Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Kameja111 @ 2011 02 20, 14:01)
as irgi likau suzaveta, o kokie nalonus, per pagalba online viska issiaiksinom, patare, pristate jau sekancia diena, gavau 2 konteineriukus, akiu lasus dovanu. o ir kainos ispudingos, anksciau optikoj dvigubai mokedavau uz tuos pacius lesius. Dabar jau pirksiu pas juos ir tik pas juos  smile.gif

O kokius perkat,patarkit,kurie geri,is kur zinote,kad nebus per dideli,nes jei per dideli,kaip man buvo nusipirkus,nieko nematau su jais doh.gif ,dabar bijau kitus pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 15:11)
O kokius perkat,patarkit,kurie geri,is kur zinote,kad nebus per dideli,nes jei per dideli,kaip man buvo nusipirkus,nieko nematau su jais doh.gif ,dabar bijau kitus pirkti unsure.gif

perkam tokius pat, kokie jau isbandyti is optikos mirksiukas.gif
Negi neperki is optikos - ten ir bazine kreive, ir stipruma nustato.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 16:11)

As perku tokius kokius parinko optikoje ir kuriuos jau esu isbandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2011 02 20, 16:27)
perkam tokius pat, kokie jau isbandyti is optikos  mirksiukas.gif
Negi neperki is optikos - ten ir bazine kreive, ir stipruma nustato.

Man stirpuma nustate,o vat apie bazine kreive nieko nesake,gal del to ir netiko man linzes g.gif ,nes ju bazine kreive per didele...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 17:38)
Man stirpuma nustate,o vat apie bazine kreive nieko nesake,gal del to ir netiko man linzes g.gif ,nes ju bazine kreive per didele...

O kokia bazine kreive raso ant lesiu korteles (dazniausiai ja isduoda optikose) ir ant lesiu dezutes turi buti nurodyta bazine kreive ir diametras.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 20, 17:54)
O kokia bazine kreive raso ant lesiu korteles (dazniausiai ja isduoda optikose) ir ant lesiu dezutes turi buti nurodyta bazine kreive ir diametras.

Kazka radau....ant korteles parasyta,kad mano bazine kreive 8.6,o ant lesiu dezutes randu stai ka:
BC :median
DIA:14.20
Ar cia ne apie tai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 18:03)
Kazka radau....ant korteles parasyta,kad mano bazine kreive 8.6,o ant lesiu dezutes randu stai ka:
BC :median
DIA:14.20
Ar cia ne apie tai blush2.gif ?

Taip, apie tai. Diametras 14.2, bazine kreive 8.6.
O kas jums netiko? Pagal ka nusprendet, kad lesiai jums dideli?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 20, 18:06)
Taip, apie tai. Diametras 14.2, bazine kreive 8.6.
O kas jums netiko? Pagal ka nusprendet, kad lesiai jums dideli?

Bet as nezinau,koks pas mane diametras g.gif ,tik ant dezutes raso ir nezinau kokia bazine kreive lesiu g.gif
Draugei taip buvo,sake mate lyg per ruka tarpais,o lauke,kai akiu vyzdziai prasiplesdavo,tai viskas gerai budavo,del to ir pagalvojau,kad neatitinka diametrai.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 18:09)
Bet as nezinau,koks pas mane diametras g.gif ,tik ant dezutes raso ir nezinau kokia bazine kreive lesiu g.gif
Draugei taip buvo,sake mate lyg per ruka tarpais,o lauke,kai akiu vyzdziai prasiplesdavo,tai viskas gerai budavo,del to ir pagalvojau,kad neatitinka diametrai.

Matymas kaip per ruka dazniausiai neturi nieko bendro su netinkamu diametru.
O kokius lesius bandet?
Gal tiesiog sie lesiai netiko.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 20, 18:14)
Matymas kaip per ruka dazniausiai neturi nieko bendro su netinkamu diametru.
O kokius lesius bandet?
Gal tiesiog sie lesiai netiko.

Freshkon colors fusion,skaitau dabar sia tema,tai ziuriu,kad daugumai jie netinka,kazin kodel?
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 18:17)
Freshkon colors fusion,skaitau dabar sia tema,tai ziuriu,kad daugumai jie netinka,kazin kodel?

Spalvoti lesiai daug kam netinka, as irgi negaliu nesioti jokiu spalvotu, nes visu pirma akys nuo ju asaroja, o antra matau su jais prastai, viskas liejasi.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 02 20, 16:38)

man optikoje patikrinimo metu gydytojos paprašius bazinę kreivę išmatuot pasakė, kad nėra reikalo, bo šiuolaikiniai lęšiai, nepaisant to, kad ant jų nurodyta BK, patys prie akies prisitaiko. doh.gif
gal kažkiek ir prisitaiko, bet man skirtumas dar ir kaip jaučiasi doh.gif
Atsakyti