Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai (pirografija)

QUOTE(Linike77 @ 2010 10 15, 19:42)
Sveika, rara,
kadangi degini nepriekaištingai, tai bent prie kito reikalo prisikabinsiu. Na, su kompozicija dar nesusidraugavai.... Kažko trūksta , nors Tu ką. Kaip kitoms atrodo????

Linke77, tu prieštarauji pati sau ax.gif Pamačius mano ryklį žinutėj rašai, kad aš su kompozicija nesusidraugavau, o vėliau kilus diskusijai dėl šito darbo, į irmulia komentarą;
"ir kompozicija vietoje thumbup.gif ( reikia truputį plačiau pažiūrėti į šį reikalą mirksiukas.gif )"
atsakai:
Vienas daiktas - tai ne kompozicija. Aš nesutinku su Tavimi.

g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 10 22, 10:17)

atsakai:
Vienas daiktas - tai ne kompozicija. Aš nesutinku su Tavimi.

g.gif  unsure.gif

Tai ir sakau, kad tai ne kompozicija., kad trūksta kompozicijos.
Bet kadangi Tu apgynei savo nuomonę, tada viskas ok, daugiau nediskutuoju ta tema thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko citata vienoj knygoj, kur buvo kalbama apie komponavimą nuotraukose, kad taisyklės skirtos tam, kad jas laužytume. mirksiukas.gif
Gerbiu jūsų nuomone Milė rašo:

QUOTE(Mililė @ 2010 10 22, 09:31)
Seku jūsų temą, nes labai žaviuosi jūsų darbeliais. Tikrai labai gražu 4u.gif Kas dėl ryklio, tai man norėtųsi, kad jis pats būtų ant didesnio ploto, t.y. tiktų ant kokio tarkim padėklo. Kadangi bent iš nuotraukos matosi, kad tai stambus piešinys, tai norisi daugiau erdvės aplink jį, dabar kažkaip suspaustas. Gal ant smulkios lentelės tiktų labiau smulkesni piešinukai.  smile.gif

Žinoma, kad tiktų jį įkomponuoti ir didesniame plote. Bet palei mano idėją įdomiai atrodo ir šitoje lentelėje 4u.gif , lentelė - tokia minimalizuota nekalta žuvelė, o ryklys piktas veržlus (detalus)- dvi priešingybės, ryškus kontrastas. Savotiška ironija - ne ryklys žuvelę prarijo, o žuvelė ryklį biggrin.gif . Na tarkim jam ankšta toja lentelėj, užtad jis toks ir įniršęs biggrin.gif
Gal kažkam ir kitokių idėjų kyla šį darbą pamačius. Man norėjosi pritraukti nors šiokį tokį susidomėjimą, kad ir tokiu paprastu realistiniu piešiniu blush2.gif
Pats paprasčiausias būdas įkomponuoti per centrą, bet daugelis darbų prarastų savo vertę jai būtų įkomponuoti per centrą... ax.gif

Va kaip pasisakiau blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2010 10 22, 10:21)
Bet kadangi Tu apgynei savo nuomonę, tada viskas ok, daugiau nediskutuoju ta tema  thumbup.gif

Na tarkim ne kompozicija, o vieno objekto įkomponavimas erdvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 10 22, 09:43)
Man patiko citata vienoj knygoj, kur buvo kalbama apie komponavimą nuotraukose, kad taisyklės skirtos tam, kad jas laužytume.  mirksiukas.gif
Gerbiu jūsų nuomone Milė rašo:
Žinoma, kad tiktų jį įkomponuoti ir didesniame plote. Bet palei mano idėją įdomiai atrodo ir šitoje lentelėje  4u.gif , lentelė - tokia minimalizuota nekalta žuvelė, o ryklys piktas veržlus (detalus)- dvi priešingybės, ryškus kontrastas. Savotiška ironija - ne ryklys žuvelę prarijo, o žuvelė ryklį  biggrin.gif . Na tarkim jam ankšta toja lentelėj, užtad jis toks ir įniršęs  biggrin.gif
Gal kažkam ir kitokių idėjų kyla šį darbą pamačius. Man norėjosi pritraukti nors šiokį tokį susidomėjimą, kad ir tokiu paprastu realistiniu piešiniu  blush2.gif
Pats paprasčiausias būdas įkomponuoti per centrą, bet daugelis darbų prarastų savo vertę jai būtų įkomponuoti per centrą...  ax.gif

Va kaip pasisakiau  blush2.gif  biggrin.gif

štai, štai tokios idėjos interpretacijos ir laukiau mirksiukas.gif bigsmile.gif tiesą pasakius, darbai su idėja ( o ne vien techninis atlikimas) , jos pateikimu mane labai žavi wub.gif ir kviečia susimąstyti kaip kas kodėl mirksiukas.gif

kas be ko dėl to išcentravimo, pvz. man pasirodė, kad tai išcentruota pagal tam tikrus parametrus, nors iš pirmo žilgsnio visai nepanašu mirksiukas.gif - taip kad kiekvienas mato, tai ką nori matyti mirksiukas.gif

čia tas pats, kas nueiti į parodą ir savaip interpretuoti tai ką matai mirksiukas.gif ( nors autorius pvz. norėjo ką kitą parodyti) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2010 10 22, 09:21)
Bet kadangi Tu apgynei savo nuomonę, tada viskas ok, daugiau nediskutuoju ta tema  thumbup.gif

kompozicija - tai ne būtinai griežtai reikia aplink centrinį motyvą kažkokių linijų ar papildomo dekoro elementų prikrauti , užtenka ir vieno motyvo tinkamai kompozicijai sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
Imulia, ačiu tau už pasisakymą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
rara, tu šaunuolė thumbup.gif . Žuvelė pietums prarijusi ryklį - labai šauni idėja (merginos, man kažkodėl tai net ne interpretacija, o nūdienos realybe kvepia, kai niekada nežinai, kas ir ką...) Tu tik netinginiauk, padaryk dar ką nors panašiai išcentruotai-ekscentriško - tada temelė atgyja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 10 22, 13:02)
rara, tu šaunuolė  thumbup.gif . Žuvelė pietums prarijusi ryklį - labai šauni idėja (merginos, man kažkodėl tai net ne interpretacija, o nūdienos realybe kvepia, kai niekada nežinai, kas ir ką...) Tu tik netinginiauk, padaryk dar ką nors panašiai išcentruotai-ekscentriško - tada temelė atgyja  thumbup.gif

biggrin.gif
Dabar jau bijosiu ką ir įdėti, jausiuosi, kai kokį egzaminą prieš visą salę atsiskaitinėdama lotuliukas.gif , žinot, kaip ten būna: po to galvoji - kodėl aš to ir ano nepasakiau, gi žinojau... doh.gif
Aš tai visą laiką savo darbais 100% nebūnu patenkinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 10 22, 12:02)
....... tada temelė atgyja  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai yra žymiai įdomiau temoje , kai išsivysto kokia diskusija vienu ar kitu aspektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, (aisku ne visos) - baikite kritikuoti Raros rykly. Perziurejau visu jusu darbelius, turiu pasakyti, kad jums iki Raros profesionalumo dar laaaabai toli. Ji nuosabi!!! Tik neisizeiskite, cia ne jus sumenkinti norejau, bet pabrezti kokie Raros darbai unikalus !!! Jau ne vienoje interneto svetaineje randu jos darbus. Tuoj pasidarysiu Raros fanu klubo ikureja lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš nesu ir niekada nebūsiu menininkė. O meno gyslelę žmogus atsineša gimdamas.
Taip, kad nėra ką ir diskutuoti. Kas kaip išmano, tas taip ir daro.
Beje, Carolina, idėjas kopijuoti taip pat laaaaaaabai schmoll.gif (tikriausiai numanai apie ką aš...)
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 10 22, 13:13)
Dabar jau bijosiu ką ir įdėti, jausiuosi, kai kokį egzaminą prieš visą salę atsiskaitinėdama lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai kai idesi darba parasyk viska : kas , kaip , kodel ir panasiai tongue.gif uzbek "egzaminui' uz akiu smile.gif nors si tema ir skirta diskusijoms, kad butu galima klausti apie pirografijos suptilybes... o tu rara bene daugiausiai gali papasakoti mirksiukas.gif
QUOTE(Carolina212 @ 2010 10 22, 15:36)
Perziurejau visu jusu darbelius, turiu pasakyti, kad jums iki Raros profesionalumo dar laaaabai toli. Ji nuosabi!!!

niekas net neabejoja raros profesionalumu mirksiukas.gif bet nereikia cia visoms supulti ir pradeti teisintis ar ginti ale nuskriaustaja g.gif jei kas pasake viena ar kita nuomone apie darba ir apie tai issipletojo diskusija - tai nereiskia kad kazkas kazka smerkia arba kad darbas nera vykes... is diskusiju ir keliu ideju gimsta dar geresni darbai tongue.gif
Atsakyti
Chera, labai graziai parasei! Atsiprasau jei tave izeidziau, ne toks tikslas buvo anos zinutes.

Atsakyti