Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(auxxe @ 2010 07 23, 11:33)
bum nu tikrai suds..  4u.gif  o siaip tai jo, todel tas matavimas po O ir grafikeliu gyrimas daznai nieko nereiskia.. paprasciausiai siaip gal idomu paziureti kas ir kaip, bet kol neateina mm diena spresti nelabai ka galima..

Tikra tiesa. Po O kas dar GAL kiek nors reikšti gali tai tik implantacinis pakritimas (jei kiekvienam cikle pas tą moterį tokio nebūna), arba trifazis grafikas ax.gif

Nu tai dabaigiam greičiau šitą temą biggrin.gif
Atsakyti
aha, esu pas kitas pastebejusi, jog tikrai kazkaip buna tie pakritimai, netgi patepliojimai, bet gale vis tiek I sad.gif taigi net tuom ne visada gali pasikliauti..
Atsakyti
Aistuzelei 4u.gif
(temos pribaigimui biggrin.gif )
kai nustojau dufastona gert, BT laikos 37.1 , o budavo 37.2, 37.3 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 23, 11:40)
aha, esu pas kitas pastebejusi, jog tikrai kazkaip buna tie pakritimai, netgi patepliojimai, bet gale vis tiek I sad.gif  taigi net tuom ne visada gali pasikliauti..

Tai jo.. Man praeitą ciklą pirmą kart gyvenime patepliojo vidury dpo, vos neprisisvaigau biggrin.gif Išvis sakyčiau antrą fazę vertinti galima tik po + gale, o jei jo nėra tai nieko verta ir žiūrėt g.gif
Atsakyti
BUM, nu cia kas... tyliu, bet mm nera dar?
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 23, 11:51)
BUM, nu cia kas... tyliu, bet mm nera dar?

Dar ne, bet tuoj.. šlapia biggrin.gif
Atsakyti
ixchel D kelia BT kiek girdejusi.. panasu, jog tai tiesa..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 23, 12:13)
ixchel D kelia BT kiek girdejusi.. panasu, jog tai tiesa..

Bent trumpam tikrai kelia. Gėriau anovuliaciniam cikle tai buvo kokios 4 dienos aukšta o po to nusileido..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 23, 09:50)
Tai jo.. Man praeitą ciklą pirmą kart gyvenime patepliojo vidury dpo, vos neprisisvaigau biggrin.gif Išvis sakyčiau antrą fazę vertinti galima tik po + gale, o jei jo nėra tai nieko verta ir žiūrėt g.gif

man praeita cikla irgi pirmakart gyvenime patepliojo.. jau irgi vyliausi, o gavosi niekas biggrin.gif
Atsakyti
Ixchel, dar matuoji BT?? blink.gif doh.gif

Bum, gal jau judesit nuo IUI i IVF?.. unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti