Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

pas mus tai buvo prie lopsio apsaugos nuo uodu ir nuo lietaus
Atsakyti
Nežinau, mamos, kur jūs važinėjat per smarkų lietų, kad taip labai reikia tų apsaugų? g.gif Mano mažiukė (6 mėnesių, ne tokia mažiukė) kasdien miega lauke po kelias valandas (būtent - kasdien), o apsaugos dar nenaudojau. kai stipriai lyja, - migdau balkone, kai krapnoja, - Buzzas tikrai neperšlaps, vaikas parpia, net žadinti reikia, kad žandų nenušaltų. blush2.gif O apsaugas kažkada išsipokavau, tai savo vaiko po tuo celofanu tikrai nekišiu - baisus plastmasės kvapas. Gal išsivėdintų, bet aš tikrai nenaudosiu, nes kvapas kaip kiniškų šlepečių... schmoll.gif
Kita kalba apie apsaugas nuo uodų. Vasarą, kai tik gimė mažiukė, gyvenom sodyboj, tinkleliai ant vežimo ir autokėdutės buvo nepamainomas dalykas thumbup.gif
Tai va, tokia mano praktika...
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2007 01 11, 12:46)
Nežinau, mamos, kur jūs važinėjat per smarkų lietų, kad taip labai reikia tų apsaugų? g.gif Mano mažiukė (6 mėnesių, ne tokia mažiukė) kasdien miega lauke po kelias valandas (būtent - kasdien), o apsaugos dar nenaudojau. kai stipriai lyja, - migdau balkone, kai krapnoja, - Buzzas tikrai neperšlaps, vaikas parpia, net žadinti reikia, kad žandų nenušaltų. blush2.gif O apsaugas kažkada išsipokavau, tai savo vaiko po tuo celofanu tikrai nekišiu - baisus plastmasės kvapas. Gal išsivėdintų, bet aš tikrai nenaudosiu, nes kvapas kaip kiniškų šlepečių... schmoll.gif
Kita kalba apie apsaugas nuo uodų. Vasarą, kai tik gimė mažiukė, gyvenom sodyboj, tinkleliai ant vežimo ir autokėdutės buvo nepamainomas dalykas thumbup.gif

Na truputi perlenkei taip grieztai pasisakydama smile.gif
As apsauga nuo lietaus naudoju ir labai daznai. Nes pasivaikscioti einam beveik kiekviena diena jei oras leidzia, t.y. jei nera liuties o tik kai lyja nesmarkiai tai ir zygiuojam, tada apsauga nuo lietaus nepamainomas dalykas. Be to kelis kartus bevaikstinejancias lietus uzklupo, tai labai gerai apsaugele. O plasmases kvapas dingo po nakties, kai palaikiau ispakuota balkone.
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2007 01 11, 14:18)
Na truputi perlenkei taip grieztai pasisakydama smile.gif
As apsauga nuo lietaus naudoju ir labai daznai. Nes pasivaikscioti einam beveik kiekviena diena jei oras leidzia, t.y. jei nera liuties o tik kai lyja nesmarkiai tai ir zygiuojam, tada apsauga nuo  lietaus nepamainomas dalykas. Be to kelis kartus bevaikstinejancias lietus uzklupo, tai labai gerai apsaugele. O plasmases kvapas dingo po nakties, kai palaikiau ispakuota balkone.

Matai, Bagatyte, kiekvienos mamos praktika yra kitokia... Kadangi aš esu dirbanti mama, o mano ofisas - nuosavame name, tai mažiukę auklė migdo prie namo, nes į tolimas keliones negali leistis, aš maitinu, o kol mergytė miega lauke, auklė gamina pietus. Taigi ir vaikas būna lauke kasdien, ir šeima soti, ir mama gali dirbti. Todėl kažkaip tos apsaugos nuo lietaus dar ir nereikėjo, nes pradėjus labiau lyti, vaikas įstumiamas į prieškambarį.
Tai va, lyg ir pasiteisinau... 4u.gif Juk kiekviena su daiktais elgiasi taip, kaip jai patogiau, tiesa? Mes turime daryti viską, kad mūsų mažiukams būtų tik geriau, o mums lengviau juos auginti. rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei per grieztai nuskambejo smile.gif wub.gif blush-anim-cl.gif 4u.gif
Bet ne visos gyvena nuosavame name smile.gif Todel tos apsaugeles labai reiaklingos, ypac tokai ziema kaip si smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2007 01 11, 13:46)

Asmeniškai dar neesu tiek išdurnusi, kad per smarkų lietų vežčiau lauk 2 mėn. vaiką smile.gif Bet...praeitą savaitę važinėjomės per dulksną tai vežimas nesušlapo, bet vis tiek ta drėgmė geriasi į audinį. Vežimas toks drėgnas gaunasi, kai prasivažinėji kokias dvi val. Kol kas gyvename Senamiestyje, tai name, kuriam koks 100 metų nėra balkono. Matyt tais laikais nebuvo madoj damoms serenadas po langais dainuoti, todėl ir balkonai madoj nebuvo lotuliukas.gif Nėra jo pas mus smile.gif Bet tuoj turėsiu jį, nes kraustomės į naujus namus thumbup.gif Gal tada ir poreikis apsaugų išnyks g.gif
O va dėl plastmasės kvapo - nepagalvojau, gali būti, kad jo tiek, kad net neišsivėdins g.gif
Ir dar. Nenoriu tokių apsaugų, kur dengia angą pas vaikiuką. Ne tam į lauką važiuojam, kad įkišti jį į celofano gabalą, kaip skilandį kokį. Man daugiau norisi, kad vežimas apsisaugotų nuo drėgmės ir viskas smile.gif

HAPPY, ačiū, paknisim ten aciuks.gif
Atsakyti
Aš išsipokavau tik sportinuko apsaugą (lopšio apsauga stovi neišpokuota), tai kvapas - tragiškas, nenorėjau net kambary laikyti, o jau vaiko po tokiu tikrai nekišiu. lotuliukas.gif Nežinau, turėtų išsikvėpti, tačiau turiu vyresnės žaislą - plastikinį dideli puzzle, kuris ir dabar dar taip smirda, kaip mano apsauga nuo lietaus, nors jau keli metai, kaip į sodybą nuvežtas.
Nepykit už diskusijas, tam mes čia ir esame, kad pasidalintumėm patirtim. wub.gif
Jei daug važinėčiau vežimu toliau nuo namų ir automobilio, senai būčiau išsivėdinus apsaugą nuo lietaus ir vežiočiausi vežimo krepšy rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, Quinny'ukus mylėtojos 4u.gif

turiu tokį klausimėlį: ketiname pirkti Quinny Freestyle 3XL Comfort. Man siūlo pažįstama Dreami lopšiuką iš jos truputį padėvėtą pirkti, nes jos dukrelė jau išaugo. Tai norėjau pasitikslinti - ar Dreami visi vienodi ir tinka visiems Quinny vežimukams? Ta prasme, ar nėra ten kokių naujesnių/senesnių modelių, kurie kažkam netiktų?
Atsakyti
QUOTE(Tigryte @ 2007 01 16, 14:34)
Sveikos, Quinny'ukus mylėtojos  4u.gif

turiu tokį klausimėlį: ketiname pirkti Quinny Freestyle 3XL Comfort. Man siūlo pažįstama Dreami lopšiuką iš jos truputį padėvėtą pirkti, nes jos dukrelė jau išaugo. Tai norėjau pasitikslinti - ar Dreami visi vienodi ir tinka visiems Quinny vežimukams? Ta prasme, ar nėra ten kokių naujesnių/senesnių modelių, kurie kažkam netiktų?

Sveikute,

keik zinau Dreamy ant visu sportinuku tinka. O del mokelio tai negaleciau atsakyti g.gif lyg ir naujesnis dabar Dreamy yra. Bet manau kad tvirtinimas turetu buti toks pats. Galu gale, galite isbandyti juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2007 01 16, 15:58)
Sveikute,

keik zinau Dreamy ant visu sportinuku tinka. O del mokelio tai negaleciau atsakyti  g.gif lyg ir naujesnis dabar Dreamy yra. Bet manau kad tvirtinimas turetu buti toks pats. Galu gale, galite isbandyti juk smile.gif

Taigi kad išbandyti negalim... doh.gif Nes vežimuko tai dar neturim, o lopšiuką jau dabar turim galimybę nusipirkti. Jis yra nuo Buzz'o, kuri gal praeitos vasaros pradžioj pirko...
Atsakyti
QUOTE(Tigryte @ 2007 01 16, 16:05)
Taigi kad išbandyti negalim...  doh.gif Nes vežimuko tai dar neturim, o lopšiuką jau dabar turim galimybę nusipirkti. Jis yra nuo Buzz'o, kuri gal praeitos vasaros pradžioj pirko...

As irgi del to pergyvenau... nuvaziavau i Baby centra ir ten patikrinau, kas ant ko ir kaip tvirtinasi - jai teisingai issiaiskinau, tai lopsiukas ir kedute tvirtinasi ant visu dabartiniu ratu modeliu. Tik ant senesniu netinka (pvz.: Freestyle 3xl senesnio). Tik tuo metu nesuzinojau, ar lopsys tvirtinasi ant Zapp-o. Kedute tai tviritnasi smile.gif
Gal kas kitas zinos?...
Atsakyti
Gal kuri žinot, kam reikalingos tos kilpos Dreami lopšiuko viduje? Suprantu, kad kažkam segti, bet kam tai taip ir nežinau rolleyes.gif
Atsakyti