Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Paaiškinkit tūdrai. Kaip ant lęšio turi matytis tie skaičiukai? Aukštyn kojom ar normaliai, jei lęšį laikau ant piršto kaip dubenėlį? Ir pas mane ne 1 2 3, o 6 7 užrašyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 27, 20:24)
Lęšius nešioju beveik 5 metus. Iš pradžių teko vargti su jų įdėjimu/išėmimu, bet ilgainiui išmokau tą daryti greitai ir neplėšydama lęšio bei nežalodama akies  smile.gif  Perku mėnesinius lęšius, bet nešioju (išimdama nakčiai) apie tris mėnesius. Be abejo blogiausias dalykas - netikėtas lęšio plyšimas. Po tokių akibrokštų prisiekinėju sau, kad dabar būtinai taupysiu chirurginei regos korekcijai  g.gif

Menesiniai lesiai skirti nesioti menesi, toks ilgas pernesiojimas labai kenkia, tad po laiko gali tekti isvis atsisakyti lesiu, nes prades iaugineti kraujagysles, atsiras nuolaitiniai uzdegimai, akiu sausumas, kuris nedings ir bunant be lesiu.
Tad geriau rupinkites akytemis tinkamai jau dabar smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 27, 20:39)
Paaiškinkit tūdrai. Kaip ant lęšio turi matytis tie skaičiukai? Aukštyn kojom ar normaliai, jei lęšį laikau ant piršto kaip dubenėlį? Ir pas mane ne 1 2 3, o 6 7 užrašyta  unsure.gif

Jei laikote ant pirsto, tai skaiciukai turi buti parasyti iprastai.
Bet pas mane 123 parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 27, 20:39)
Paaiškinkit tūdrai. Kaip ant lęšio turi matytis tie skaičiukai? Aukštyn kojom ar normaliai, jei lęšį laikau ant piršto kaip dubenėlį? Ir pas mane ne 1 2 3, o 6 7 užrašyta  unsure.gif

pas mane ant lešių yra skaičiukai 123, jei išvirkščią laikau tai 321, bet jokių 6 7 nėra schmoll.gif
Atsakyti
Nu nėra, pas mane 1 2 3 , vienoj lęšio pusėj 1 4 5, kitoj 6 7 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 28, 08:55)
Nu nėra, pas mane 1 2 3 , vienoj lęšio pusėj 1 4 5, kitoj 6 7  doh.gif

Jaučiu,kad vis gi ten 123 tik skaičiai tokie nedideli ir gal atrodo,kad vietoj 2 yra 4,o 3 su 5 supaniot dar lengviau smile.gif O gal pas tave ne Oasys lęšiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 06 28, 09:09)
Jaučiu,kad vis gi ten 123 tik skaičiai tokie nedideli ir gal atrodo,kad vietoj 2 yra 4,o 3 su 5 supaniot dar lengviau  smile.gif  O gal pas tave ne Oasys lęšiai  g.gif

Nea, neatrodo, su akiniais žiūriu unsure.gif Lęšiai ne Oasys, o PureVision Toric.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 28, 09:17)
Nea, neatrodo, su akiniais žiūriu  unsure.gif Lęšiai ne Oasys, o PureVision Toric.

Ai,tai tada nežinau nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 28, 09:17)
Nea, neatrodo, su akiniais žiūriu  unsure.gif Lęšiai ne Oasys, o PureVision Toric.

tai apžiūrėk abu lešius kad išsiaiškintum kaip tie skaičiai turi būti, jei sakai 67, tai reiškias išvirkščias bus 76. Bent aš taip manau., Turėjau vienus lešius su raidėmis, tai sistema ta pati, jei raidės apverstos aukštyn tai lešis išvirkščias biggrin.gif
Atsakyti
Žodžiu, bet kokiu atveju, pasidėjus lęšį ant piršto (paruošus įdėjimui), skaičiai turi būti ne aukštyn kojom?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 28, 10:10)
Žodžiu, bet kokiu atveju, pasidėjus lęšį ant piršto (paruošus įdėjimui), skaičiai turi būti ne aukštyn kojom?

taip, pasidėjus ant piršto įdėjimui skaičiai turi būti tvarkingai ir ne aukštyn biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, protingieji žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 27, 20:24)
Lęšius nešioju beveik 5 metus. Iš pradžių teko vargti su jų įdėjimu/išėmimu, bet ilgainiui išmokau tą daryti greitai ir neplėšydama lęšio bei nežalodama akies  smile.gif  Perku mėnesinius lęšius, bet nešioju (išimdama nakčiai) apie tris mėnesius. Be abejo blogiausias dalykas - netikėtas lęšio plyšimas. Po tokių akibrokštų prisiekinėju sau, kad dabar būtinai taupysiu chirurginei regos korekcijai  g.gif

"Po tokių akibrokštų" aš visuomet prisiekinėju jog turėsiu ekstrą porą namuose, kad vidurnaktį nereikėtų stresuot jog nebeturiu lęšių smile.gif
Atsakyti