Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(Mildusia2 @ 2007 10 30, 11:55)
Sveikos Quinny gerbėjos,

Gal Jus galėsite man padėti... Mano vaikelis gims sausio vidury, tai manau iki vasario aš jo tikrai į lauką nevešiu, o nuo vasario mėn. (vistik žiema) jau galėčiau vežti į laukelį.. Kokį iš Quinny vėžimėlių labiau apsimoka pirkti - Buzzy ar Speedy???? Kurio būtų didesni privalumai tokiam žiemos-pavasario laikotarpiui??? Man lyg mažokas Quinny lopšys atrodo ir taip man pasitikėjimo nekelia trys ratai... Bet šiaip tokie mieli man tie vėžimėliai...

BUZZ'o neturėjau, už tad galiu pasakyti tik dėl SPEEDY. lopsį mės jau seniai pardavem, o sportinę dalį iki šiol naudojam ir dar planuojam naudoti ilgiems pasivaikščiojimams. dėl 3-jų ratų niekada neturėjau problemų, tik privalumus: namuose į bet kokią kampą įkyši ir pravažioti per siaurų vietą patogiau nei su 4 ratais. ir valdomas 1 ranka. vežimelio sportinė dalys labai plati ir jau paaugęs vaikas lengvai įtelpa žiema su voku ir visais savo drabužiais. Į mašina leingvai telpa, o jeigu vietos mažokai dėl kitų daiktu tai lengvai viena ranka galima nuimti ratus. lopšį mes naudojom praeita žiema ir kaip kam, gal mano vaikas ne iš dideliu (6 mėn. 9kg svere), bet žiema su vilnone dviguba kaldra ir su kombinezonu (kaip ir priklauso žiema) pukiai tilpo i tą lopšį. vežimelio labai geri dideli ratai ir jis be problemų pravažioja bet kur ( mes jį "džipu' vadinom), net per smelį pliaže. žiema per didžiuli sniegą be problemų pravažioja. sveria vežimas 11 kg, tai čia gal vienin teluis minusas, nes vienai su vaiku manau sunkoka butu nuo laiptų nuleisti arba užnešti atgal. Bet jeigu turi liftą, tai manau ten vežimas geriau tilptu nei 4-ratis.
dabar mes paildomai turim ZAPP sportinuką ir kai reikia kur nors į miestą, po parduotuves ar pan., tai mes msportinuką naudojam, bet kai einam ilgai kur nors pasivaikščiot, tai tik su SPEEDY.
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 10 30, 10:55)
Gal Jus galėsite man padėti... Mano vaikelis gims sausio vidury, tai manau iki vasario aš jo tikrai į lauką nevešiu, o nuo vasario mėn. (vistik žiema) jau galėčiau vežti į laukelį.. Kokį iš Quinny vėžimėlių labiau apsimoka pirkti - Buzzy ar Speedy???? Kurio būtų didesni privalumai tokiam žiemos-pavasario laikotarpiui??? Man lyg mažokas Quinny lopšys atrodo ir taip man pasitikėjimo nekelia trys ratai... Bet šiaip tokie mieli man tie vėžimėliai...

Maniskis vasario pradioje gims- mastau apie speedi, o lopsys manau, kad ir vasara dar geras bus- juk vaikas augs, bet orai sils, tai maziau rubu reikes.
Jei Buzzas turetu tokia gulima padeti kaip speedi ir visi ratai butu pripuciami, tai gal Buzza ziureciau, bet dabar tai nea smile.gif

Mes irgi zapp'a turime parduotuvems ir neplanuotiems pasivaiksciojimams
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pasidalinimą patirtimi smile.gif Man kažkaip biski labiau Buzz'as buvo prie širdies, nes sportinė dalis tokia rimtesnė (Speed'ziu ji apvelkama), yra rankena priekyje ir ji dedasi tiek nuo mamos, tiek į mamą, bet čia turbūt visiškai neesminiai dalykai... O Buzzy bijau, kad tiek preikiniai maži ratukai gali sniege trigti..
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 10 30, 14:03)
Ačiū, merginos, už pasidalinimą patirtimi smile.gif Man kažkaip biski labiau Buzz'as buvo prie širdies, nes sportinė dalis tokia rimtesnė (Speed'ziu ji apvelkama), yra rankena priekyje ir ji dedasi tiek nuo mamos, tiek į mamą, bet čia turbūt visiškai neesminiai dalykai... O Buzzy bijau, kad tiek preikiniai maži ratukai gali sniege trigti..

jei sniego daug ir nesumintas, tai tikrai buzz'as stringa. budavo vietu, ziema, kai negaledavau pravaziuot. ypac per druskos ir sniego pliurzas doh.gif
bet atbulom traukiant tai lengvai visur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 10 30, 13:03)

zinok nauju buzzu tik nuo saves tvirtinasi sportine dalis, arba "Vaikutyje" buvau blogai informuota g.gif bet ir kataloge jau tik i viena puse pavaizduota

Be to, tie priekiniai ratukai dabar net nebe guminiai, o tokie labiau plastmasiniai- dar labiau praslydineti turetu.

Del strigimo, tai kiek maciau, tai ne tik sniege strigo mamoms...

ka cia turejai omeny: Speed'ziu ji apvelkama?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 10 30, 16:51)
zinok nauju buzzu tik nuo saves tvirtinasi sportine dalis, arba "Vaikutyje" buvau blogai informuota  g.gif bet ir kataloge jau tik i viena puse pavaizduota

Be to, tie priekiniai ratukai dabar net nebe guminiai, o tokie labiau plastmasiniai- dar labiau praslydineti turetu.

Del strigimo, tai kiek maciau, tai ne tik sniege strigo mamoms...

ka cia turejai omeny: Speed'ziu ji apvelkama?

Speed'ziu sportinė dalis yra ant korpuso aptraukta medžiaga ir todėl ta sportinė dalis yra kietesnė nei Buzz'u, nes Buzz'u sportinė dalis yra minkštesnė ir padaryta taip, kad fiksuojasi ant vežimo korpuso, todėl (bent jau senesniuose modeliuose) ją buvo galima fiksuoti ir nuo mamos ir į mamą.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti