Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(blondzinka @ 2007 08 01, 09:49)
bet kaip as ziema su tuo ratuku buzz per sniega klanposio g.gif nes man cia sito modelio pagrindinis minusas.o ratus i bagazine deciau masciau

jei nori tik Quinnio tai imk Buzz, čia aš iš savo patirties sakau smile.gif Blaškiausi tarp Freestyle ir Buzzo. Pasirinkimą lygiai kaip tau nulėmė ratukas ir vaiko gimimas žiemą. Ir visai be reikalo. Jei sakai, kad iš penkto aukšto nešiesi lelių, tai ne kokiam užkampį gyveni ir bus keliukai pravalomi. PRAVAŽIUOSI. Žinok, žiema ne amžina, dar neaišku, koks oras bus, gal visai menkai į lauką žiemą išlįsit, o pavasarį ir vasarą tikrai gražiai atrodysit su Buzzu. Beje, pasiruošk, morališkai, kad ir be ratų, bet leliuką su lopšiu oi kaip sunku bus nusivežinėti doh.gif Ypač, kai pats apsimuturiavęs, man užtekdavo keletos laiptelių iš namo doh.gif
Imk Buzz, arba visai kitos rūšies vežimo pasižvalgyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 02 rugpjūčio 2007 - 08:06
QUOTE(Chloe @ 2007 08 03, 11:53)
Minimaus, ar dėl šios priežasties buzzo ir nenorėtum? Nepatogu vaikeliui taip miegoti su pakeltu užpakaliu? Ar tai dar ne pats baisiausias buzz minusas?

Na kol vaikas miegojo tik lopsiukyje tai buvau buzzu patenkinta labai, patiko ir tai kad montuojas atskirai maxi cosi ant ratu. Bet 6 men jau sedom i sportinuka tai gaunas kad kojos dar normaliai nedaauge tai jei paguldai gaunas aukstyn kojom, o kai jau normaliai paaugo vaikas, tai tada man buzzas pasirode gerokai per sunkus ir kraustemes i lengvuti sketuka. Nors gal cia ir negali pasakyti kad koks minusas didelis g.gif bet siaip man jis toks biski griozdas schmoll.gif nezinau nei kokius konkrecius minusus jam vardint, bet kitam leliukui jo tikrai nepirksiu, nors is Quinny man jis labiausiai demesio vertas, kitu quinny net nesvarstem. Tai tiek antireklamos rolleyes.gif
Atsakyti
Dar kartelį nuvažiavos specialiai Quinny pačiupinėti-ir čia mūsų su vyru nuomonė buvo vienareikšmiška schmoll.gif Kol vaikutis bus lopšiuke viskas tvarkoje, bet vos tik persės į sportinuką-kokio padogumo nematom unsure.gif Ir kas liečia stabilumą trijų ratų, tai du skirtingi konsultantai ir skirtingų parduotuvių tą patį patvirtino, kad patikimo stabilumo nėra schmoll.gif
GTražus pažiūrėti bet ne vaikučiui sėdėti ax.gif
Atsakyti
na triratis tai jau tikrai gerai malonumas su tokiu ir vaziuoti nes turejau visokiu tai tikrai nepalyginama na as tai nieko pries quinny neturiu bet vaziuokle mano strigt pradejo na nenori taip lengvai susilankstyti reikia per jega bijau kad viena diena ir sulauzysiu as ja
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2007 08 04, 19:29)
Na kol vaikas miegojo tik lopsiukyje tai buvau buzzu patenkinta labai, patiko ir tai kad montuojas atskirai maxi cosi ant ratu. Bet 6 men jau sedom i sportinuka tai gaunas kad kojos dar normaliai nedaauge tai jei paguldai gaunas aukstyn kojom, o kai jau normaliai paaugo vaikas, tai tada man buzzas pasirode gerokai per sunkus ir kraustemes i lengvuti sketuka. Nors gal cia ir negali pasakyti kad koks minusas didelis  g.gif  bet siaip man jis toks biski griozdas  schmoll.gif  nezinau nei kokius konkrecius minusus jam vardint, bet kitam leliukui jo tikrai nepirksiu, nors is Quinny man jis labiausiai demesio vertas, kitu quinny net nesvarstem. Tai tiek antireklamos  rolleyes.gif

na Kotrynos parduotuvej kai paklausiau aprdavejo kuir vezimeli rekomenduotu pirkti? - tuo metu buvau dar nescia. Jisai pasake kad tik ne Quinny, ns jie sunkus ir seip griozdai, be to sake tikria neverti savo kainos, o kain uoja jie daug... smile.gif taigi i ta puse net neziurejom, nes tie mazi priekiniai ratukai kazkaip apsitikikelimo tikrai nerode, o drauge turi sportinuka, tai jos mergyte 1,5 metuku ir jau vos tepa i ji, tai nemanau kad ten vezimas iki 3 metu, plius jeigu sunkus ir uzima nemazai vietos uslankstytas smile.gif as nepirkciau, bet kitiem labai aptinka, tad skonio ir pinigines storio klausimas manau smile.gif as rinkciausi arba bebe comfort arba chicco vezimelius smile.gif
Atsakyti
Na bambule, nera jie tokie jau sunkus:) Yra sunkesniu smile.gif O jei nori tvirto vezimo, tai lengvo negausi. Visi universalai panasiai sveria.
Bet sutinku, kad dabar uz Quinny tikrai geresniu yra. Nors pati turiu Speedi, tokio jau niekada nebepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2007 08 19, 20:54)
Na bambule, nera jie tokie jau sunkus:) Yra sunkesniu smile.gif O jei nori tvirto vezimo, tai lengvo negausi. Visi universalai panasiai sveria.
Bet sutinku, kad dabar uz Quinny tikrai geresniu yra. Nors pati turiu Speedi, tokio jau niekada nebepirkciau.

gal gali parasyti, kodel nepirktum ir koki kitoki rinktumeisi? kuo kitoki?
Atsakyti
Oi koses priviriau biggrin.gif
Nepirkciau nes truksta kai kokiu funkcionalumo detaliu Speedi'je: nera pilnai sedimos padeties, nera priekyje buomelio, kazkaip nelabai gerai vaikiukui sedeti... Be to jis kazkoks kietas. Taip kol su lopsiu, tai man Speedi's buvo nepamainomas, dievinau as ji ir visaip kaip gyriau. Bet sportinukas is jo nekoks... Nusivyliau ir iki siol grauziuosi kad ne Freestyle pirkau. Buzzo, kaip supratau kiti minusai.
Jei labai norit Quinny tada jau geriau Freestyle'as - jame viskas yra ko reikia smile.gif Zinoma jo svoris yra minusas.
Dabar jei pirkciau tai arba Bebe Confort High Trek arna Jane Rebel Slalom Plius (tik jo kaina kosmine, 3000 ltl:) ir netgi lyginant su Quinny jis laaabai brangus). Bet turi viska patogumui smile.gif
Papildyta:
Dar paskaiciau apie triracius - nu nesamone kad jie nestabilus. VISISKA! Musu Speedi ant triju ratu zymiai stabilesnis, nei sportinukas (BBY) ant visu keturiu. Zinoma triratis vezimas gali apvirsti, bet kad jis nestabilus tai visiskas mitas. As manau kad ir keturrati apversti galima. Ir penkiarati biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagatytė: 20 rugpjūčio 2007 - 19:26
Bagatyte, kaip tai pilnai sedimos padeties nera?
del buomeliu, tai buna ju universaliu pirkti, mes kai zappa pirkome irgi galvojome, kad jei reiks buomelio, tai nusipirksim koki nors, bet neprireike.
Atsakyti
Nu taip, nera sedimos padeties: nugarele visada pasvirusi - bet per daug, kad galetum pavadinti tai sedejimu. Musu mergina tai nervuodavosi - rankytem i krastus kabinosi ir griudavo i prieki. Ten kampas kokia120-130 laipsniu kas yra tikrai per daug. Manau kad 90 nereikia - bet Speedi per daug atlosta nugarele.
Del buomelio - pabandyk uzdeti koki universalu ant Speedi remo smile.gif Paziuresim kaip seksis biggrin.gif Labai jau storas Speedi remas, o be to ir pats vezimelis ganetinai platus - nera jokio universalo kuris tiktu - visa Vilniu skersai isilgai isvazinejau.
Tai va smile.gif Tiek antireklamos Speedi smile.gif
Bet kol su lopsiu buvo nuosirdziai sakau - geresnio vezimo net nezinau. Pravazumas SUPER, susilanksto lengvai, issilanksto irgi. Vaziuokle nera sunki.
Tai va tiek reklamos Speedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagatytė @ 2007 08 20, 20:30)
Jei labai norit Quinny tada jau geriau Freestyle'as - jame viskas yra ko reikia smile.gif Zinoma jo svoris yra minusas.

O aš ir antram vaikui Freestylą pirkčiau. Na man jis nėra gražuolis (pavasarį net graužiausi, kad sportinukas brangus, o atrodo kažkoks fe), bet varo super, turiu skėtuką, bet taip ir numečiau prie namo durų, net į pardas Quinny imu. Kažkaip nejaučiu aš to svorio, sunkus jis man buvo tik pirmus mėnesius. Bet...aš visada pabrėžiu, kad vežimo pasirinkimą turėtų nulemti gyvenama vieta.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 22, 17:18)
O aš ir antram vaikui Freestylą pirkčiau. Na man jis nėra gražuolis (pavasarį net graužiausi, kad sportinukas brangus, o atrodo kažkoks fe), bet varo super, turiu skėtuką, bet taip ir numečiau prie namo durų, net į pardas Quinny imu. Kažkaip nejaučiu aš to svorio, sunkus jis man buvo tik pirmus mėnesius. Bet...aš visada pabrėžiu, kad vežimo pasirinkimą turėtų nulemti gyvenama vieta.

drinks_cheers.gif Pritariu
Trečio vaiko neplanuoju, bet jei reiktų, tai vel pasirinkčiau buzz'ą.

Beje, ar skalbei Maxi-Cosi kėdutės užvilkimą? Jei taip tai kokiu būdu ir kaip atrodo po skalbimo? Labai įdomu, nes tikriausiai greitu metu teks skalbti rolleyes.gif
Atsakyti