Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(U_gutė @ 2010 12 07, 13:46)
Laba, gal žinot kur Vilniuj galėčiau nusipirkti Biofinity lęšių, tiksliau reikia skubiai vieno, nes įplėšiau, nors tik neseniai pirkau schmoll.gif . Kadangi visada pirkdavau kitam mieste, nežinau kuri optika Vilniuje prekiauja  blush2.gif Per eparduotuvę nenoriu nes užtruks pristatymas. Ačiū už atsakymą 4u.gif

www.gerilesiai.lt - internetu užsakymą padarius, jį tą pačią dieną patvirtina, ir galima važiuot pačiai ir pasiimt.
Atsakyti
o aš mečiau naudoti lešius.. pripratau nematyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 07, 22:58)

blink.gif Ir net akinių nenešioji? Tai gal nedidelė tavo trumparegystė?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2010 12 07, 16:15)
www.gerilesiai.lt - internetu užsakymą padarius, jį tą pačią dieną patvirtina, ir galima važiuot pačiai ir pasiimt.

bandysiu tuomet pas juos. ačiū.
Atsakyti

tai gal labai maža trumparegystė + nevairuojate + dar kas nors? unsure.gif
nes paprastai ir su -1 sunku be akinių ar lęšių išsiverst....
Atsakyti

lotuliukas.gif Ziurint kas pagal tave yra "nematyti". Nes as tai, jauciu, tik spalvu kratini matyciau be nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 07, 23:58)

nebijote, kad regejimas dar labiau pabloges?
Akys nuolat vargs, o regejimui tai tikrai ne i nauda.

QUOTE(gabazzz @ 2010 12 08, 11:46)
lotuliukas.gif Ziurint kas pagal tave yra "nematyti". Nes as tai, jauciu, tik spalvu kratini matyciau be nieko  ax.gif

drinks_cheers.gif
juokas pro asaras doh.gif
Atsakyti
siaip perku internete, esu pirkus www.manolesiai.lt ir lenses2buy.lt ar kazkaip panasiai rasosi, jokiu problemu nebuvo:) dabar ziuriu dar daugiau tu psl yra, tai pirksiu ten kur kainos geresne, siuntimas nemokamas, arba jei mokamas, tai vistiek pigiau iseina smile.gif
bet reikejo pasitikrinti akis, prasciau matyt pradejau, tai galvojau eit i fielman, bet ten is anksto registruotis reikia, tai netycia siandien uzmaciau gedimino pr. optometrijos centra, o ant lango reklama, kad nemokamai tikrina akis (aisku kaip ir visur, jei perki pas juos:)), turejau laisvo laiko iki susitikimo tai uzejau paklaust, ar dabar galima pasitikrint akis, sako jo, net laukt nereikejo smile.gif tikrai nesitikejau, galvojau ai paklausiu ir tiek smile.gif tai pasitaike labai maloni akiu gydytoja, kai paskutini karta buvau fielman pries du metus, tai buvo ziauriai nemaloni, pirma karta pirkau lesius, tad nei isidet nemoku nieko, manau zinot kaip buna, atrodo kad neimanoma smile.gif tai reikejo ten isidet bandomaji pas ja, tai pirma ji bande idet, tada paciai liepe, o man nesigauna ir viskas, o ta kad nervuojas, vos ne reikia, kodel man neiseina ohmy.gif tai galu gale pakviete kazkokia konsultante, tai ji pamokino ramiai graziai ir isidejau. tai kazkaip ziauriai ta karta nepatiko tenai:/ nezinau, du metai praejo, gal ir nebedirba jau ji. tai optometrijos centre buvo ziauriai maloni ir miela akiu tikrintoja smile.gif ir konsultantes draugiskos smile.gif

tik man nepatinka vienas dalykas, kad optometrijos centras pvz taiko 20% nuolaida visiem lesiam visus metus, tai gal tada tiesiog rasykit kaina be nuolaidu ir bus aisku, nes anokia cia nuolaida kuri taikoma visus metus biggrin.gif fielmane irgi tas pats, jau kelis mettus nuolaida ir nuolaida ta pati biggrin.gif gal ka taip ir pritraukia su tokiom nuolaidom atseit, bet mane tai nervina biggrin.gif parduoda uz tiek kiek kitur, pries tai uzsikele kaina 20% ir skelbia, kad akcija biggrin.gif

tai dabar ziuresiu kaip man tiks tie lesiai pagal stripruma, ir jei viskas ok, tai rasau optometrijos centrui, tiksliau ten dirbanciom pardavejom ir konsultantem ir tai merginai, kuri tikrino akis, pliusa smile.gif
Atsakyti
Bad_cat, o kokiam Fielman salone lanketes?
As 2 kartus tikrinausi regejima PC Ozas esanciame Fielman, tai jokiu nusiskundimu neturiu.

Treciadieni tikrinausi akis kitoje optikoje ir buvau nustebusi, kai man pasiule isbandyti bandomuosius Biofinity lesius. Atsisakiau, nes pasirodo ten paprasti Biofinity lesiai, -0.5 stiprumo ir naudoja juos visi klientai. Tai nesinorejo kisti i akis kazkieno kito naudotus lesius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 09, 10:50)
Bad_cat, o kokiam Fielman salone lanketes?
As 2 kartus tikrinausi regejima PC Ozas esanciame Fielman, tai jokiu nusiskundimu neturiu.

Treciadieni tikrinausi akis kitoje optikoje ir buvau nustebusi, kai man pasiule isbandyti bandomuosius Biofinity lesius. Atsisakiau, nes pasirodo ten paprasti Biofinity lesiai, -0.5 stiprumo ir naudoja juos visi klientai. Tai nesinorejo kisti i akis kazkieno kito naudotus lesius  ax.gif

as buvau fielmane vilniaus gatveje prie zaliojo tilto. tai manau, kad cia sekmes dalykas kur uztaikysi nueit, pas kokia gydytoja ir kokia bus jos nuotaika doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 12 09, 13:40)
as buvau fielmane vilniaus gatveje prie zaliojo tilto. tai manau, kad cia sekmes dalykas kur uztaikysi nueit, pas kokia gydytoja ir kokia bus jos nuotaika doh.gif

nu ten kelis kartus tikrinausi, tai niekada nusiskundimų neturėjau ir mokino kaip lęšius įsidėti. Ten kažkaip visada malonios buvo... Jau galvoju, kad vėl reikės pasitikrinti
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nijole_pakalnyte, jei nesunku - prašom ir man kontaktinių lęšių meistro kontaktus 4u.gif

Kažkaip atgaivinau viltį rast tinkamus lęšius, paskaičius šią temą. Susiduriu su dažna problema - akių sausėjimu smile.gif Paskutiniu metu pastebėjau, kad panešiojus lęšius ant obuolio likdavo įspaudas, kiek suprantu čia dėl netinkamobs bazinės kreivės šitas. Gydytojo komentaras buvo - taip taip, Jums reikia pabandyti su didesne kreive. Štai mūsų puikūs lęšiai...a..e... Nėra didesnės kreivės, bet imkit imkit šitie šiaip didesnės nei normaliai būna laugh.gif

Dėkui už čia rastą "gerųlęšių" nuorodą. Vakar buvau susiradus didesnės kreivės vienadienių parsisiuntimui, bet vis gąsdino pakuotės dydžiai.. Dabar gi susimečiau keletos rūšių lęšiukų užsakymą. Darysiu bandymus dirol.gif
Atsakyti