Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

jolantida siaip manau, jog itakos daro atsipalaidavimas ir nematavimas visu BT ir pan.. nes as va stebiu savo visa eiga pradzios matavimo, jog O buvo graziai ir stabiliai 11 CD.. paskui po keletos nepavykusiu ciklu atsirado siokia tokia itampa, laukimas tos O, nakti kelinejiesi vos ne po keleta kartu ir ziuri kiek tu valandu, ar dar nereikia BT matuoti, nes labai smalsu buna.. taigi manau viso to rezultatas ir buvo, jog O pradejo sokineti, BT irgi kazkokia netokia, netgi mm buvo pakitusios.. kaip zombis jau buvau pasidariusi, jog nakti budinejuos, del to neissimiegu, o paskui net diena reikejo eiti su mazuoju pamiegoti, nes kitaip vakarais luzinejau jau. dabar nustojau matuoti BT, miegu kaip uzmusta visa nakti, jauciuos atsigavusi.. tai va budama LT pgal isskyras paziuresiu, kada si men apturesiu O.
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 22, 19:57)
jolantida siaip manau, jog itakos daro atsipalaidavimas ir nematavimas visu BT ir pan.. tai va budama LT pgal isskyras paziuresiu, kada si men apturesiu O.

BT galima ir nematuoti JEI ciklai reguliarūs, ir per O VISADA pasirodo EGGWHITE, deja daugeliui mergaičių ciklai oi kokie nereguliarūs, ir per O toookia saursa būna, kad tik OT ir BT gelbėja.
Šaunu kas gali be jų, nors man tai jie joks stresas: tai kaip dar vienas žadintuvas ryte, tik vasarą sudėtingiau, nes karšta ir prastokai miegasi mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip kam.. man pradzioje irgi buvo nieko.. o dabar ziuriu jei matuoju, tai smalsumas pradeda imti virsu, kokia ta BT bus ryte, tai naktimis tikrai prastai miegu, nes vis budinejuos ir tikrinu laikrodi. o va ciklas pas mane vis tiek plius minus islieka pastovus, bet pradejo kisti ir O ir II faze.. na, kad ir kaip bebutu, as si men tikrai ilsiuos nuo BT smile.gif
Papildyta:
sukuriau ir nauja temute smile.gif
NAUJA TEMA
Atsakyti
man kazkai smalsu kokia bus BT, bet del to tik anksciau einu miegucio. Nemiegas man greiciau del karcio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 07 22, 19:57)
.. tai va budama LT pgal isskyras paziuresiu, kada si men apturesiu O.

manau kad sugrisi nestuke.gif
nes pastebejau daug mergaiciu, kai tik padaro pertrauka nuo BT, ateina jau nestuke.gif
tai gal visgi ta teorija pasitvirtina, kad labiau atsipalaiduoji g.gif
Atsakyti
rryd kad ir kaip noreciau, bet deja nepavyks tokiai grizti smile.gif SB salia neturesiu smile.gif bet va skaiciuoju, jog grisiu po kitu mm ir galbut visai netoli O...... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 23, 08:21)
Labas rytas smile.gif

Labas rytas, gražus grafikėlis, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pradedu nauja cikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 23, 07:24)
Labas rytas, gražus grafikėlis, taip ir toliau  thumbup.gif

dar 10 dienu bus grazu smile.gif
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 23, 07:26)
Sveikutes  4u.gif

Pradedu nauja cikla  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(auxxe @ 2010 07 22, 23:48)
rryd kad ir kaip noreciau, bet deja nepavyks tokiai grizti smile.gif SB salia neturesiu smile.gif  bet va skaiciuoju, jog grisiu po kitu mm ir galbut visai netoli O......  ax.gif

ax.gif na tai gal vertetu 2 ciklus pailseti nuo BT mirksiukas.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 23, 08:29)
dar 10 dienu bus grazu smile.gif

4u.gif kad butu ne tik 10 dienu grazus grafikiukas, bet ir rezultata "+" gale pamatytume .

as irgi pakilau ax.gif
http://www.fertility...com/home/2ca0f1

neaisku kaip ilgam, tik labai noreciau kad visgi vakar arba siandien butu O ir ciklas po truputi i "remus" kazkokius isitalpintu )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aistuzele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti