Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

labas rytas..
nu ka, baigineju as savo BT matavimus ir planavimus.. liko sulaukti mm, nes jau pradesiu leistis.. reikes is tikro LT apsilankyti pas gine ir pasiziureti echoskopu ar viskas ten tvarkoje viduj, nes pati jauciu, jog kartais paskaudenimai buna tokie, kokiu neturejusi.. siandien pvz grynai gimda taip suspaude, toks jausmas lyg kas koki kamuoliuka igrudes ten butu.. ir pries O buna tokiu skausmu, kokiu tikrai niekada nejausdavau.. na, atsarga gedos nedaro, geriau pasiziures ar tikrai niekas nepakite.. plius patepliojimu dar pries mm irgi niekad nebuve.. na ir dar su MB vakar pasnekejom, jog gal visgi geriau dar paauginti musu pyplius ir palikti velesniam laikui pabandyti pasigauti pagranduke blush2.gif o as ziuresiu, kita sav i lt menesiukui, ziuresiu kaip mano mintys deliosis ten, kaip mano noras ar atslugs nors kazkiek.. jei ne, gal dar pabandysim grize naturaliai be jokiu BT ir pan..
http://www.fertility...com/home/20ea53
na, o linksmesne dalis, jog pas jus tikrai lankysiuos ir toliau, stebesiu grafikelius ir laikysiu kumstukus.. patinka man tai wink.gif
Atsakyti
auxxe console.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif

Žiūriu vasarėlė vaisinga mūsų temutei thumbup.gif Ir toliau taip mielosios bigsmile.gif

Vakar buvau pas ginę. Mačiau savo mažiuką wub.gif Rankytėm kojytėm mosikuoja, galvytę sukioja. Net neįsivaizdavau, kad toks judrus. Užaugo jau beveik iki 3 cm assa.gif Dėl pykinimų norėjo siuntimą į ligoninę rašyt, bet atsisakiau, nesinori man ten, sakiau dar kentėsiu, kiek galėsiu rolleyes.gif doctor.gif

Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 15, 09:56)
cikla pabaik tuo kur pradejai, nes bus netikslu kitaip 4u.gif

gerai, pabaigsiu gyvsidabriniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 07 15, 10:16)
Labas rytas mergytės  4u.gif

Žiūriu vasarėlė vaisinga mūsų temutei  thumbup.gif Ir toliau taip mielosios  bigsmile.gif 

Vakar buvau pas ginę. Mačiau savo mažiuką  wub.gif  Rankytėm kojytėm mosikuoja, galvytę sukioja. Net neįsivaizdavau, kad toks judrus. Užaugo jau beveik iki 3 cm  assa.gif Dėl pykinimų norėjo siuntimą į ligoninę rašyt, bet atsisakiau, nesinori man ten, sakiau dar kentėsiu, kiek galėsiu  rolleyes.gif doctor.gif

Kokios smagios žinios smile.gif ir sakyčiau visai jau dideli užaugote thumbup.gif
Turiu bendradarbę, kuriai dabar 17 sav., tai ją pykino ir laaaabai, tai numetė 5kg per tą laiką... Dabar jau ir valgyt pradėjo normaliau, tai linkiu ir tau stiprybės dėl tų pykinimų..manau viskas įveikiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Vintage @ 2010 07 14, 16:37)
Ar gali būti taip, kad BT pakrenta FF brėžia O liniją, teoriškai kaip ir turėjo būti O, bet praktiškai ji neįvyksta. Nežinau ar aiškiai parašiau.  g.gif

Pasitaiko tokių atvejų, kai folikulas užauga bet neovuliuoja, o BT visviena užkyla, bet tikrai čia vienas iš šimto ax.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 14, 17:57)
Pas mane praeitą ciklą labai ryškus dvifaziškumas buvo, vat o rezultatai nelabai džiugino unsure.gif ...

Dvifaziškumas tik parodo kada ovuliacija buvo. Tikrai ne visos kam įvyksta ovuliacija iš karto ir pastoja biggrin.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 07 15, 08:48)
tik va, nepaklausiau, ar tiek pat laiko matuoti rura kaip ir su senuoju gyvsidabriniu? nes BT matavau 7 min  rolleyes.gif  gal kas zinot  smile.gif

Taip, 7 min ax.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 15, 10:07)
O aš taaaip pakilau, kad net gražu, jau galvojjau, kad dribsiu tai dribsiu hihihi.gif šiandien mm nesulauksiu, bent tiek gerai. Papuliai kas keisčiausia nejautrūs vis dar, kankina tik tai, kad pučia vidurius doh.gif Kaip nelaukiu mmm lai nedrįsta man jos ateit  ph34r.gif

Beja, jos nuo šiandien turi per keturias dienas pasirodyti, tai laikau suspaudusi kojas  biggrin.gif

Tau šiandie 7 dpo, šiandie tikrai niekas neateis biggrin.gif Reiks žiūrėt po 4 kad neateitų mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 07 15, 10:07)
nu ka, baigineju as savo BT matavimus ir planavimus.. liko sulaukti mm, nes jau pradesiu leistis..

Dar ne tiek daug nusileidai, nuosprendį pasilik rytojui mirksiukas.gif

Vakar buvau pas ginę. Mačiau savo mažiuką  wub.gif  Rankytėm kojytėm mosikuoja, galvytę sukioja.

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 15, 08:24)
Zemai krites aukstai kilsi  biggrin.gif

kad tik taip butu rolleyes.gif

auxxe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis, mergytes 4u.gif

Žiūriu vasarėlė vaisinga mūsų temutei  thumbup.gif Ir toliau taip mielosios  bigsmile.gif 

Vakar buvau pas ginę. Mačiau savo mažiuką  wub.gif  Rankytėm kojytėm mosikuoja, galvytę sukioja. Net neįsivaizdavau, kad toks judrus. Užaugo jau beveik iki 3 cm  assa.gif Dėl pykinimų norėjo siuntimą į ligoninę rašyt, bet atsisakiau, nesinori man ten, sakiau dar kentėsiu, kiek galėsiu  rolleyes.gif doctor.gif

wub.gif kokie jus jau dideli wub.gif sekmytes ir sveikatytes jums abiems smile.gif
Atsakyti

Kaip fainai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 15, 10:24)
Dvifaziškumas tik parodo kada ovuliacija buvo. Tikrai ne visos kam įvyksta ovuliacija iš karto ir pastoja biggrin.gif

Tau šiandie 7 dpo, šiandie tikrai niekas neateis biggrin.gif Reiks žiūrėt po 4 kad neateitų mirksiukas.gif

Taip parodo, kad buvo O, ir tikrai ne visos pastoja, pati tuom jau nemažai kartų įsitikinau, mano PNG rezultatai buvo prasti, buvo panašu, kad jos nebuvo arba ji nepilnavertė buvo smile.gif

Arba 8 DPO mirksiukas.gif Tiksliai pasakyt negaliu, antra fazė man trunka 9-13 dienų, o ciklas 25-29, visada mm ateina tame tarpe, priklauso kada O įvyko, o ji man vyksta 12-19 CD, jei įvyko ankščiau, ankščiau ir mm laukiu, jei vėliau, kaip šį kartą, tai turėtų apie 27-29 CD atsivilkti nelabosios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 15, 10:07)
labas rytas..
nu ka, baigineju as savo BT matavimus ir planavimus.. liko sulaukti mm, nes jau pradesiu leistis.. reikes is tikro LT apsilankyti pas gine ir pasiziureti echoskopu ar viskas ten tvarkoje viduj, nes pati jauciu, jog kartais paskaudenimai buna tokie, kokiu neturejusi.. siandien pvz grynai gimda taip suspaude, toks jausmas lyg kas koki kamuoliuka igrudes ten butu.. ir pries O buna tokiu skausmu, kokiu tikrai niekada nejausdavau.. na, atsarga gedos nedaro, geriau pasiziures ar tikrai niekas nepakite.. plius patepliojimu dar pries mm irgi niekad nebuve..  na ir dar su MB vakar pasnekejom, jog gal visgi geriau dar paauginti musu pyplius ir palikti velesniam laikui pabandyti pasigauti pagranduke  blush2.gif  o as ziuresiu, kita sav i lt menesiukui, ziuresiu kaip mano mintys deliosis ten, kaip mano noras ar atslugs nors kazkiek.. jei ne, gal dar pabandysim grize naturaliai be jokiu BT ir pan..
na, o linksmesne dalis, jog pas jus tikrai lankysiuos ir toliau, stebesiu grafikelius ir laikysiu kumstukus.. patinka man tai wink.gif

Jamk baliona ir nesinervuok 4u.gif kantrybe dorybe cool.gif ateis zirniukas ir pas tave, pamatysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 15, 09:07)
labas rytas..

dar anksti nukabinti nosi, laikau kumstukus smile.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 07 15, 09:16)

wub.gif wub.gif wub.gif super zinios smile.gif
BUM labai graziai kyli, tegul buna paskutinis kopimas tau bigsmile.gif wub.gif
Fiorella laikykis ir tu aukstumose smile.gif
Atsakyti