QUOTE(minimaus @ 2007 08 04, 19:29)
Na kol vaikas miegojo tik lopsiukyje tai buvau buzzu patenkinta labai, patiko ir tai kad montuojas atskirai maxi cosi ant ratu. Bet 6 men jau sedom i sportinuka tai gaunas kad kojos dar normaliai nedaauge tai jei paguldai gaunas aukstyn kojom, o kai jau normaliai paaugo vaikas, tai tada man buzzas pasirode gerokai per sunkus ir kraustemes i lengvuti sketuka. Nors gal cia ir negali pasakyti kad koks minusas didelis

bet siaip man jis toks biski griozdas

nezinau nei kokius konkrecius minusus jam vardint, bet kitam leliukui jo tikrai nepirksiu, nors is Quinny man jis labiausiai demesio vertas, kitu quinny net nesvarstem. Tai tiek antireklamos
na Kotrynos parduotuvej kai paklausiau aprdavejo kuir vezimeli rekomenduotu pirkti? - tuo metu buvau dar nescia. Jisai pasake kad tik ne Quinny, ns jie sunkus ir seip griozdai, be to sake tikria neverti savo kainos, o kain uoja jie daug...

taigi i ta puse net neziurejom, nes tie mazi priekiniai ratukai kazkaip apsitikikelimo tikrai nerode, o drauge turi sportinuka, tai jos mergyte 1,5 metuku ir jau vos tepa i ji, tai nemanau kad ten vezimas iki 3 metu, plius jeigu sunkus ir uzima nemazai vietos uslankstytas

as nepirkciau, bet kitiem labai aptinka, tad skonio ir pinigines storio klausimas manau

as rinkciausi arba bebe comfort arba chicco vezimelius