Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

user posted image

Su artėjančiomis šventėmis!
Atsakyti
Na pagaliau prisiruošiau fotosesijai bigsmile.gif Čia mano antroji draugužė. Vėl vargau su snukučio simetrija. Rodos ir iškerpu ir susiuvu kruopščiai, bet snukutis kaip kreivas, taip kreivas. g.gif Ir dar. Kailiuko gabalas stačiakampės formos, bet kai pasižiūri - tai plaukeliai gula lyg tai įstrižai. Tai ir iškarpą turėčiau dėti įstrižai gabaliuko? Gal kažką ne taip darau? Mano meškutis truputį susivėlęs. Iš anksto dėkoju už patarimus 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 01 03, 12:58)
Na pagaliau prisiruošiau fotosesijai  bigsmile.gif  Čia mano antroji draugužė. Vėl vargau su snukučio simetrija. Rodos ir iškerpu ir susiuvu kruopščiai, bet snukutis kaip kreivas, taip kreivas.  g.gif  Ir dar. Kailiuko gabalas stačiakampės formos, bet kai pasižiūri - tai plaukeliai gula lyg tai įstrižai. Tai ir iškarpą turėčiau dėti įstrižai gabaliuko? Gal kažką ne taip darau? Mano meškutis truputį susivėlęs. Iš anksto dėkoju už patarimus  4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 01 03, 11:58)
Na pagaliau prisiruošiau fotosesijai  bigsmile.gif  Čia mano antroji draugužė. Vėl vargau su snukučio simetrija. Rodos ir iškerpu ir susiuvu kruopščiai, bet snukutis kaip kreivas, taip kreivas.  g.gif  Ir dar. Kailiuko gabalas stačiakampės formos, bet kai pasižiūri - tai plaukeliai gula lyg tai įstrižai. Tai ir iškarpą turėčiau dėti įstrižai gabaliuko? Gal kažką ne taip darau? Mano meškutis truputį susivėlęs. Iš anksto dėkoju už patarimus  4u.gif

Sveikinu su pūkuotu džiaugsmeliu 4u.gif
Iškarpą reikia dėti taip, kad rodyklės iškarpoje ir plauko kryptis sutaptų. Dažnai būna, kad plauko kryptis įstrižinė.

O aš su nedideliu (14 сm) meškučiu Mari.
Pasiūtas iš fantastiškai minkšto ir švelnaus sassy* kailiuko (roželės šilkinės, nėriniai medvilniniai ir pora stiklinių rankų darbo karoliukų)

user posted image

* sassy tikrai vertas pagyrų. Geru, nesitampančiu, austiniu pagrindu, bet labai minkštu ir lanksčiu. Tinka mažiems žaislams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 03 sausio 2012 - 13:35

Oi kaip gražu! rolleyes.gif Na ir kaip galima nesusirgti šia "pavojinga" liga, kai tokie grožiai aplinkui? Gal ir man kada nors pavyks pasiųti kažką tokio tobulo..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 03 sausio 2012 - 14:05
Kokios jus visos saunuoles....

As irgi uzsikreciau sia manija ir nezinau kaip issivaduoti smile.gif

Parodau draugu porele smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražuoliai kokie wub.gif Nuotaika tokia gera gera thumbup.gif
Atsakyti
[quote=S.B.M.,2012 01 04, 16:10]
Parodau draugu porele smile.gif

Nu jau kokie simpatukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Labai-labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Aš atsiprašau, kad įsiveržiu į jūsų temą, bet girdėjau, kad būna organizuojami kursai, kuriuose galima išmokti pasigaminti tokius meškiukus. Gal jūs žinote ką nors apie tai..?
Iš anksto dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Vitute*-šaunuolė thumbup.gif sveikinu su nauju "kūdikėliu"!!! Nuotraukose nelabai ir matosi snukučio asimetrija, tačiau tai,manau-tik nepatyrimo dalykas. Sulig kiekvienu nauju meškučiu viskas seksis tik geriau ir geriau, atsiras įgūdžiai ir pati nustebsi, kad kaskart pavyksta vis geriau.
Mažas patarimas. Kadangi meškutės suknutė tarsi pretenduoja būti daili ir puošni , patarčiau kruopščiau atlikti apdailą. Tiesiog paprastai prakirptos skylės juostelei perverti tikrai jos nepuošia, netgi prastina. O jei tai sunkiai sekasi, geriau rinktis paprastesnį užsegimo variantą (galima tiesiog perkirpti suknelės nugarą, atlenkti kraštus, o viršuje susegti sagute ar dviem).

Arbatėlės mažylė-fainulka wub.gif

S.B.M. porelė-žiauriai nutaikinga biggrin.gif Spalvos, detalės-viskas taip puikiai dera tarpusavyje thumbup.gif O kokio jie dydžio?
Gal tik keistokai atrodo,kad meškis ir kiškis-vienodais snukučiais, paslėpus ausis, net neatskirčiau kur kuris. Bet čia jokiu būdu- nekritika, tai tikrai gali būti toks autoriaus sumanymas smile.gif

Ariste- parašyčiau tau į až dėl kursų, tik užpildyta dėžutė, nepavyksta išsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 05 sausio 2012 - 19:12
S.B.M. - tavo porele tiesiog nuostabi wub.gif nosiukas is veltinio suformuotas? niu negaliu atsiziuret, man kazkaip tokie nepavyksta, nors rimtai dar nedariau kailinio blush2.gif

Vututes meskiukas smagus, oi meskiuke, wub.gif tik kilputes nugarelej ant suknytes itariu irti prades jai daznai persirengines blush2.gif

Arbateles irgi fainulka, tokia smulkiaveide wub.gif
Atsakyti
S.B.M, tavoji meškučių porelė įspūdingai nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti