Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 15, 20:54)
Įdomu, o kokio laikotarpio lęšius nešiojate? Aš seniai seniai esu turėjus pusmečiui, paskui mėnesines - bet man po 2-3 savaičių bet kurios apsineša, tokia jau akių savybė. Tai geriausią variantą jau senokai esu atradusi - perku vienadienes linzes (dėžę po 90 vnt.) ir nešioju vieną porą 5 dienas smile.gif Idealus variantas man. Net gydytoja yra sakiusi kažkada, kas ramiai jas galima tiek nešioti - ir tikrai smile.gif

perku tik vienadienius jau pora metu ar ilgiau. ir nesioju juos pagal paskirti - grieztai tik viena diena, nes kitaip akys buna paraudusios, nepadeda ir lasinimas, tad ir tenka islaidauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 15 liepos 2010 - 20:01
QUOTE(borjomi @ 2010 07 15, 21:00)
perku tik vienadienius jau pora metu ar ilgiau. ir nesioju juos pagal paskirti - grieztai tik viena diena, nes kitaip akys buna paraudusios, nepadeda ir lasinimas, tad ir tenka islaidauti  ax.gif

Kokios firmos perkat ir kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 15, 22:18)
Kokios firmos perkat ir kur? smile.gif

jau minejau, Johnson&Johnson 1 day ACUVUE TrueEye. Pirkau Optikos pasaulyje, nes siule gera akcija, o siaip uzsisakau is manolesiai.lt
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 15, 20:54)
Įdomu, o kokio laikotarpio lęšius nešiojate? Aš seniai seniai esu turėjus pusmečiui, paskui mėnesines - bet man po 2-3 savaičių bet kurios apsineša, tokia jau akių savybė. Tai geriausią variantą jau senokai esu atradusi - perku vienadienes linzes (dėžę po 90 vnt.) ir nešioju vieną porą 5 dienas smile.gif Idealus variantas man. Net gydytoja yra sakiusi kažkada, kas ramiai jas galima tiek nešioti - ir tikrai smile.gif

Labai negerai darote ir net neisivaizduoju kokia gydytoja galejo jums taip patarti schmoll.gif
Geriau tada pirkite skirtus nesioti 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 16, 00:22)
Labai negerai darote ir net neisivaizduoju kokia gydytoja galejo jums taip patarti  schmoll.gif

Ta gydytoja, kuri nesuinteresuota lęšių pardavimais wink.gif biggrin.gif Ir su didele patirtimi.
Aišku, jei būtų kažkoks erzinimas, akys vargtų ir panašiai, tai nedaryčiau taip. Kaip rašė čia kuri, kad negali smile.gif Bet jau kokius 4 metus gal taip nešioju ir labai patenkinta esu. Žinojau, kad moralą iš ko nors gausiu, bet visada yra keletas nuomonių tokiais klausimais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 16, 00:22)

Čia, aišku, irgi variantas, bet nebandžiau. Kažkaip kai atradau, kas idealiai tinka, tai jau daug metų nieko nekeičiu - nei lęšių (tiesa, dabar gamintojas pačius lęšius atnaujino smile.gif ), nei skysčio.
Bet pasidomėti gal ir verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 16, 10:40)
.
Aišku, jei būtų kažkoks erzinimas, akys vargtų ir panašiai, tai nedaryčiau taip. Kaip rašė čia kuri, kad negali smile.gif Bet jau kokius 4 metus gal taip nešioju ir labai patenkinta esu. Žinojau, kad moralą iš ko nors gausiu, bet visada yra keletas nuomonių tokiais klausimais smile.gif

tikiuosi, bent jau kasmet darotes issamius akiu patikrinimus, su visu akiu dugno bei ragenos patikrinimu?
Kaip jau ne karta kartojau, dar pakartosiu, tokie bajeriai gali privesti prie kraujagysliu iauginejimo i ragena, o sitas dalykas niekaip nesijaucia, nei skauda, nei erzina nei tt., kol tiesiog fiziskai ziuret neima trukdyt kraujagysle...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 07 16, 19:04)
tikiuosi, bent jau kasmet darotes issamius akiu patikrinimus, su visu akiu dugno bei ragenos patikrinimu?
Kaip jau ne karta kartojau, dar pakartosiu, tokie bajeriai gali privesti prie kraujagysliu iauginejimo i ragena, o sitas dalykas niekaip nesijaucia, nei skauda, nei erzina nei tt., kol tiesiog fiziskai ziuret neima trukdyt kraujagysle...

Gal galite papasakoti plačiau, kokiu būdu tai gali įvykti ir kuo linzė, nešiojama pirmą dieną, skiriasi nuo linzės nešiojamos trečią dieną?
Ar pati esate okulistė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 16, 19:20)
Gal galite papasakoti plačiau, kokiu būdu tai gali įvykti ir kuo linzė, nešiojama pirmą dieną, skiriasi nuo linzės nešiojamos trečią dieną?
Ar pati esate okulistė? smile.gif

tai vat ir pasidomekite, kaip greitai kinta vienadieniu lesiu pralaidumas orui, o ne vienos gydytojos nuomone pasikliaukite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 07 16, 19:30)
tai vat ir pasidomekite, kaip greitai kinta vienadieniu lesiu pralaidumas orui, o ne vienos gydytojos nuomone pasikliaukite  4u.gif

Domejausi, bet nuomonės buvo kelios: vieni sako, kad kelias dienas galima nešioti puikiausiai, kiti sako, kad ne, bet argumentų jokių nepateikia. Kaip ir visur, kaip ir su viskuo - vienos tiesos nėra smile.gif
O iš kur Jūs tokios informacijos turite? Neatsakėte į klausima, ar esate gydytoja, ar šiaip domėjotės? smile.gif Gal turite straipsnį ta tema?
Atsakyti
jus irgi neatsaket i klausima, ar tiriates ragena taip lesius nesiodama? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 16, 19:43)
Domejausi, bet nuomonės buvo kelios: vieni sako, kad kelias dienas galima nešioti puikiausiai, kiti sako, kad ne, bet argumentų jokių nepateikia. Kaip ir visur, kaip ir su viskuo - vienos tiesos nėra smile.gif

AS irgi konsultavausi pas n gydytoju, tiek Lietuvoje tiek uz jos ribu, del tam tikru klausimu nuomones skiriasi, bet nei vienas gydytojas nepatare nesioti lesiu ilgiau nei jie skirti (ypac jei kalba eina apie vienadienius).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 16, 23:01)
AS irgi konsultavausi pas n gydytoju, tiek Lietuvoje tiek uz jos ribu, del tam tikru klausimu nuomones skiriasi, bet nei vienas gydytojas nepatare nesioti lesiu ilgiau nei jie skirti (ypac jei kalba eina apie vienadienius).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As nesioju lesius 11 metu ir niekada ju nenesioju ilgiau, negu rekomenduoja gydytojai.
Atsakyti