (ne)pirmam meškiukui  lotuliukas.gif

Im-bear na nežinau,ar čia dėkoti,kad tokį virusą užnešei, susirgo tiek žmonių, kai kas nepagydomai, kai kas bangomis, ir vis naujų atsiranda.............: , reiks pagalvoti kaip atsidėkoti  biggrin.gif

taip, nes kalėdos doh.gif mamoms doh.gif tai toli iki meškiukų kruopįtaus gaminimo doh.gif

geras. na siūlom iki kalėdų temą, iki naujako išrinksim, o paskui jau skelbsim 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

aš prizą irgi turiu jau rolleyes.gif vienai nominacijai smile.gif

Papildyta:
ne, gal iki kalėdų vėlokai.
pabandom visos po temą pasiūlyti iki penktadienio, tada išsirenkam ir kitą sav. reiktų skelbti,
kad bent iki pošventini laikotarpio visoms kuriančioms idėjos nusistovėtų.
o paskui kas... tik 6 sav. darbui smile.gif
Atsakyti
Oi, ačiū toms, kurioms buvo nesunku pasidalinti info 4u.gif Tikrai neturėjau net minties užuomazgos tokios, kad dėl manęs gaišintumėte savo brangų laiką hi.gif tiesiog galvojau, kad gal bedarant meškiukus na, natūraliai susikaupia žinios, kur galima ir iškarpų gauti ax.gif tai va. Aš meškiuką vieną pasiuvusi jau, labai mielas gavosi ir dėl to esu dėkinga Im-bear, žinoma, tikrai daug iš jos neoficialiai gavau informacijos, kol nepradėjau klausinėti mirksiukas.gif Daugiau nebetrukdysiu jūsų ir nekiršinsiu forumo ramybės, pasikartosiu: su Šventėm, mėrginos! 4u.gif (P.s. Iš pradžių nežinojau, kad Chokki- pagal asmenines iškarpas darytas meškiukas, bet neatsiimu gi savo žodžių- man tikrai nebūtų gaila pasidalinti savo menka išmintim su kitais, jei tik kam jos prireiktų ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(Žm@nytė)
Im-bear, teisingai sako - aš irgi pradėjau nuo google, nes nenorėjau baisiai į akis lysti meistrėm, pabandžiau patiko- o ir kūrėjos visos tokios  wub.gif 
manau pirmiausia reikia pačiai pabandyti ir kai nesigauna kažkas tada jau kreipiesi čia.
pernai buvo iškarpos kalėdiniam konkursui pateiktos im-bear bloge, berods jų ten dar turi būti. reikia nepatingėti ieškoti wink.gif

Tik dabar pamačiau žinutę doh.gif pritariu. Nėr ko erzint profų biggrin.gif o Im- bear bloge radau dvi iškarpėles, na, mažoka... ax.gif
Atsakyti
Mano siulomos temos konkursui:

"Meškiukas mylimukas"

"Rudnosis širdukas"

wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2010 12 09, 18:18)
Im- bear bloge radau dvi iškarpėles, na, mažoka...  ax.gif

bandyk pati pesipiešti.

turiu knyga - galiu duoti atsišviesti jei nori.
bet Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 12 09, 20:58)
bandyk pati pesipiešti.

turiu knyga - galiu duoti atsišviesti jei nori.
bet Vilniuje.

o knyga apie zaisliuku siuvima blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2010 12 09, 19:18)
o Im- bear bloge radau dvi iškarpėles, na, mažoka...  ax.gif

Calykusu*, ka tik perziurejau savo bloga ir radau net 24 skirtingas meskiuku iskarpas g.gif
Paziurek stai cia smile.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 12 09, 20:52)
Mano siulomos temos konkursui:

mama_gulbe, thumbup.gif

Merginos, suprantu, kad sventes ant nosies, bet aktyviau dalyvaukit!!! Siulykit konkurso pavadinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 09 gruodžio 2010 - 21:04
Ačiū visoms wub.gif Dabar tiek užplūdo informacija, kad tik spėk rinktis, akys raibsta biggrin.gif Tikiuosi, kad su jūsų pagalba ir antrasis meškiukas išeis puikus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2010 12 09, 22:02)
Calykusu*, ka tik perziurejau savo bloga ir radau net 24 skirtingas meskiuku iskarpas  g.gif
Paziurek stai cia  smile.gif

Aha, dabar jau matau mirksiukas.gif vis ta rusų kalba man koją kišo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau tokius Valentininio konkurso pavadinimus:
1. Meškis-Širdžių ėdikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (kažkaip išsprūdo...)
2. Įsimylėjęs meškiukas
3. Meilei reikia dviejų (čia labai tiktų mano jau pasiūti meškiukai Romeo ir Džiuljeta, gaila, kad pasukubėjau smile.gif )
4. Meilė užaugina sparnus...
5. Oi, Amūras praskrido...

Calykusu*-nepagalvok, kad kabinėjuosi, noriu tik patarti ir padėti (nes juk meškių liga-maloni ir smagi), bet jei būtum atidžiau Im-bear blogą patyrinėjus, etikečių skiltyje visos laisvos iškarpos pavadintos būtent angliškai-teddy bear free patterns, visai ne rusiškai. O ta nuoroda, kur aš anksčiau įkėliau, - tame bloge (LOIR) pilna nuorodų į angliškai rašomus blogus. Taip kad reikia tik patyrinėti visų mergaičių sukeltas nuorodas.
Aš, pvz, angliškai visai nemoku, turbūt kaip tu nemoki rusiškai. Bet kažkaip vistiek išsiverčiu, turiu anglų k. žodyną prie kompo pasidėjus, dar pasinaudoju google vertėju ir kažkaip prasiaiškinu ko man reikia. Žinoma, sugaištu laiko, bet kai ko nors ieškau ir man laaaaaaaabai reikia-viskas atsiperka smile.gif
Tikiu, kad rasi daug įdomių iškarpų, o pasiuvusi kelis meškiukus, pabandysi ir savo iškarpą susikurt ir pasiūti tokį meškutį, koks tau pačiai labiausiai prie širdies.
Linkiu tik sėkmės ir užsispyrimo 4u.gif
Atsakyti