Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 19, 11:15)
planuojam jau 11 ciklas, tai dar vienas ir metukai. jau ir pilva pradejo skaudeti, nebudinga man po O tokia zema temperatura ir tiek dienu DPO. nejau ciklai pailges  doh.gif  jei siandien nepramus nelabosios, tada pasidarysiu NT.

o visom keturiom laikykis taip ir toliau, gal tau pagaliau sekmingai baigsis sis ciklas  ax.gif to ir linkiu  mirksiukas.gif

Jo, tada jau tikrai laikas pradėti tirtis ax.gif Tik labai tikiuosi kad šįkart NT parodys ką nors gero ir nebereikės biggrin.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 07 19, 11:16)
Labai graži tavo BT. Kiek laiko jūs jau planuojat? blush2.gif

Pas mane visada 2 fazėj jin graži biggrin.gif
Jau beveik 3 metai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 19, 11:33)
Pas mane visada 2 fazėj jin graži biggrin.gif
Jau beveik 3 metai ax.gif

Na, linkiu, kad pagaliau pagautumėte žirniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 19, 08:21)
Gretusiu - o as atsimenu tave is rugsejinuku temutes, buvau ten kartu su jumis, taciau man ivyko nelaime, va dabar suplanavome is naujo ir labai tikiu jog viskas bus va taip  thumbup.gif

KOKIOS PUIKIOS NAUJIENOS thumbup.gif Uzsuk pas rugsejinukes pasigirti, kai jau galesi 4u.gif Labai visas pradziuginsi...
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 19, 08:26)
Gretusiu, vaje kiek jau savaiteliu, gi jau gimdymai ant nosytes, kaip dziugu, kad pas jus viskas tvarkoj  wub.gif

Oi ne, dar ne ant nosies, vis kalbinu maziuka pasibuti pas mamyte ax.gif Siandien piktas mano grozis - kiek pas ji galuniu ir jegos, kad gali padaryti tiek guzu ir isiremti i tiek kaulu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 07 19, 12:37)
Oi ne, dar ne ant nosies, vis kalbinu maziuka pasibuti pas mamyte  ax.gif Siandien piktas mano grozis - kiek pas ji galuniu ir jegos, kad gali padaryti tiek guzu ir isiremti i tiek kaulu  wub.gif

matyt pabudo ne ant to sono smile.gif ir jau gal ankstoka darosi namelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 07 19, 12:37)
KOKIOS PUIKIOS NAUJIENOS thumbup.gif Uzsuk pas rugsejinukes pasigirti, kai jau galesi  4u.gif Labai visas pradziuginsi...

Oi ne, dar ne ant nosies, vis kalbinu maziuka pasibuti pas mamyte  ax.gif Siandien piktas mano grozis - kiek pas ji galuniu ir jegos, kad gali padaryti tiek guzu ir isiremti i tiek kaulu  wub.gif

Issivaizduoju kaip gerai yra sirdyje, kai tavyje auga gyvybe wub.gif stiprus vaikutis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
jau laukiu Valiusiukes ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 19, 14:58)
jau laukiu Valiusiukes ziniu  ax.gif

Įdomu kelintą val. jai pas gydytoją... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 19, 14:58)
jau laukiu Valiusiukes ziniu  ax.gif

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 19, 15:00)
Įdomu kelintą val. jai pas gydytoją...  g.gif

aha ir as laukiu ax.gif jau manau turetu buti po gines g.gif
Atsakyti
Man dar įdomu kaip trizniukės reikalai. Taip netikėtai dingo ir ilgam... o jau gi atomazga visai atri buvo..
Atsakyti
Sveikutes, vis paskaitineju temuke, palyginu grafikiukus (nelabai su kuo, tiesa yra lygintis, nes ciklai ilgi ir nenuspejami). ir dabar sprendziu, ar cia man laukti/nelaukti mmm si menesi blush2.gif
man neitikimai FF brezia O diena, bet...
1. nuo 20CD prasidejo pilvo maudimas, apie savaite tesesi, ko niekada nesu pastebejusi.
2. galvoju gal O panasiau i 26CD, baigesi maudimas ir pasikeite isskyros. del tu cremy ir waterly, nesu tikra, kad teisingai jas atskiriu, bet E tikrai buvo ta diena.
http://www.fertility...com/home/2ca0f1

tiesa,balti rutuliukai, matuota 1-2veliau, tik siandiena pusvalandziu-valanda anksciau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 07 19, 14:17)
Sveikutes, vis paskaitineju temuke, palyginu grafikiukus (nelabai su kuo, tiesa yra lygintis, nes ciklai ilgi ir nenuspejami). ir dabar sprendziu, ar cia man laukti/nelaukti mmm si menesi  blush2.gif
man neitikimai FF brezia O diena, bet...
1. nuo 20CD prasidejo pilvo maudimas, apie savaite tesesi, ko niekada nesu pastebejusi.
2. galvoju gal O panasiau i 26CD, baigesi maudimas ir pasikeite isskyros. del tu cremy ir waterly, nesu tikra, kad teisingai jas atskiriu, bet E tikrai buvo ta diena.
http://www.fertility...com/home/2ca0f1

tiesa,balti rutuliukai, matuota 1-2veliau, tik siandiena pusvalandziu-valanda anksciau  blush2.gif

sveika, junkis, bandysim padeti kuo galeti, o pas tave visada toki ilgi ciklai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 19, 15:20)
sveika, junkis, bandysim padeti kuo galeti, o pas tave visada toki ilgi ciklai? 4u.gif

cia pas mane nevisas doh.gif tik pabaiga (jei pastebejot pradzia prasideda be mmm). paskutiniai 3 buvo laaabai ilgi, dabar geriu dismenorm homeopatines tabletytes (nuo balandzio menesio), tai turiu vilties,kad patrumpes ax.gif
Atsakyti