Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Sveikos, prisijungsiu ir as prie kontaktiniu lesiu temos 4u.gif
Pati ilga laika jau juos nesioju, gal kokius 5 metus, fantastiskas dalykas, taciau pastaruoju metu nebegaliu nesioti tiek daug kaip seniau. Darbas visada kompiuteriu, tai akys su lesiais greiciau pavargsta, sauseja ir persti nuolatos. Tai jau kelinta savaite nosi akiniais "pabalnojau". Bijau, kad nebuciau pervarginusi akiu su lesiais. Nors atostogu metu viskas buvo gerai, tik grizau i darba ir net darbe issiemiau lesius ir uzsidejau akinius, et 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi vaizdas geras buna su atvirskciai idetais lesiais, tik labai raizo aki,tada suprantu, jog atvirsciai isidejau doh.gif
Herukas, as irgi megstu pailsinti akytes, dazniausiai vakare uzsidedu akinius mirksiukas.gif
Atsakyti
neisivaizduoju gyvenimo be ju, o kas svarbiausia, kad nesilpsta akys. liuks dalykas
Atsakyti
QUOTE(Soledad @ 2011 07 19, 20:38)
Gal kas zinote, ar yra spalvotu/ar paryskinanciu akiu spalva lesiu, dideliam minusui (virs -10)?
Kol kas maciau tik iki -8.
Gal ne LT yra ir galima parsisiusti?
Aciu  4u.gif

Tai mergaites tokiu negirdejote kaip supratau? verysad.gif
Atsakyti
nu jus man db sakykit ar man lesiai netinka ar dar kas, nebesuprantu doh.gif nusipirkau air optix night and day aqua lesius, isisdejau, raizo akis, isemiau, sakau gal isvirkscia idejau, nu vel isidedu, raizo vel, bet maziau, atrodo kad butu kokia krislele ikritusi i aki, tai db issiemiau visai, ir niekas neberaizo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2011 08 01, 19:05)
nu jus man db sakykit ar man lesiai netinka ar dar kas, nebesuprantu  doh.gif  nusipirkau air optix night and day aqua lesius, isisdejau, raizo akis, isemiau, sakau gal isvirkscia idejau, nu vel isidedu, raizo vel, bet maziau, atrodo kad butu kokia krislele ikritusi i aki, tai db issiemiau visai, ir niekas neberaizo  doh.gif

Gal kartais jums netinka lesiuko diametras? Tada buna toks jausmas.
Arba siaip akis reaguoja i naujus lesius (jeigu isbandete naujus), bet per diena tas diskomfortas turetu praeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 07 24, 15:21)
Gal kas galetu rekomenduoti lesius, kuriu nereiketu issiimti per nakti smile.gif  dabar tokius nesioju, taciau noreciau ir kitus isbandyti 4u.gif

as biofinity ir neisimu 2 men ...gerai jauciuos

QUOTE(dovilepp @ 2011 07 26, 18:51)
sakykit, o jei lesi idedi isvirkscia, tai ar matyti normalus vaizdas ar ne? nes as nerandu ant jo tu skaiciuku 123, nors tu ka  doh.gif

neziuriu jokiu pusiu.viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 08 01, 23:52)

jūsų akys kokios tai nerealios blink.gif

o dėl "geros pusės" - gal tiesiog pataikote įsidėti taip kaip reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 08 02, 00:52)

2 mėnesius išnešiojat išvis neišimant? blink.gif jooooo

mes abu su vyru jaučiame labai didelį skirtumą įsidėję išvirkščią lešį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2011 08 01, 19:05)
nu jus man db sakykit ar man lesiai netinka ar dar kas, nebesuprantu  doh.gif  nusipirkau air optix night and day aqua lesius, isisdejau, raizo akis, isemiau, sakau gal isvirkscia idejau, nu vel isidedu, raizo vel, bet maziau, atrodo kad butu kokia krislele ikritusi i aki, tai db issiemiau visai, ir niekas neberaizo  doh.gif

Gal lesis idresktas?
Arba akyje yra idreskimas?
Ar cia su abiems lesiais toks jausmas?

QUOTE(beskaiste @ 2011 08 02, 00:52)

Pagailekite savo akiu smile.gif
Atsakyti
apziurejau lesi, atrodo nera idrekstas, nesimato kad butu, bandysiu snd isisdeti vel, bus matyti kaip snd bus. o kaip su tuo diametru? cia akiu gydytoja turejo nustatyti jis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2011 08 02, 09:47)
apziurejau lesi, atrodo nera idrekstas, nesimato kad butu, bandysiu snd isisdeti vel, bus matyti kaip snd bus. o kaip su tuo diametru? cia akiu gydytoja turejo nustatyti jis ar kaip?

Tie idreskimai buna tokie, kad ju pamatyti neina. Ar su abiem lesiais tas pats nemalonus jausmas?
Atsakyti