QUOTE(sedka @ 2007 07 10, 20:27)
Gal Freestyle pigesni?
Aš pati visą Buzz komplektą Babycentre pirkau, išskyrus miegmaišiuką atskirai, pagal skelbimą. Bet, man rodos, buvo Babycentre brangesni, virš 200 lt. Man atrodo, nepermokėjau.
Gal kas žino dabartines parduotuvių kainas?
Na nezinau, kai laiko turedavau, tai palakstydavau kainu palygint, visada babycentre budavo pigiau quinny ir priedai, nescia labai ieskojaus quinny vezimuko su dreamy lopsiu ir maxi cosi autokedute, dar ir pagrinda easy fix pirkau, zodziu, tikrai buvo ka skaiciuot, tikrai pigiausiai pasiule babycentras, o kai jau reikejo zieminiu priedu, tai i kotryna nebevaziavau

kiek zinau babycentras tiesiai prekes gauna ir kainu neuzrauna, o ir ju reklamos mazokai, juk uz reklama mes - pirkejai - mokam.
pries menesi ieskojau kedutes vel, kotryna pasiule gerokai brangiau ta pati produkta, vel pirkau babycentre.
gal tos prekes is ekspozicijos ir pigiau, bet man jos kazkaip nepasitaiko kai kazko tikrai ieskau
zinau yra parduotuve pas juozapa rusyje, bet ten keduciu, quinny vezimeliu ir jiems priedu nemaciau, dar maciau ekspoziciniu prekiu parduotuve palangoje, bet ten isvis tik zaislai pagrinde....