Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(light blue @ 2006 10 03, 15:28)
O man plastmasinės detalės ir viskas, kas iš plastmasės nepatinka  blush2.gif Nors šiaip parduotuvėje man jame tik tai ir teužkliuvo. Visa kita man patiko labai smile.gif

QUOTE(nojus @ 2006 10 03, 17:05)
aaa, viskas tada aisku.  biggrin.gif  as kazkaip net demesio neatkreipiau  lotuliukas.gif

Speedy tik geru zodziu galiu mineti. netgi tos plastmases, kurios jums nepatinka smile.gif yra patvarios smile.gif
o vezimo pravazumas nerealus: prie juros per smeli net mano 7 metu sunenas be problemu pastume. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2006 10 04, 10:42)
Speedy tik geru zodziu galiu mineti. netgi tos plastmases, kurios jums nepatinka smile.gif yra patvarios smile.gif
o vezimo pravazumas nerealus: prie juros per smeli net mano 7 metu sunenas  be problemu pastume.  smile.gif

nu mane speedy labai traukia... o gal kokiu minusu gali parasyt? kaip ten vis delto su ta gulima padetim? pilnai pasidaro gulima ar tik pusiau?
Atsakyti
QUOTE(nojus @ 2006 10 04, 11:56)
nu mane speedy labai traukia... o gal kokiu minusu gali parasyt? kaip ten vis delto su ta gulima padetim? pilnai pasidaro gulima ar tik pusiau?

Na minusai tai kad su lopsiuku jis sunkokas, as nepakeliu jo uznesti laiptais, nors man nesti tik septyni laiptukai, tai primiau nesu lopsi po to ratukus arba atvirsciai.
Gulima padetis sportinuke pilnai pasidaro, na gal sioks tos pasvirimas yra, bet kojytems tai tikrai pasikelia laikiklis kad butu galima jas istiesti (ko nera buzz'e)
Ratukas priekinis uzfgiksuotas puikiau tinka pasivaiksciojimui, atfiksuotas, manevravimui po prekybos centra, poliklinika ir t.t.Susideda pakankamai lengvai, ismokau jau viena renka suskleisti, tik isskeidziant reikai atkabinti fiksatoriu, tai viena ranka nebeiseina.
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2006 10 04, 13:31)
Na minusai tai kad su lopsiuku jis sunkokas, as nepakeliu jo uznesti laiptais, nors man nesti tik septyni laiptukai, tai primiau nesu lopsi po to ratukus arba atvirsciai.
Gulima padetis sportinuke pilnai pasidaro, na gal sioks tos pasvirimas yra, bet kojytems tai tikrai pasikelia laikiklis kad butu galima jas istiesti (ko nera buzz'e)
Ratukas priekinis uzfgiksuotas puikiau tinka pasivaiksciojimui, atfiksuotas, manevravimui po prekybos centra, poliklinika ir t.t.Susideda pakankamai lengvai, ismokau jau viena renka suskleisti, tik isskeidziant reikai atkabinti fiksatoriu, tai viena ranka nebeiseina.

nu tokie minusai nieko, nes mes lopsio nepirksim. Pirksim tik vezima su kedute. Galvoju ar kudiki butu imanoma vasara sportinuke migdyt, kaip sakai?
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2006 10 04, 14:31)
kojytems tai tikrai pasikelia laikiklis kad butu galima jas istiesti (ko nera buzz'e)

prieštarauju tongue.gif , jei gerai supratau, apie ką kalba, tai buzze dėklas kojytėms pasikelia.
Atsakyti
QUOTE(nojus @ 2006 10 04, 17:55)
nu tokie minusai nieko, nes mes lopsio nepirksim. Pirksim tik vezima su kedute. Galvoju ar kudiki butu imanoma vasara sportinuke migdyt, kaip sakai?

Manau kad taip. Mes irgi miegosim sportinuke vasara, ns jau busim didesnes ir lopsys musm bus per didelis. O kedute tai Maxi Cosi Cabrio mes turim - galiu tik pliusus isvardinti: puikiai tvirtinasi ant Speedy remo, lengva, musu mazoji joje kartais ir diena miega, kai labai nerimauja tada uzsupu kedutej smile.gif Gerai prisitvirtina automobiliyje. Tai va smile.gif
Papildyta:
QUOTE(yuki @ 2006 10 04, 18:14)
prieštarauju tongue.gif , jei gerai supratau, apie ką kalba, tai buzze dėklas kojytėms pasikelia.

Nu nezinau, nedrisciau 100 proc. tvirtinti, bet kai pirkom vezima, Speedy rinkausi del to, kad jame issitiesia kojytems atramele, o Buzz'e ne. Hmmm, gal maisau netycia su Freestyle ?. Gali buti ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 10 04, 18:14)

ziurint kaip supranti pasikelima mirksiukas.gif
ten atsivercia nugarele kartu su sedimaja dalimi, o kampas tarp sedimosios dalies ir nugareles - nekinta verysad.gif taigi gaunasi kad vaikutis guli uzkeles kojytes, tas dalykas man ir nepatiko g.gif
Atsakyti
Turim ir mes ta miegmaisiuka, idomu kiek mokejai? O del tilpimo as taip tikiuos kad manasis dar bent iki vasario tilps, nors jauciu cia tik svajones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 10 05, 10:13)
ziurint kaip supranti pasikelima  mirksiukas.gif
ten atsivercia nugarele kartu su sedimaja dalimi, o kampas tarp sedimosios dalies ir nugareles - nekinta  verysad.gif taigi gaunasi kad vaikutis guli uzkeles kojytes, tas dalykas man ir nepatiko  g.gif

Bet taip yra vaikui sveikiau, nes geresne kraujo apytaka gaunasi tongue.gif
Atsakyti
va Quinniu miegmaisiai
cia freestailo
user posted image
cia buzzo:
user posted image
dar toks user posted image
Papildyta:
Internete kai ziuriu tai buzzo miegmaisis kainuoja 55 euros,o freestailo 29 eurus,
nors vizualiai man jie labai panasus,bet matyt kazkuo skiriasi jei kainos tokios skirtingos g.gif
Atsakyti
Miegmaishiukai gali skirtis del keliu dalyku. 1. Sportinese dalyse yra dirzhiukai prisegti vaikuchius, tai gali skirtis vietos vezhimeliuose, t.y. freestylo pritaikita to modelio dirzhiukams prakishti, o buzzo pritaikytas buzzui. 2. Miegmaishiuko sudetis - t.y. iki kokios temp galima naudotis.
Pas mus yra freestyle dar vieno tipo miegmaishiukai (chia kitos firmos, bet tinka) uz.... 900Lt. Na chia jei kam noras yra vaika tampyti lauke, kuomet yra -10 blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 14 spalio 2006 - 10:02
Mes turime feestyle.Kai pirkom ir tarp Buzzo rinkomes ir sio. Pardaveja patare, freestyle. Ir tikrai nenusivylem.Vaziuoja puikiai,lopsy gulejo ir veziojom masinoj iki kol pati neatsisedo.Veliau naudojom sedima vezimeli.Ir prie juros gerai. Dabar parduodame;) Gal kas susigundys?
Atsakyti