Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(rozinee @ 2007 06 21, 22:25)
O tas priekinis ratas fiksuojasi?  g.gif  Gal gali parašyti kaip? Dar neišstudijavau Buzz'o iki galo  doh.gif

na taip, fiksuojasi. priekyje, ant pacio to ratuko yra toks knopsiukas, paspaudi i apacia uzsifiksuoja, spaudi i virsu atsifiksuoja mirksiukas.gif
tikiuos suprantamai parasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2007 06 21, 22:03)
prekybos centruose, priekini ratuka visada reikia uzfiksuoti, nes kitaip tas ratukas ciuozia, o nevaziuoja.

Nu aš tai niekad neužfiksuoju to priekinio rato, pabandžiau, nepatiko schmoll.gif . Prekybos centruose neįsivaizduoju kaip reikėtu važinėti su užfiksuotu, praranda manevringumą. Nors niekad niekur jis mums nečiuožė.
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 21, 23:43)
Nu aš tai niekad neužfiksuoju to priekinio rato, pabandžiau, nepatiko  schmoll.gif . Prekybos centruose neįsivaizduoju kaip reikėtu važinėti su užfiksuotu, praranda manevringumą. Nors niekad niekur jis mums nečiuožė.

tai butent, kad praranda manevringuma doh.gif gal kitu PC grindys kitokios, bet as dazniausiai lankausi IKI tai ten tikrai nepavaziuoju su neuzfiksuotu ratu doh.gif
Atsakyti
Labukas... 4u.gif
Mamytes, o ar naudojate kuri sketuka nuo saules ant buzz'iuko? (varciau kataloge, bet realiai pamatyti neteko). Atrodo stilingai, bet ar praktiska? Ar yra pirkti musu parduotuvese, ar reikia spec. uzsakyti? Idomu, kiek kainuoja? Gal zinote? ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
O mes pirkomes Quinny Zapa del autokedutes tai buvo labai liuksiskas thumbup.gif labai susilanksto gerai i keliones, bet tik minusai sio vezimuko yra kad kieti ratukai labai krato ir neturi buomelio 4u.gif
O Buzzai tai labai liuksiski jei dabar reiktu rinktis tai rinktumes si thumbup.gif
Atsakyti
Reikia patarimo ir informacijos:

1. Kaip jus manote ar reikalingas specialus miegmaisis i Qunny Buzz sportinuka?
2. Ar jis pakankamai siltas?
3. Kiek toks kainuoja naujas?
4. Iki kokio amziaus galima ji naudoti?
5. Kiek mazdaug tokie eina deveti?

Labai laukiu atsakymu. Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka77 @ 2007 07 09, 15:32)
Reikia patarimo ir informacijos:

1. Kaip jus manote ar reikalingas specialus miegmaisis i Qunny Buzz sportinuka?
2. Ar jis pakankamai siltas?
3. Kiek toks kainuoja naujas?
4. Iki kokio amziaus galima ji naudoti?
5. Kiek mazdaug tokie eina deveti?

Labai laukiu atsakymu. Aciu atsakiusioms  4u.gif

Man tai buvo supernepamainomas daiktas (gerai pavadinau) thumbup.gif .
Tikiuosi, kad naudosim ir šiais metais.
Aš kategoriškai prieš visokius kailinius miegmaišius, kai yra sukurti specialūs iš šiltų, nors ir nestorų medžiagų, firminiai, stilingi miegmaišiukai.
Pirkau pagal skelbimą supermamose. Rašė - ekspozicinis, bet buvo tikrai naujutėlis, mokėjau 170 lt.
Ieškokit, pirkit ir naudokit thumbup.gif . Mačiau, yra e-bay.
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2007 07 10, 18:00)
kad zveriskai brangus sakyciau  doh.gif  as uz freestyle miegmaisiuka mokejau 135 nauja babycentre  g.gif

Gal Freestyle pigesni? g.gif
Aš pati visą Buzz komplektą Babycentre pirkau, išskyrus miegmaišiuką atskirai, pagal skelbimą. Bet, man rodos, buvo Babycentre brangesni, virš 200 lt. Man atrodo, nepermokėjau. g.gif
Gal kas žino dabartines parduotuvių kainas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2007 07 10, 20:27)
Gal Freestyle pigesni? g.gif
Aš pati visą Buzz komplektą Babycentre pirkau, išskyrus miegmaišiuką atskirai, pagal skelbimą. Bet, man rodos, buvo Babycentre brangesni, virš 200 lt. Man atrodo, nepermokėjau. g.gif
Gal  kas žino dabartines parduotuvių kainas? blink.gif

Na nezinau, kai laiko turedavau, tai palakstydavau kainu palygint, visada babycentre budavo pigiau quinny ir priedai, nescia labai ieskojaus quinny vezimuko su dreamy lopsiu ir maxi cosi autokedute, dar ir pagrinda easy fix pirkau, zodziu, tikrai buvo ka skaiciuot, tikrai pigiausiai pasiule babycentras, o kai jau reikejo zieminiu priedu, tai i kotryna nebevaziavau smile.gif kiek zinau babycentras tiesiai prekes gauna ir kainu neuzrauna, o ir ju reklamos mazokai, juk uz reklama mes - pirkejai - mokam.
pries menesi ieskojau kedutes vel, kotryna pasiule gerokai brangiau ta pati produkta, vel pirkau babycentre.
gal tos prekes is ekspozicijos ir pigiau, bet man jos kazkaip nepasitaiko kai kazko tikrai ieskau g.gif
zinau yra parduotuve pas juozapa rusyje, bet ten keduciu, quinny vezimeliu ir jiems priedu nemaciau, dar maciau ekspoziciniu prekiu parduotuve palangoje, bet ten isvis tik zaislai pagrinde....
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif 4u.gif
Pries 3 savaites isigijau ir as taip issvajota buzz'iuka. Esu patenkinta 150% lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jokiu minusu "neislindo" thumbup.gif thumbup.gif Varo kaip tankas. Taip pat uzsisakiau ir buzz vokeli, nes siuo metu nebuvo parduotuveje (vaiku mieste). Tai sake jis kainuo apie 260-280 Lt. Man atrodo brangu?! Bet, kad visos mamos giria ji, tai manau nesigailesiu. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Monaving - dėl Babycenter ir pardavėjų pagal skelbimus.
Juk rašiau, kad viską Babycentre pirkau, tik vokelį iš forumietės, prekiaujančios ekspoziciniais daiktais. Jis buvo naujutėlis thumbup.gif .
Dėl ekspozicinių ir visų kitokių prekių, tai Alytuje firma Auslinda jomis prekiauja, bet perpardavinėtojai pilnom mašinom išsiveža, o po to mes parkame pagal skelbimus. cool.gif Esu pačioj firmoj pirkus nemažai naujų daiktų, ypač žaislų vaikučiams iki metų. Būna gerų supynių, vežimų, net Quinny sportinuką prieš 5 metus ten pirkau. Tiesa, modernių Quinny vežimų ten niekada nemačiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sedka: 12 liepos 2007 - 22:36
Blyn, nieko nesurantu doh.gif Tai yra buziuke gulima padetis ar ne???? Vienos mamkos sako, kad yra, kitos kad pusiau yra doh.gif doh.gif doh.gif Nes mes jau apsiziureje pirkti sportinuka ir nezinau, ka daryti doh.gif
Atsakyti