Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Dekui mergaites. Cia pirmi mano bandymai, tikiuosi, po truputi geriau gausis smile.gif
QUOTE(ievuschka @ 2012 01 05, 19:53)
S.B.M. porelė-žiauriai nutaikinga  biggrin.gif Spalvos, detalės-viskas taip puikiai dera tarpusavyje  thumbup.gif O kokio jie dydžio?
Gal tik keistokai atrodo,kad meškis ir kiškis-vienodais snukučiais, paslėpus ausis, net neatskirčiau kur kuris. Bet čia jokiu būdu- nekritika, tai tikrai gali būti toks autoriaus sumanymas  smile.gif

Dekui, Ievushka smile.gif Taip sumanymas buvo, kad jie butu panashus... Vis gi porele ir norejosi panashiu snukuciu... Bet dekui uz pastaba, gal ir reiketu kiek kitaip daryti smile.gif
SIe mazuciai apie 20cm kai stovi smile.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 01 05, 20:02)
S.B.M. - tavo porele tiesiog nuostabi  wub.gif nosiukas is veltinio suformuotas? niu negaliu atsiziuret, man kazkaip tokie nepavyksta, nors rimtai dar nedariau kailinio  blush2.gif

Nosiukas ir veidukas is veltinio formuoti, dar pilvukai ir letenes apvelti, bet cia jau ant kailiuko sluoksnis vilnos detas... smile.gif
Pabandyk daryti, nera taip sunku kaip atrodo... As va pirmus du, net nejudanciom dalim dariau, bet labai norejau pabandyti... O sie du jau su judanciom dalim, normaliai sujungti, nors labai bijojau, kad nepavyks smile.gif
Atsakyti
Dar noriu parodyti naujaja drugeliu mergiote smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Reikia jau pertrauka padaryti... Bet negaliu sustoti smile.gif Baisi liga, kaip ir fotografija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 06, 11:21)
Dekui mergaites. Cia pirmi mano bandymai, tikiuosi, po truputi geriau gausis smile.gif

Dekui, Ievushka smile.gif Taip sumanymas buvo, kad jie butu panashus... Vis gi porele ir norejosi panashiu snukuciu... Bet dekui uz pastaba, gal ir reiketu kiek kitaip daryti smile.gif
SIe mazuciai apie 20cm kai stovi smile.gif
Nosiukas ir veidukas is veltinio formuoti, dar pilvukai ir letenes apvelti, bet cia jau ant kailiuko sluoksnis vilnos detas... smile.gif
Pabandyk daryti, nera taip sunku kaip atrodo... As va pirmus du, net nejudanciom dalim dariau, bet labai norejau pabandyti... O sie du jau su judanciom dalim, normaliai sujungti, nors labai bijojau, kad nepavyks smile.gif

wub.gif man kol kas velimas yra mistika blush2.gif bet reikes meginti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=S.B.M.,2012 01 06, 14:54]
Dar noriu parodyti naujaja drugeliu mergiote smile.gif

Na ir mieli tavo žaisliukai bigsmile.gif Negaliu atsigrožėti.

Ačiū visoms už patarimus ir kritiką. Būtinai pasistengsiu įvertinti Jūsų pastabas. Tos kilputės su pravertu kaspinėliu gal ir neiširs, nes patepiau irimą stabdančia priemone, bet jau dabar ir pati pasižiūrėjusi matau, kad darbelis atrodo neišbaigtas, lyg būtų atmestinai daromas schmoll.gif O rodos stengiausi ax.gif
Na, bet jei nebūtų klaidų - nebūtų ir tobulėjimo. Ačiū dar kartą visoms ir bėgu toliau darbuotis.....
Atsakyti
S.B.M. graži pasišiaušėlė gavosi thumbup.gif wub.gif

Žaidimai flirt.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Arbatėlė,2012 01 07, 20:01]

Oi kokie mieli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 01 07, 20:01)

Kokie fainuoliukai smile.gif Detales su sirdelem, gal jau valentinui ruosiates? smile.gif
Atsakyti
vartau temele, akis taipat bigsmile.gif vartau, atsigrozeti negaliu....oi kaip grazu kaip noriu pabandyti , tik va nerandu info kaip tuos snukucius gražiai islipdot is vilnos ? pasiuvus is kailiuko galvyte , snukuti su adata ir vilna vormuojat badydamos ir kaip padaryti kad galvute kojytes ir rankytes sukiotusi ir stovetu ir sedetu....ir dar klausimėlis radau kad i vidu dedate sintepona bei stiklo granulas, kam, ir jei to reikia tai kur perkate....ir dar dėl akyčių - iš juodos sagutės su kojele darot ? ar yra kokių specialių?
niu va kiek klausimu...jau ryt drosiu kailiuko ieskoti tongue.gif
Atsakyti
Esu sena anoniminė jūsų gerbėja. Dairiaus, dairiaus ir neištvėriau. Vakar griebiau ir pasiuvau savo pirmą meškūūūūtę assa.gif
Nu, tokia ten ta meškutė (gal į katiną labiau panaši blush2.gif ), palygint su jusiškiais, bet visvien bandau "registruotis", jei neišvysit pomidorai2.gif

user posted image

Ūgis - 8,5 cm sėdinčios
Kailiukas toks "lopuotas". Kitą kart gal tokiam mažam tokio nenaudočiau.
Akys - juodo agato karoliukai.
Jokių specialių ir tinkamų medžiagų neturėjau - viskas, ką radau po ranka. Tokia spontaniška ir greit pagaminta. Dar ketinu jai "makiažą" padaryt. Tik svarstau kokius dažus pasirinkti g.gif
Atsakyti
Jetau kaip gražu. ax.gif
Kaip norėčiau taip išmokti, gal yra kur nors kursai, išmokti? Eičiau tikrai. blush2.gif
Bet net nežinau kas galėtų pamokyti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 01 22, 14:00)
Esu sena anoniminė jūsų gerbėja. Dairiaus, dairiaus ir neištvėriau. Vakar griebiau ir pasiuvau savo pirmą meškūūūūtę  assa.gif
Nu, tokia ten ta meškutė (gal į katiną labiau panaši  blush2.gif ), palygint su jusiškiais, bet visvien bandau "registruotis", jei neišvysit  pomidorai2.gif

Kaip pirmoji, tikrai liuks... tik man idomu, kaip tokia mazute tu sugebi ir isversti ir dar su sujingimais sujungti? smile.gif

As va vakar jungiau saviske 18cm ir tai visi pirstai skauda smile.gif

QUOTE(Lobelija @ 2012 01 25, 12:10)
Jetau kaip gražu.  ax.gif
Kaip norėčiau taip išmokti, gal yra kur nors kursai, išmokti? Eičiau tikrai.  blush2.gif
Bet net nežinau kas galėtų pamokyti.  schmoll.gif

man atrodo pudra ir dar kazkuri is cia dalyvaujanciu rengia kursus karts nuo karto... Paskaitinek keleta puslapiu atgal arba po merginu profilius prasieik ir surasi manau ...

As irgi atkeliauju su nauju augintiniu-Ariel'iu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
oi koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Man patiko, kad jis kitoks thumbup.gif

na ir aš šį tą parodysiu flirt.gif
nuotraukose labai sunku perteikti dydį, bet gal suprasite smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 26 sausio 2012 - 13:14