QUOTE(Mildusia2 @ 2007 10 30, 11:55)
Sveikos Quinny gerbėjos,
Gal Jus galėsite man padėti... Mano vaikelis gims sausio vidury, tai manau iki vasario aš jo tikrai į lauką nevešiu, o nuo vasario mėn. (vistik žiema) jau galėčiau vežti į laukelį.. Kokį iš Quinny vėžimėlių labiau apsimoka pirkti - Buzzy ar Speedy???? Kurio būtų didesni privalumai tokiam žiemos-pavasario laikotarpiui??? Man lyg mažokas Quinny lopšys atrodo ir taip man pasitikėjimo nekelia trys ratai... Bet šiaip tokie mieli man tie vėžimėliai...
Gal Jus galėsite man padėti... Mano vaikelis gims sausio vidury, tai manau iki vasario aš jo tikrai į lauką nevešiu, o nuo vasario mėn. (vistik žiema) jau galėčiau vežti į laukelį.. Kokį iš Quinny vėžimėlių labiau apsimoka pirkti - Buzzy ar Speedy???? Kurio būtų didesni privalumai tokiam žiemos-pavasario laikotarpiui??? Man lyg mažokas Quinny lopšys atrodo ir taip man pasitikėjimo nekelia trys ratai... Bet šiaip tokie mieli man tie vėžimėliai...
BUZZ'o neturėjau, už tad galiu pasakyti tik dėl SPEEDY. lopsį mės jau seniai pardavem, o sportinę dalį iki šiol naudojam ir dar planuojam naudoti ilgiems pasivaikščiojimams. dėl 3-jų ratų niekada neturėjau problemų, tik privalumus: namuose į bet kokią kampą įkyši ir pravažioti per siaurų vietą patogiau nei su 4 ratais. ir valdomas 1 ranka. vežimelio sportinė dalys labai plati ir jau paaugęs vaikas lengvai įtelpa žiema su voku ir visais savo drabužiais. Į mašina leingvai telpa, o jeigu vietos mažokai dėl kitų daiktu tai lengvai viena ranka galima nuimti ratus. lopšį mes naudojom praeita žiema ir kaip kam, gal mano vaikas ne iš dideliu (6 mėn. 9kg svere), bet žiema su vilnone dviguba kaldra ir su kombinezonu (kaip ir priklauso žiema) pukiai tilpo i tą lopšį. vežimelio labai geri dideli ratai ir jis be problemų pravažioja bet kur ( mes jį "džipu' vadinom), net per smelį pliaže. žiema per didžiuli sniegą be problemų pravažioja. sveria vežimas 11 kg, tai čia gal vienin teluis minusas, nes vienai su vaiku manau sunkoka butu nuo laiptų nuleisti arba užnešti atgal. Bet jeigu turi liftą, tai manau ten vežimas geriau tilptu nei 4-ratis.
dabar mes paildomai turim ZAPP sportinuką ir kai reikia kur nors į miestą, po parduotuves ar pan., tai mes msportinuką naudojam, bet kai einam ilgai kur nors pasivaikščiot, tai tik su SPEEDY.