Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Kameja111 @ 2011 02 11, 13:57)
merginos, gal pagelbesit? wink.gif
noriu pirma karta uzsisakyti lesiukus internetu. Patarkite is kur geriausia sakytis ir kaip ten pasirinkti stiprumus, kai mano akys skirtingu dioptriju.  g.gif

man patinka is www.gerilesiai.lt. Reikia zinoti kokiu norit, t.y. pavadinima ir pan. tada pasirenki stipruma (galima skirtingu dioptriju). Pavydziui pas mane yra 8.6 bazine kreive, diametras 14.2 ir stiprumas vienos akies 2.75, kitos-2.5. Jei kas neaisku galima jiems paskambinti arba ju puslapyje yra Pagalba online. Mano nesiojamu lesiu ju internetineje parduotuveje nera, tai as jiems pasiskambinau ir jie man uzsake. Tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 02 11, 14:57)
merginos, gal pagelbesit? wink.gif
noriu pirma karta uzsisakyti lesiukus internetu. Patarkite is kur geriausia sakytis ir kaip ten pasirinkti stiprumus, kai mano akys skirtingu dioptriju.  g.gif

kad viskas paprasta:) užeini į kurią nors e-parduotuvę, pasirenki norimą prekės ženklą, pasirenki kairės/dešinės akies dioptrijas, kitus parametrus ir viskas;)
perku iš kelių e-parduotuvių, nes skirtingu metu skirtingos įmonės siūlo nuolaidas, tad įsivertinu lęšių kainą+pristatymo išlaidas ir apsiperku.

Atsakyti
Sveiki, kontaktinius lęšius nešioju 12metų, kas kuri laiką dioptrijos didėja dabar tai -2,75 su lęšiais (naktimis visuomet išsiimu). Prieš 4 mėn. pradėjo vienoje akyje matytis šakelės, kurios kartu su mano žvilgsiu slankioja vėliau atsirado ir antroje akyje, suprastėjo matymas vienoje akyje ir ją man kas kartą tarsi traukia trūksta drėgmės gal. Kreipiausi į gydytojus bent trejus, sakė akių dugnas geras, matosi kraujagyslės paviršiuje bet tai nieko blogo (dėl trumparegystės). Darė net kraujo tyrimus gliukozės, skydliaukės bet viskas gerai. Dabar paskaičiusi jūsų skyrelį supratau, kad man greičiausiai dėl to jog mėnesines linzes nešiodavau apie 3 mėn. nors visuomet sakydavo optikoje kad tai nieko blogo. Prisidirbau turbūt verysad.gif . Gal kas supranta apie tas kraujagysles akyse gal galėtu paaiškinti man plačiau kaip galima padėti akims ir ar tai pagydoma?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 13 vasario 2011 - 14:20
QUOTE(nedote @ 2011 02 13, 16:16)
Sveiki, kontaktinius lęšius nešioju 12metų, kas kuri laiką dioptrijos didėja dabar tai -2,75 su lęšiais (naktimis visuomet išsiimu). Prieš 4 mėn. pradėjo vienoje akyje matytis šakelės, kurios kartu su mano žvilgsiu slankioja vėliau atsirado ir antroje akyje, suprastėjo matymas vienoje akyje ir ją man kas kartą tarsi traukia trūksta drėgmės gal. Kreipiausi į gydytojus bent trejus, sakė akių dugnas geras, matosi kraujagyslės paviršiuje bet tai nieko blogo (dėl trumparegystės). Darė net kraujo tyrimus gliukozės, skydliaukės bet viskas gerai. Dabar paskaičiusi jūsų skyrelį supratau, kad man greičiausiai dėl to jog mėnesines linzes nešiodavau apie 3 mėn. nors visuomet sakydavo optikoje kad tai nieko blogo. Prisidirbau turbūt  verysad.gif . Gal kas supranta apie tas kraujagysles akyse gal galėtu paaiškinti man plačiau kaip galima padėti akims ir ar tai pagydoma?

A6 TRUMPAREGE, LINZIU NENESIOJU, TIK AKINIUS. BEJE, MANO REGEJIMAS BUVO - 3.5, DABAR - 4. JUODUS TASKELIUS AKYJE PRADEJAU MATYTI GAL PRIES KOKIUS 5 METUS. ATLIKUS GALVOS RENTGENO TYRIMUS, PAAISKEJO, JOG TAI KRAUJAGYSLIU SPAZMAI.BEJE, DAR KELETA KARTU BUVO MIRGULAIVIMAS AKYSE).TAI SU REGEJIMU AR PAN. NIEKO BENDRA NETURI. TAI GAL JUS IR NIEKO NEPRISIDIRBOT SU TOM LINZEM g.gif
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2011 02 13, 15:16)
Sveiki, kontaktinius lęšius nešioju 12metų, kas kuri laiką dioptrijos didėja dabar tai -2,75 su lęšiais (naktimis visuomet išsiimu). Prieš 4 mėn. pradėjo vienoje akyje matytis šakelės, kurios kartu su mano žvilgsiu slankioja vėliau atsirado ir antroje akyje, suprastėjo matymas vienoje akyje ir ją man kas kartą tarsi traukia trūksta drėgmės gal. Kreipiausi į gydytojus bent trejus, sakė akių dugnas geras, matosi kraujagyslės paviršiuje bet tai nieko blogo (dėl trumparegystės). Darė net kraujo tyrimus gliukozės, skydliaukės bet viskas gerai. Dabar paskaičiusi jūsų skyrelį supratau, kad man greičiausiai dėl to jog mėnesines linzes nešiodavau apie 3 mėn. nors visuomet sakydavo optikoje kad tai nieko blogo. Prisidirbau turbūt  verysad.gif . Gal kas supranta apie tas kraujagysles akyse gal galėtu paaiškinti man plačiau kaip galima padėti akims ir ar tai pagydoma?

Ojojoj, uzsienyje labai neigiamai ziuri i toki lesiu "pernesiojima", tuo labiau, kad jus trigubai ilgiau nesiojot.

Gali buti, kad jums iaugo kraujagysles. Nebandet kreiptis i Senaja Peleda, ten gana profesionalus gydytojai?

Bet galbut tai su regejimu neturi nieko bendro, o turite problemu su nervais? g.gif
Bet kokiu atveju kas tai bebutu geriau vis delto ateityje lesius keisti laiku.

O dabar vis dar nesiojat lesius? Idomu ar situacija pasikeis nesiojant ilgesni laika akinius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 13 vasario 2011 - 14:32
dabar akinius nešioju ilsinu akis. Pas neurologus prieš 6 metus kreipiausi, nėštumo metu dėl akyse mirgėjimu tai išrašė man tokius lašiukus CAPADOL homeopatinius, tai padėjo, bet bėda - jų nebegamina, nežinau kuo juos pakeisti. blink.gif

P.S Gal pasakytumėte kaip rasti Senają peledą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 13 vasario 2011 - 14:42
sveikos,
gal zinot, kurioje el.parduotuveje galima uzsisisakyti kont.lesius be pristatymo mokescio? seniai uzsisakinedavau is manolesiai, bet dabar pas juos atsirado kurjeriu tarnybos mokestis g.gif gal kas nemokamai pristato i namus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 02 14, 00:53)
sveikos,
gal zinot, kurioje el.parduotuveje  galima uzsisisakyti kont.lesius be pristatymo mokescio? seniai uzsisakinedavau is manolesiai, bet dabar pas juos atsirado kurjeriu tarnybos mokestis  g.gif gal kas nemokamai pristato i namus?  ax.gif

Pažiūrėkit gerilesiai.lt - pirkau iš jų praeitą savaitę, tai nemokamai pristatė. Tiesa, suma mano nemaža buvo. Nepamenu, ar visada ten nemokamai, ar ne - bet pažiūrėkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 vasario 2011 - 07:21
QUOTE(borjomi @ 2011 02 13, 23:53)
sveikos,
gal zinot, kurioje el.parduotuveje  galima uzsisisakyti kont.lesius be pristatymo mokescio? seniai uzsisakinedavau is manolesiai, bet dabar pas juos atsirado kurjeriu tarnybos mokestis  g.gif gal kas nemokamai pristato i namus?  ax.gif

ziurint uz kokia suma perkat ax.gif jei daugiau kaip uz 45Lt, tai tada Cia Galima ir patiems atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2011 02 13, 15:32)

P.S Gal pasakytumėte kaip rasti Senają peledą? blush2.gif

Vilnius, Savanorių pr. 15, tel.:852159215 , 852159214

Darbo laikas : I-V 9-18 val. VI 9-14 val.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 14, 11:43)
Vilnius, Savanorių pr. 15, tel.:852159215 , 852159214

Darbo laikas : I-V  9-18 val. VI  9-14 val.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
As turejau uzsakyti 6 poras, nes mano akis skirtingos doh.gif bet vos sunesiojau, niekaip negalejau priprasti schmoll.gif
Atsakyti