Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai (pirografija)

Chera, super idėja. Dešimt balų ir labai tvarkingai išdeginta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 12 23, 14:50)
Chera, super idėja. Dešimt balų ir labai tvarkingai išdeginta.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kazkaip nedailiai gavosi K ir M raides, bet aciuks.gif uz pagyrima ir paskatinima kitiems darbams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 23 gruodžio 2010 - 14:45
QUOTE(rara @ 2010 10 15, 14:52)
Matau reikia gaivinti šią temelę  smile.gif

Štai mano ryklys  4u.gif
Pagarba, tiek idėjai, tiek darbui 4u.gif

QUOTE(Linike77 @ 2010 10 15, 19:42)
Sveika, rara,
kadangi degini nepriekaištingai, tai bent prie kito reikalo prisikabinsiu. Na, su kompozicija dar nesusidraugavai.... Kažko trūksta , nors Tu ką. Kaip kitoms atrodo????

Labai drąsiai Jūs čia rėžėte unsure.gif Manyčiau - priešingai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2010 10 21, 18:07)
Vienas daiktas - tai ne kompozicija. Aš nesutinku su Tavimi.

O kas tai? cool.gif Linike, nesmagu, kad antrą kartą komentuoju ir nenoriu Jūsų įžeisti, bet pasikonsultuokite su vizualinių menų žinovais blush2.gif Juolab, kad Jūsų pačios darbeliai labai kruopštūs, juk pravestų tobulėjimas, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 sausio 2011 - 07:28
Sveikos 4u.gif

Norėjau Jūsų paklaust. radau namie tą senovinį degiklį. norėjau įdėt foto, bet kiek skaičiau temoje, tai žinot, kaip atrodo jis ax.gif tik sakykit, ar prie jo yra kokie antgaliai, ar tik jau toks vienas, ovalus g.gif nes bandžiau deginti, bet ma per stambiai kažkaip, tarkim žodžio neišeina išdeginti, kad raidės būtų tikroviškos, va kaip tam pavyzdy su riešutais. Ar čia tiesiog man praktikos reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 10, 23:31)
Norėjau Jūsų paklaust. radau namie tą senovinį degiklį. norėjau įdėt foto, bet kiek skaičiau temoje, tai žinot, kaip atrodo jis  ax.gif tik sakykit, ar prie jo yra kokie antgaliai, ar tik jau toks vienas, ovalus  g.gif  nes bandžiau deginti, bet ma per stambiai kažkaip, tarkim žodžio neišeina išdeginti, kad raidės būtų tikroviškos, va kaip tam pavyzdy su riešutais.  Ar čia tiesiog man praktikos reik  biggrin.gif

g.gif ant riesutu raides rasytos "taskuciais"... idek savo degiklio nuotrauka, ju yra skirtingu ir ivairiu wink.gif beje mano degiklis "samadielnas" - tai antgaliai visai nesikeicia ax.gif
praktikos "taskuciams" daug nereikia... daugaiu praktikos reikia kad piesinukai kreivi nesigautu ar raides tiesios butu rasant is rankos.... arba super daug praktikos reikia tokiems darbams kaip raros wink.gif
Atsakyti
Ačiū Jasumi už atsakymą. Mano yra panašus į šitą
user posted image

Aš nesuprantu, kaip galima deginti taškiukais, kai jo galas yra apvalus, ta prasme kaip užlenkta viela. g.gif Tai ir įdomu, gal čia mes tik nebeturim kokių antgalių, gal tik aparatas likęs nuo senų laikų.
Atsakyti
sakykit, o kur dabar galima įsigyti tų degintuvų?
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2011 02 11, 15:08)
sakykit, o kur dabar galima įsigyti tų degintuvų?

senukuose, internete
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 11, 12:30)
Aš nesuprantu, kaip galima deginti taškiukais, kai jo galas yra apvalus, ta prasme kaip užlenkta viela.  g.gif Tai ir įdomu, gal čia mes tik nebeturim kokių antgalių, gal tik aparatas likęs nuo senų laikų.

tiesiog taskuoji ir tiek wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu paklausti jusu 4u.gif kadangi pati su medziu mazai turejau laimes susidurti smile.gif ar jus pastebejote medzio tendencija susitraukti/isbrinkti? kaip reaguoja i tai ant medzio priklijuotos detales?
Atsakyti
QUOTE(aksonine @ 2011 02 27, 00:07)
sveikos  4u.gif

noriu paklausti jusu  4u.gif  kadangi pati su medziu mazai turejau laimes susidurti smile.gif ar jus pastebejote medzio tendencija susitraukti/isbrinkti? kaip reaguoja i tai ant medzio priklijuotos detales?

Jeigu dirbi su išdžiovinta mediena ir ją eksploatuoji sausoje patalpoje - nebus jokių problemų.
Jeigu imsi žalią medieną - šlapią ir ji palaipsniui džius - pradės skilinėti.
Atsakyti
Kur Kaune galėčiau įsigyti deginimui šaukštų? reiktų su platesne rankenėle, kad užrašas tilptų 4u.gif
Atsakyti