QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 03, 22:01)
o ką apie ratus sakė?

mes su savo buzz'u visą žiemą pravažinėjom, nieko blogo apie ratus pasakyt negalėčiau. Mano nuostabai, net pusnis puikiai įveikdavom

tik va neseniai pastebėjau, kad pradėjo šiek tiek girgždėti

ar čia ir yra ta bėda dėl kurios Jus perspėjo?
nuimk ratus, isvalyk ir supurksk viska, kas imanoma su WD40, kaip ranka numis girgzdejima
O priekinis ratas, jei svarus, tai ir prekybcentryje neskersuoja, bet jei apsivelia dulkem, tai neber sukibimo, ir slysta

Iseitis - kadien plaunu ratus, o pardej visad blokuoju priekini.
Papildyta:
QUOTE(Meda01 @ 2007 04 02, 20:20)
O nuo Buzzo atkalbėjo todėl, kad jie laaabai mažiukai, plius turi didelę bėdą su ratais, o ypač jei reikės važinėti ir žiemą (kaip man), ir po smėlį pvz pajūry. Sakė, kad ratai - yra visų quinnių bėda.... Aišku, niekas nesiginčija, kad šiuo metu iš rinkoje esančių, jie galima sakyti patys gražiausi, spalvingiausi, patogiausi mamai ir t.t., bet dar kartą sakau, jie yra vežimai tėvams, bet ne vaikams
kaip tai laaabai maziukai? Mano pana lopsy (jei cia apie lopsi) ismiegojo iki sausio vidurio - beveik 8 men, ir dar butu tilpus (su visais kombinezonais!), tik kad jau gerai sedejo, nebebuvo prasmes migdyt lopsy, kai atsibudus nori sestis ir sedasi, todel galutinai perejom prie sedimo varianto. O atvazinejau visa ziema kuo puikiausiai, per visus sniegus
vat koki minusa radau - mums nebesifiksuoja sedimos dalies pakoja, nebesilaiko virsutinej padety

o garantinis baigesi, nors naudojam pati sedima tik tris menesius dar, bet pirktas visas vezimas tai jau pries metus..
Papildyta:
beje, mano sportinukas tai senesnio, ne 2007 m. modelio

tikrai talpus, ner net su kuo lygint, sociai iki pat 3 metu bus, jei tiek reikes