Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Aš irgi Quinny įsigijau. Man daug kas iš jau esamų mamyčių jį patarė. Kol kas juo neturiu ko pavežti, tai bus lakritį biggrin.gif , bet...man jis tikrai nėra sunkesnis, nei kiti vežimai.
Manau, kad geras ar negeras vežimas nuspręsti neįmanoma. Kiekvieno vis kitokios gyvenimo sąlygos, poreikiai. Manau, kad kaip ir vaikiukai, taip ir jų vežimukai, kiekvienas su savais + ir - smile.gif
Atsakyti
hmm... kiek minusu izvelgete sad.gif o man ji siandien Vaiku mieste ir rekomendavo sad.gif ir kaina jo geresne nei pvz. Bebe comfort smile.gif
reikes dar pagalvoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 08 08, 18:14)
hmm... kiek minusu izvelgete sad.gif o man ji siandien Vaiku mieste ir rekomendavo sad.gif ir kaina jo geresne nei pvz. Bebe comfort smile.gif
reikes dar pagalvoti  blush2.gif

Patarimas ax.gif "Vaikų mieste" nežiūrėk, jis su ta 15proc nuolaida ir tai brangesnis gaunasi, nei be nuolaidos Babycentre. Aš freestile pirkau, tai visas komplektas (lopšys+sportinukas) Vaikų mieste kainuoja 2150lt, o Babycentre - 1750lt. Vis tiek bent 100lt pigiau Babycentre, net ir nuolaidą Vaikų mieste" pritaikius.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 08, 23:00)
Bagatyte, tai po metų jau bus pardavime bent du Quiniai freestailai mirksiukas.gif

Na po metu tai garantuotai:) Tarp kitko, vakar dar sedejau nete ir skaitinejau apie vezimus, tai svoris Quinny labai normalus, tikrai nemazai sunkesniu kur kas vezimu. Bet jo manevringumas man tai viska atperka, nenoreciau sukdama vezima ji visu svoriu uzgulti, kad pasisuktu mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Bagatyte smile.gif turetu tilpti smile.gif

o tu gal ir turi Buzza? nes man jo labai norisi, bet dar neesu tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 08 10, 11:54)
aciu Bagatyte smile.gif turetu tilpti smile.gif

o tu gal ir turi Buzza? nes man jo labai norisi, bet dar neesu tikra smile.gif

Nea, mes pirkom Speedy SX. Labai labai norejau Buzzo blush2.gif , nes tikrai smagus vezimas, bet apsispresti del Speedy leme tai, kad jo ratai pripuciami ir dideli, mano tevai gyvena Klaipedoj tai planuojam daug laiko praleisti pajuryje, kur per smeli vaziuoti su Buzz'u tikrai butu nelengva. verysad.gif
Be to Buzz'ui kolyciu laikiklis nesilanksto, t.y. visada sulenktom kojytem lelis tures miegoti, net jei sportinuke nugarele nulenksti i horizontalia padeti. O Speedy kojytes irgi pasikelia, taip kad lelis visas horizontaliai gales miegoti. smile.gif
Tai va ka galiu is savo dar labai menkos patirties pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu pasidziaugti, kad su vyru Vokietijoje radom tikrai praktiska ir gera daikta : super Musu automobiline Maxi Cosi kedute isitaiso i ratukus, taip kad galima naudoti ir kaip vezimeli. Tiesiog super kadangi dar ir apacioj krepsys yra galima drasiai keliaut i parduotuve. Mano sunus ir uzmiega puikiai joje, nereikia sau kvarsint galvos, kad is masinos reiks perkelinet i vezima ir prizadinsi. Nereikia tampyti automobilines kedutes ant ranku. Ratukai tai susilanksto ir uzima nedaug vietos. Taip, kad nors ir turiu vezima, nuo pat gimimo 90 % atveju naudojuos siais ratukais. Jei tik turit galimybe keiskit vezima i tokius ratukus bigsmile.gif Maciau jau ir Lietuvoj tokius ratukus parduodamus Kotrynoj tik jau beprotiskai brangus, o mes Vokieciuose sumokejom tik apie 60 euru...
Atsakyti
Na va. Apžiūrėjau Kano Kotrynoje aš tuos Quinny Freestile, po 999lt. Skiriasi jie nuo brangesniųjų medžiaga ir spalvomis. Yra 3 spalvos: chaki, tamsiai mėlyna ir smėlinė. Normaliausiai atrodo, bent mano akimis tas smėlinis vežimas. Bet šiaip man jie schmoll.gif, nes ta medžiaga tokia standi ir primena tarybines kareiviškas palapines.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 12, 13:20)
Na va. Apžiūrėjau Kano Kotrynoje aš tuos Quinny Freestile, po 999lt. Skiriasi jie nuo brangesniųjų medžiaga ir spalvomis. Yra 3 spalvos: chaki, tamsiai mėlyna ir smėlinė. Normaliausiai atrodo, bent mano akimis tas smėlinis vežimas. Bet šiaip man jie  schmoll.gif, nes ta medžiaga tokia standi ir primena tarybines kareiviškas palapines.

Tarp kitko, vienas is apsisprendimu pirkti ne Freestyle o Speedy buvo medziagos kokybe - Speedy nereliai minksta medziagyte, medvilne, viskas nusiima skalbimui thumbup.gif
Atsakyti
Dėl Quinny Buzz, jie visi vieno modelio, tik naujų spalvų atisirado. Na bent man taip kolegės nestuke.gif sakė. Nors babycentro i-netiniame puslapyje yra du įvairiaspalviai. Tai ar čia dar naujesnių spalvų yra? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bagatytė @ 2006 08 13, 14:51)
Tarp kitko, vienas is apsisprendimu pirkti ne Freestyle o Speedy buvo medziagos kokybe - Speedy nereliai minksta medziagyte, medvilne, viskas nusiima skalbimui thumbup.gif

Mano vaikas bus žieminukas, tai aš medžaigą aukoju į didesnius, patvaresnius ratus smile.gif Man tas priekinis jų ratukėlis labai pretenzingas. Na bet žiemą per sniegą, o dar ir pliurzę man jis nelabai atrodo tinkamas važiuoti g.gif
Atsakyti
Mes važinėjamės buzzu, ir esam labai patenkinti. į kitą vežimėlį jo tikrai nemainyčiau vien dėl jo manevringumo. mano sesė turi peg perego trio ar kaip jis ten vadinasi, na kur ir su lopšiu tai net ner ką lyginti. Beje skaičiau čia kad mamos skundėsi kad nepatogu ta tašytė, kad jei blogas oras ji apsitaško, bet gi jai iš kišenės išsitraukia specialus maišas skirtas jos uždengimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 08 15, 10:39)
sakykit, o Babyceter parduoda senesnio modelio Buzz vezimus? g.gif na, kad kaina visiskai skiriasi nuo kitu ir kazkur viena mamyte lyg sake, kad ten senesni g.gif

Baby centras irgi kaip ir Kotryna yra oficialus atstovas, o pas juos modeliai bent Buzzo tai tikrai naujesni- ne tik spalvu prasme, bet ir tai, kad zusifiksuoja sulenktas vezimas, ir tranksortuojant jei pataikysi i kokia gera duobike, neissiskleis pats. Cia tai faktas, nes kai ruosemes pirkti, tai Kotrynoj man net keista pasirode ir net paklausiau, ar jis pats nesugalvoja kada issiskleisti, tai sake, oi, ponia, nea... lotuliukas.gif o babyventre tai parode ta virvele. ir atrodo kad dar kazkas ten patobulinta.

QUOTE(minimaus @ 2006 08 17, 22:09)
Mes važinėjamės buzzu, ir esam labai patenkinti. į kitą vežimėlį jo tikrai nemainyčiau vien dėl jo manevringumo. mano sesė turi peg perego trio ar kaip jis ten vadinasi, na kur ir su lopšiu tai net ner ką lyginti.  Beje skaičiau čia kad mamos skundėsi kad nepatogu ta tašytė, kad jei blogas oras ji apsitaško, bet gi jai iš kišenės išsitraukia specialus maišas skirtas jos uždengimui  4u.gif

Nu del manevringumo tai as patylesiu... verysad.gif nekarta teko tokia geda aptureti kokiok kavinej ar pardej... vaziuoji ir uzstringi, nes jis sugavoja kazkur nuvaziuoti ne ten kur tu nori... ir tada isprasyk ji vaziuoti- ne per kur- nei i prieki, nei atgal (nes ratukas uzsiskersuoja, nei i sona..) tai pakeli galinius ratus ir panesi i sona... va tau ir manevringumas... nemyliu as to vezimo...
o del maisiuko, tai kaip ji iskrapstyti, kad tas visas maisiukas tai bus terlinas, tai vistiek nagus teks issimozoti schmoll.gif

Dar per naudojima atsirade minusiukai: nuo remo nusivalo uzrasai, keliant i masina nelabai aisku uz kurios vietos ji paimti kad ikelti... neissitepus as jo i bagaznyka neikeliu... jei vaikas ant ranku, nepakeisi padeties, keliose vietose issipesiojo medziagos siulai... Nu va tiek pastebejimu is musu naudojimo. Ai, dar va minusiukas, kad neina vaiko priristi tik per juosmeni, reikia butinai ir per pecius prisegti...

Bet va ka turi, tai turi sitie vezimai- tai dizaina ir spalvas!
Atsakyti