Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Ar verta nerimauti del siu lesiu:

user posted image

Esme tame,kad internetinese pakuotese nera ant dezutes tu hieroglifu g.gif Ir patys gamintojai puslapyje pateikia dezute be hieroglifu.
Paciu lesiu dar nebandziau,vakar tik gauti is gerilesiai.lt
Parasiau jiems laiska,idomu,ka atsakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur de force: 07 birželio 2011 - 13:19
Atrase ,,Oasys lęšiai yra gaminami vienoje gamykloje viso pasaulio rinkoms. Tame
tarpe ir japonijai bei azijos šalims. Todėl pakuotė buvo suprojektuota
tokia, kad ant jos būtų pagrindinių/didžiausių rinkų informacija jų
kalbomis. Būtent tokią pačią pakuotę rasite ir Australijoje, ir Kanadoje."
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 07, 14:13)
internetinese pakuotese nera ant dezutes tu hieroglifu g.gif  Ir patys gamintojai puslapyje pateikia dezute be hieroglifu.

Parasyk, prasau, ka atsakys, labai idomu smile.gif
Apziurejau savo pakuote pirkta optikoje, tai ten be heroglifu smile.gif
Atsakyti
Mano minusas taip pat didelis -4.25 - -4.50. Ir, kaip jau minėjau, pirmą kartą bandant buvau itin patenkinta kontaktiniais lęšiais, bet pykausi su įdėjimu-išėmimu doh.gif O šįkart kažkas ne taip - reikės ieškoti priežasties pačiai hihihi.gif Arba reikia skirtingų dioptrijų, arba stipresnių lęšių, arba mano akiai patys Ocuvue Oasis nepatinka unsure.gif

Beje, mano Ocuvue Oasys lęšiai pirkti optikoje - su hieroglifais smile.gif Išsitraukiau tyčia paciokint, nes po ranka buvo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 07 birželio 2011 - 13:48
Paklausiau del tu hieroglifu dar ir paciu gamintoju,idomu ka jie pasakys, nes pardavejai tai aisku,kad ir bloga preke parduotu,vistiek bandys issukti,sakys,kad ,,taip turi buti!" smile.gif Va,kai oficialus gamintojas pasakys,kad viskas gerai,patikesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykite, labiau patyrusios, kuriuos iš šių geriausia rinktis? unsure.gif
Atsakyti
Išsilupau vakar tuos lęšius šiaip ne taip, šiandien vėl įbetonavau šiaip ne taip doh.gif Nieko, išmoksiu ax.gif
O bet tačiau... Jaučiuosi kaip be nieko unsure.gif Ta prasme, kad nieko geriau nematau - vos ne tas pat, su lęšiais ar visai be jų. Su akiniais viskas gerai, matau aiškiai. Lęšių cilindras mažesnis (akinių 1,5, lęšių - 1,25), ašis taip pat (akiniams - 88, lęšiams - 80), astigmatiniai. Gali būti problema tame, gal man optikoje netinkamai parinko lęšius?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 07, 17:26)
Sakykite, labiau patyrusios, kuriuos iš šių geriausia rinktis?  unsure.gif

As toriniu nenaudoju, bet bendrai is jusu idetu teko bandyti visus isskyrus Soflens, tai mano jautriom, sausejancioms akims labiausiai patiko Oasys.

QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 08, 08:13)
Išsilupau vakar tuos lęšius šiaip ne taip, šiandien vėl įbetonavau šiaip ne taip  doh.gif Nieko, išmoksiu  ax.gif
O bet tačiau... Jaučiuosi kaip be nieko  unsure.gif Ta prasme, kad nieko geriau nematau - vos ne tas pat, su lęšiais ar visai be jų. Su akiniais viskas gerai, matau aiškiai. Lęšių cilindras mažesnis (akinių 1,5, lęšių - 1,25), ašis taip pat (akiniams -  88, lęšiams - 80), astigmatiniai. Gali būti problema tame, gal man optikoje netinkamai parinko lęšius?

Kadangi mano minusas kurkas didesnis, tai nelabai zinau kaip buna su mazesniu, nes man idejus is karto matau geriau. O ir astigmatiniai lesiai matyt savo ypatybiu turi. Bet pabandykite panesioti kelias savaites, jei niekas nesikeis matyt ne pripratime reikalas, o kazkame kitame.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 08, 08:21)
Kadangi mano minusas kurkas didesnis, tai nelabai zinau kaip buna su mazesniu, nes man idejus is karto matau geriau.

Mano nei minusas, nei pliusas. Regėjimas sutrikęs tik dėl astigmatizmo, t.y. akyje vaizdas formuojasi ne ten, kur reikia. Va aš ir mąstau, gal man dėl tų kelių skaičiukų vaizdą laužia ne taip, kaip reikia, todėl nieko normaliai ir nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 08, 08:27)
Mano nei minusas, nei pliusas. Regėjimas sutrikęs tik dėl astigmatizmo, t.y. akyje vaizdas formuojasi ne ten, kur reikia. Va aš ir mąstau, gal man dėl tų kelių skaičiukų vaizdą laužia ne taip, kaip reikia, todėl nieko normaliai ir nematau  unsure.gif

Atsiprasau, kazkodel perskaiciau, kad pas jus -1.5 (o ne 1.5). tada visiskai nieko negaliu patarti, nes apie tokius reikalus nenusimanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 07, 13:13)
Ar verta nerimauti del siu lesiu:

user posted image
Esme tame,kad internetinese pakuotese nera ant dezutes tu hieroglifu g.gif  Ir patys gamintojai puslapyje pateikia dezute be hieroglifu.

Pakuotės gali būti pritaikomos skirtingoms rinkoms pagal jų reikalavimus. Tai kas naudojama gamintojo interneto puslapyje, reklamose ar spaudoje nebūtinai sutaps su tuo ką perkate. Pakuotė bus panaši, bet naudojamoje spaudai ar reklamai ji turės mažiau užrašų, kad vizualiai atrodytų patraukliau. Tai yra marketingo dalis, kurį dažnai bandoma padaryti universalesniu. Tuo tarpu kai gaminys realiai patenka į rinką, ant pakuotės gali atsirasti papildomų užrašų ir ženklų pagal tos rinkos reikalavimus. Pvz. lęšiai parduodami USA, būtinai turi turėti FDA patviritinimą, o parduodami Europos Sąjungoje - CE sertifikatą. Reklaminėse nuotraukuose CE ženkliuką ne visada rasite, bet jį rasite visuomet ant pakuočių, skirtų pardavimui Europos Sąjungoje. Pvz. kad gautum pakuotę su lietuvišku užrašu, gamintojo atstovas iš gamintojo turėtų užsakyti didelę to produkto partiją. Pas skirtingus gamintojus "didelė partiją" reiškia skirtingą skaičių. Todėl tokioje nedidelėje rinkoje kaip Lietuvos, indų ploviklį Fairy galite rasti su lietuviškais užrašais (pats produktas niekuo nesiskirs nuo to, ant kurio bus užrašyta pvz. tik itališkai), o lęšių su lietuvišku gamintojo užrašu matyti teko tikrai nedaug. Lietuviškai kas yra pakuotėje parašyta tik ant kai kurių CooperVision gamintojo pakuočių ir Night&Day lęšių pakuotės. Night&Day Aqua jau be lietuvių kalbos. O vat lokalizuotų skysčių ar akių lašų rinkoje yra daugiau nei lęšių. Čia konkurencija didesnė, todėl atstovas jau gali sau leisti iš karto užsakyti tą reikiamą minimalų kiekį, kad gamintojas iš karto ant pakuotės atspaustų kas yra importuotojas, iš karto įdėtų lietuvišką instrukciją ir t.t., kad to nebereikėtų daryti pačiam atstotovui.
Bet kuriuo atveju produktas visur tas pats (nes nors kiek pakeitus jo sudėtį reikėtų iš naujo sertifikuoti produktą, o tai gali trukti ne vienerius metus), viską pakuoja ir klijuoja automatizuotos mašinos/robotai, tiesiog pakuotės spaudos kaina mažais tiražais daro didelę įtaką galutinei produkto kainai, todėl ne visi gamintojo atstovai užsakinėja lokalizuotas pakuotes, o gamintojas mažindamas sąnaudas pakuotes daro taip, kad ta pati pakuotė kuo labiau tiktų skirtingoms didžiosioms rinkoms ir jam mažiau reikėtų "žaisti" su skirtingais jos variantais. Juk kiekvienas nukrypimas nuo standartinio proceso reiškia papildomas sąnaudas.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 08, 08:30)
Atsiprasau, kazkodel perskaiciau, kad pas jus -1.5 (o ne 1.5)

Čia cilindras, ne sfera smile.gif
Atsakyti